Javaslat 8. JátékosLét Kutatás - nyerési eséllyel

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 7.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Darkorbit

  Sziasztok!

  Lassan hagyományt teremtve minden évben megkapják a Bigpoint játékosai az esélyt egy kérdőív kitöltésével való nyereményre.

  A kutatást ezúttal is Dr. Fromann Richárd, a JátékosLét Kutatóközpont alapító vezetője készítette. Az alábbiakban idézem a felhívását:

  "Kedves Játékosok!

  A JátékosLét Kutatóközpont - a GameStar magazinnal és az InfoTárs Egyesülettel közösen - 2018. december 30-án elindította (https://www.gamestar.hu/extralife/8-jatekoslet-kutatas-257682.html) a 8. országos videojátékos felmérését, a JátékosLét Kutatást.

  A kérdőívet kitöltők között 400 dollár összértékű STEAM GIFT CARD ajándékutalványokat sorsolunk ki, melynek 5 nyertese lesz, 1 fődíjjal. Ebből 1 db 200 dollár és 4 db 50 dollár értékű utalványt nyerhetsz (az előző évi felmérés nyerteséről itt olvashatsz: http://jatekoslet.hu/news.php?extend.74).


  Kapcsolódó jó hír, hogy a 7. JátékosLét kérdőív eredményeit feldolgoztuk, amelyet közzétettünk a JátékosLét portálon (http://www.jatekoslet.hu/page.php?23.6), és további kapcsolódó érdekességeket a JátékosLét Facebook oldalain (www.facebook.com/jatekkutatas, www.facebook.com/jatekoslet) olvashatsz.

  Nagyon köszönjük az eddigi részvételed (a 7 év során több mint 50.000 játékos kapcsolódott be a Kutatásba), amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hazai gamer társadalom és a videojátékok pozitív megítélése sokat javuljon!

  Ha a 8. JátékosLét kérdőív kitöltésében (is) részt veszel, kattints az alábbi linkre.

  http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1021939796

  Köszönettel:
  Dr. Fromann Richárd"
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása