10 Drón

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Youranimegirl, témanyitás ideje: 25.3.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Youranimegirl

  Youranimegirl Fórum-zöldfülű

  Sziasztok, mivel még "friss" vagyok a játékban, érdeklődnék arról,hogy sokaknál látom a 10 drónt. Annyi segitséget kérnék,hogy ez,hogy valósitható meg? Nekem 8nál több nem igen lehet,vagy csak nem tudom,hogy hol kell keressem. Válaszotokat előre is köszönöm szépen. Jó játékot mindenkinek. :D
   
 2. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Játékon belül szerelőműhelyben tudod a maradék 2-t össze rakni részekből vagy uridiumbúl.
   
  Youranimegirl kedveli ezt.
 3. Youranimegirl

  Youranimegirl Fórum-zöldfülű

  Oooh köszönöm szépen!!
   
 4. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Szia!

  Vagy az van, amit kicsifoxi27 felvázolt, vagy ha szerencsés vagy, akkor minden második pénteken (ha jól tudom) van "Zeus nap" ahol a zöld ládák sárgára váltanak, onnét is forgathatsz ki kész drónt (Apis-t, vagy Zeus-t). Ennek esélye eléggé a nullához konvergál, de az Apis drónomat így szereztem (valamikor 5 évvel ezelőtt). Ezekhez a drónokhoz szükséges részeket is ezen a napon tudod begyűjteni (szerencsével a sárga ládákból, amihez zöld ládakulcs kell...), vagy megveszed az egész drónt jó sok uridiumért!
  Ha vannak már részeid a drónból (Apis/Zeus), akkor az ára csökken annyival, amennyi rész már meg van!
  Tapasztalat, hogy az utolsó 10-15 részt már olcsóbb kifizetni (ha van kedvezményed és prémiumod, akkor 30%-al olcsóbban) uridiummal, mint a ládákból forgatni, mert a láda is valahol így vagy úgy, de uridiumba kerül...!

  Sok sikert!

  Mj: Általában véve egy normál játékos 1 év alatt tudja összekaparni a szükséges 10 drón helyet (legalábbis az én tapasztalatom ez a két szerveren történő játék után)!
   
  HU-Taurus kedveli ezt.
 5. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  1 év? Hát őőőő akkor nekem hogy van 10 dron? 3 hónapja játszok ( ezen az accon ) +- pici ... kulcs kérdése mint ahogy írtad Zeusz napon ( mikor sárga ládák vannak ) nyomni kell neki ahogy kell. Kell egy kis szerencse meg egy kevés uridium és kész is . Jó ez számokban kb 1000-1500 kulcs ( ebből kb a fele van meg mind a kettő dronnek ) meg vagy 600 ezere uri a maradék vaaagy még ugyan ennyi kulcs és, akkor már kevesebb uri. HA... mindent kulcsból szedsz, amit nem uriból veszel + keveset játszol, akkor esetleg 1 év.
   
 6. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Nem tudom, mi változott 2017 óta, amikor elkezdtem játszani, úgyhogy nem fogalmazok meg véleményt, de amikor én kezdtem játszani, nem úgy jöttek a dolgok, mint manapság! Bár... a tisztán uridiumos fejlesztést nagyon vissza sírom!
   
  -DIO666- és kicsifoxi27 kedveli ezt.