A csoportos (LoW) átjáróval való visszaélések - Büntetés

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 23.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Üdv mindenkinek!

  Pár héttel ezelőtt a DarkOrbit csapata megpróbált megoldást találni az egyik legidegesítőbb és legrégebben fennálló bug-kihasználásra, ami a csapatot és a közösséget is zavarta. Ezért megváltoztattuk a csoportos (LoW) átjáró működését, hogy többé ne lehessen jelentős hasznot húzni belőle. A visszaélések ugyanis annyira felborították a játék egyensúlyát, hogy bármennyire is szerettünk volna az összes játékos számára tisztességesebb viszonyokat biztosítani, minden eddigi próbálkozásunk elbukott.

  Mindennek dacára néhány játékos, úgy tűnik, talált olyan hibát, amit kihasználva előnyre tud szert tenni.

  A log fájljainkat átnézve azt találtuk, hogy bizony nem kevés felhasználó élt vissza ezzel a hibával. Sokan arra használták, hogy egy aránylag kisebb mennyiségű Uridiumot szerezzenek; akadtak viszont olyanok, akik hihetetlen mértékű visszaélést követtek el, és ezt már nem hagyhattuk figyelmen kívül.

  Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy különböző büntetéseket szabunk ki annak függvényében, ki mennyi uridiumot szerzett az említett bug-kihasználással:
  • · Súlyosan visszaélők – 38 játékos – kitiltás hosszú időre.
  • · Mérsékelt szinten visszaélők – 143 játékos – 30 nap felfüggesztés.
  • · Olyan játékosok, akik a visszaéléssel csak kis mennyiségű uridiumot szereztek – 181 játékos – 3 nap felfüggesztés.
  Mindezzel arra szeretnénk emlékeztetni titeket, hogy bármely játék elem, amely nyílt használattal nem érhető el és nem megszokott cselekvéseket kíván tőletek, vagy rendkívüli előnyökhöz juttat, azt bug-kihasználásnak fogjuk tekinteni. És míg az egyszeri kihágás fölött szemet hunyhatunk, ha bármilyen komoly visszaélést tapasztalunk, végleges kitiltás lehet az eredménye.

  Szeretnénk megköszönni valamennyi játékosnak, aki jelentette a fenti visszaélések problémáját, hogy segített nekünk, és a moderátorainknak, hogy a jelentések tartalmát elénk tárták. Biztosítunk mindnyájatokat, hogy továbbra is elkötelezetten dolgozunk azon, hogy a játék kiegyensúlyozott és tisztességes legyen.

  A DarkOrbit csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.