38 200 EUR adomány a DarkOrbit játékosaitól

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Artemis, témanyitás ideje: 9.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  Üdv, Űrpilóták!

  Lezárult a DarkOrbit kéthetes jótékonysági kampánya, amelynek végére 38.200 euró gyűlt össze a ti adományaitokból. A Bigpoint úgy döntött, hogy megduplázza ezt az összeget a saját hozzájárulásával, és az egészet – összesen 76 400 eurót – eljuttatta az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságához (UNHCR) a menekültek támogatására.

  Az UNHCR ott van az események sűrűjében: védelmezi a rászorulókat és életmentő segítséget nyújt a földközi-tengeri menekültválságban.

  „A számítógépes játékok nem szakítanak el a való világtól. Játékosaink és vállalatunk nagyon is tudatában van a menekültek súlyos helyzetének – mondta Shawn Lord, a DarkOrbit senior live producere. – Örömünkre szolgál, hogy adományunkkal segíthetünk az UNHCR-nek életeket menteni és családokat megoltalmazni, akik otthonuk és hazájuk elhagyására kényszerültek.”

  „A nyugati társadalmakat érő legkritikusabb kihívások egyike, hogy világszerte egyre nagyobb tömegek kényszerülnek elhagyni otthonukat. Munkatársainkkal együtt úgy éreztem, hogy a Bigpointnak mint német és európai vállalatnak erkölcsi felelőssége, hogy latba vesse befolyását és eszközeit a menekültek támogatása érdekében – nyilatkozott Khaled Helioui, a Bigpoint vezérigazgatója. – Rendkívül büszke vagyok rá, hogy felhívásunk milyen nagy visszhangra talált játékosaink körében, és így lehetőségünk nyílt arra, hogy az UNHCR-rel együttműködve mi is megtegyük a magunkét. Ahogy a németországi civil szervezetek fantasztikus kapcsolatteremtő tevékenysége is mutatja, a cselekvés és támogatás felelőssége nem kizárólag a közintézményeket terheli. A nagyvállalatokra is fontos szerep vár e téren, ezért remélem, sok követőre találunk.”

  „A menekültválság globális kihívás, amely csak világméretű összefogással kezelhető. Köszönet a Bigpointnak és játékosainak, amiért szolidaritást vállaltak a menekültekkel!” – mondta Christine Andersen, az UNHCR-t támogató német nagyvállalatok kapcsolattartója.

  Hálásan köszönjük nektek!

  A DarkOrbit csapata
   
  S.A.S. és $ΣηęяĝỴ$(HUN) kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása