Visszajelzés A játékban felmerülő lagok okai/körülményei

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 9.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. NumizN1

  NumizN1 Fórumlakó

  Hm. Ezzel szépen meglehet törni bármit ezek szerint.
  Na jó, már csak a petet kellene kikalapálni, mert az semmit nem változott.
   
 2. boros022

  boros022 Utánpótlás-írogató

  A csoport ablakkal lehetne kezdeni valamit mert semmit nem mutat ,köszi a választ előre is
   
 3. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Ez az "Eleinte ............" szöveg ugye komoly? Mert viccnek durva lenne.
  Ja,akkor a bevezetőben nem teljes infót kaptunk erről?
  Igényelni kell? Ne már.
  Szerintem mindenki igényli ha már elég rosszul adnak az npc-k,és persze random.
   
 4. *[HALÁLOSZTÓ]*

  *[HALÁLOSZTÓ]* Utánpótlás-írogató

  Én igényt tartok arra hogy bekerüljenek a nyersik az üzletbe ha lehetséges ! :D
   
 5. Leslie.`

  Leslie.` Utánpótlás-írogató

  Szerintem mindenki igényt tartana rá. Nem mindenkinek van ideje meg kedve alsó mapokon farmolgatni a saimonokat meg mordonokat, főleg, hogy kevés a map&npc ennyi játékosra. Meg hát milyen jó dolog lenne...üzletben a nyersanyag, és azért lősz és gyűjtesz, hogy az adott összeszerelni kívánt cuccost olcsóbbért magadévá tudhasd. :)
   
 6. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Ez az egész lehet szándékos,mert ugye számoljunk,ezen a cég szépen profitál. A belassulások még mindig vannak,talán kicsit kevésbé,de jól láthatóan. Viszont ha valaki utánaszámol,mennyi elit lőszerben van pl a hajódesign,lőni kellene kb 180 Sibelont,2000 Staurert és még 80 Kristalont. Ha hozzávesszük,hogy tapasztalataim szerint átlagosan jó ha 30 % ad valamit akkor a számokat szorozzuk kb 3-al és beszorozzuk az RSB-75 árával,akkor kijön,hogy olcsóbb lenne megvenni,mint kilőni,már csak az időt tekintve is...
  Arról nem is beszélve,hogy ha tüzelés közben fagyott le a kép,a tüzelés mindaddig folytatódott-vagyis használta pl az RSB-75 öt amig nem indult újra a kép. Erről pedig szó nincs a jóváirásoknál,pedig ez már kiszámitható pénzben is. Az alap 5000 Uridium az ugye 10 Euro,vagyis ha 100 RSB-75 megy el a semmibe a fagyások miatt,akkor a rendszergazda máris zsebelt egy Eurót (mert ugye a 100 db az 5X100 = 500 Uridium) Innentől kezdve szerintem érthető,miért nem érdekük megszüntetni a problémát. A játékos nép morgolódik,de szépen költenek......Ja,hogy a játékot lehet játszani alap lőszerekkel is? Persze,de ha úgy valaki megcsinálja a hajó dizájnt akkor elmegyek papnak:)
   
  NumizN1 és Incident kedveli ezt.
 7. Incident

  Incident Törekvő

  Elit lőszerrel viszont nem éri meg lőni, annyira nem adják a nyersit. Ha mindegyik, vagy minden második adna, még úgy is közel lehetetlen lenne 2-3 hét alatt összegyűjteni ennyit. Nemtudom hogy gondolták a fejlesztők. :)
  Kevés a térkép, NPC pedig pláne, így van. Dehát hiába is lenne több NPC, ha csak minden 20. ad szükséges anyagot, legfeljebb mégtöben lennének bezsúfolódva egy térképre.
  Dicsértessék!
   
  NumizN1 és Leslie.` kedveli ezt.
 8. Leslie.`

  Leslie.` Utánpótlás-írogató

  Elit őszert (én legalábbis) ellenre használok, max akkor NPC-re is ha überről vagy cubiról van szó. De ne tekeredjünk el a témától, jó volna ha betennék üzletbe a kavicsokat.:)
   
 9. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum mestere

  Komolyan ezen sírtok? Miért is kellene 1 óra alatt letolni egy küldetést? Jó ez így ahogy van akinek meg nem tetszik, fogadja el a 2000 űsaimon/1000 ű mordon küldetést. Nemhogy örülnétek, kaptunk valami új lehetőséget de itt ha nem 2 nap alatt lesztek fullosok akkor már megy a hiszti. Per pillanat örülök hogy lehet lagg nélkül játszani, nekem ennyi tökéletesen elég. Bocs ha nem ide való volt.
   
  Mislix kedveli ezt.
 10. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Már bocs,de ki akar itt fullos lenni? Ha nem titok,megoszthatnád hányadik szinten van,és mid van? Csak mert én pl 15. -en ,és ha azt nézem annak ellenére,hogy vettem is kulcsokat meg energiát is-mondhatni semmi számottevő előrelépés. És próbáld meg a mostani küldetésnél a hajódizájnt megszerezni,főleg elit lőszer nélkül,arra nem elég a két hét,akkor sem ha naponta több órát nyomod! Csak azt írtam,ha meg lehetne venni a "hozzávalókat" akkor legalább tudnám,ennyibe kerül és biztosan azt kapom....Talán érthető...
   
 11. Incident

  Incident Törekvő

  Kiraktad már a Surgeont, vagy legalább a Pusatot? Ha ezeket nem, legalább a kettő pet dizi egyikét?
  Event végén ne felejts el megjelölni egy kommentedben, ahol eme felettéb bölcs és legkevésbé sem proli beröffenésedet egy screenshottal tudod alátámasztani.

  Te örülj annak, hogy nem laggolsz. Szerintem ez a természetes állapot. Én annak örülnék, ha nem elérhetetlen célokat tolnának közvetlenül a fejembe. De legalább nem laggolsz, kinek mi... :)
   
 12. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum mestere

  Mi az elérhetetlen cél? Soha nem volt célom a pet kinézetéért küzdeni, pusatra megyek, de nem érdekel mikor lesz meg. Jobban érdekel az utolsó 3 rendes küldetésem után mi lesz. Megvan a suregon a szememben a lighting venga többet ér.
  Ezt nektek röffentem a szavaiddal élve
  [​IMG]
   
 13. ArákMEGFOG

  ArákMEGFOG Haladó

  Bocsi, hogy közbeszólok, de tényleg reálisan kell beállítaniuk a dolgokat. Tegyük fel ha a te igényed szerint úgy csinálnák, hogy meg lehessen szerezni pár nap alatt, akkor a fullosoknak fél óra lenne.
  Szóval, szerintem nem fogod megszerezni, erősödj kicsit, majd legközelebb.
   
 14. Incident

  Incident Törekvő

  Van benne valami. Annakidején bent volt 300k uriért az üzletben, a fullosaknak gondolom azóta meg is van. Később 330k-s rendelés után is jött a Surgeon, tehát a pénzeseknek is megvan. Most akármennyire is lehetsz fullos, ennyit közel lehetetlen összelőni még akkor is, ha 0-24 lövöd az npc-ket. Pénzes is lehetsz, mert megvenni sem tudod hozzá a dolgokat. Kinek van erre ereje és energiája? Konkrétan a hülyét járatják azokkal, akiknek még nincs meg a dizi.
  Illetve nem végletekben kell gondolkodni. Nem azzal van a baj, hogy küzdeni kell érte. Igenis legyen benne kihívás, igenis meg kelljen küzdeni egy ilyen kaliberű dologért. Csak az esélye legyen meg, hogy a végén meg is kapjam ténylegesen. Jelen helyzetben semmi garancia (talán nem ez a legjobb szó) nincs rá, ráadásul egyáltalán nincs is olyan érzésem, hogy "úgyis meglesz". Gondolom a többiek is ezen akadtak fenn... :)
   
  NumizN1 és $ΣηęяĝỴ$(HUN) kedveli ezt.
 15. NumizN1

  NumizN1 Fórumlakó

  Reménykedve jöttem vissza, mondván ELVILEG 24 órán belül helyre áll. Semmi nem változott, drón forma alapra áll, pet alapon gyűjt, közben akad rendesen. Szólni kéne a kínaiaknak, hátha van emberük aki megoldaná, esetleg, hogy olcsóbban megkapják a "boltot", csak fejezzék már be...
   
 16. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Megoldás,minden alkalommal állitgatni a drónformációt,örülni hogy egyáltalán be tudunk lépni,és hallgatni:)
   
 17. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Az újítás nem egy Event idejére szól. Senki nem mondta, hogy azonnal meg lehet szerezni. Ha nem sikerül befejezni az Event alatt akkor folytatod mikor beteszik és kész.
  A Hercules drónokat sem pikk-pakk szerzi meg az ember.

  Elkezded és egyszer majd meglesz... Örülni kell annak, hogy berakták ezeket. Sokszor kérték és bent van, most meg az a baj, hogy idő kell hozzá.
  Akkor mit szóljunk például a lándzsa formációhoz. Annak idején meg lehetett szerezni, ma már nem, így aki megvette megmarad ez a jó kis plusz képessége, a többiek meg hoppan maradtak.

  Örüljünk inkább annak, hogy ez is van!
   
 18. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Nos avval egyezek,hogy a változás jó,de ez kb olyasmi,mintha beneveznél egy maratonra,és azt mondanák,nem kell
  nyerni csak teljesitsd a távot,és a táv 100000Km. Már bocs,hol reális az,hogy pl EGY darab nyavalyás dróndizájnért 500-600 roncs kell meg még pl 70-80 plazmid vagy akármi.....Konkrétan van 9 drónom,ha mindre akarnák ilyen dizájnt,akkor ezt szorozzuk meg kilenccel,akkor már bocs,inkább a surgeon dizájn.....remélem érthető amit mondani akarok. Arról nem is beszélve,hogy ma reggel játszottam,és két alakalommal is teljesen beszürkült a képernyő,azt írja ki,hogy a FlasPlayer bővitmény összeomlott,erre rátesszük a lagokat...és oda jutunk,hogy nem éri meg befizetni,de ha meg csak kreditért megvásárolható lőszerrel játszol,igen plusz az a valamicske amit a kilövések és a dobozok adnak,akkor nem nagyon fogsz haladni. Az NPC kilövése minden esetben több uridiumba kerül,mint amit hoz,gondolok itt pl Sibeon,Devillárium és felfelé...mert azokat 10 es lézerrel legalább 5-10 percig kell körbeszaladgálni,mire ér valamit,és akkor még nem is beszéltem egy Kristalonról vagy az űberekről....Egyébként szerintem ugyanilyen billent a helyzet a kapuk eventjeinél is.
   
 19. ArákMEGFOG

  ArákMEGFOG Haladó

  Egy hájas nyugdíjas ne nevezzen be maratonra, az az élsportolók dolga.
  Amúgy ha csak a baj van vele, akár figyelmen kívül is hagyhatod az összeszerelést, és a hozzá tartozó küldiket, nyersanyagokat stb.
   
 20. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Értem én mi a problémád, de ha Te lennél a DO helyében és úgy alakítanád a játékod, ahogy most szeretnéd akkor miből fizeted a programozókat.
  Ha pedig Te lennél a programozó biztos nem fogadnád el azt a munkáltatói érvelést, hogy dolgozni ezerrel kell, de fizetés az nincs, mert a játék "önellátó" és senkinek sincs szüksége plusz juttatásokra.

  Azért akármennyi probléma is van a játékkal emberek dolgoznak rajta, ötletelnek és ezért JÁR NEKIK IS A FIZETÉS!
   
  Utoljára szerkesztett: 13.5.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.