Visszajelzés A játékban felmerülő lagok okai/körülményei

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 9.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Incident

  Incident Törekvő

  Akkor tartsd szépen el őket. Életben maradsz, vagy játszol? Lehet választani. Senki nem kötelezhet arra egy játékost, hogy tömje a játékba a pénzt, mert "ott is emberek dolgoznak". Oldják meg, az nem az én bajom, ha már egyszer ingyen regisztrálhattam. Az engem egyáltalán nem érdekel, hogy kinek mi a munkája a való életben, EZ EGY JÁTÉK. Az ég-világon semmi köze nincs a való élethez, az emberek szakmája pedig pláne vakvágány, mert ez továbbra is egy JÁTÉK. Ezt kéne felfogni az elgörbült, bugyuta érvek helyett.

  A támogatás mint olyan; jó, hogy létezik. Mert igen, valóban emberek dolgoznak a monitor "másik felén". De erre nem lehet alapozni egy ingyen regisztrálós játékban vazze'. Inkább fizetnék havi 200-300 ft-ot amíg játszom, és akkor adjanak normális küldiket, teljesíthető eventeket és hadd ne soroljam a végtelenségig. Én speciel nem azért játszom, hogy a fejlesztőknek legyen miből élni - miközben a játék alig fejlődik bármit is. Annak ellenére is ezt gondolom, hogy alkalmanként én is adok egy keveset a lovaknak.

  Illetve egy odaszúrós kérdés a végére, előre is elnézést mindenkitől: Hogyha a támogatásért cserébe legfeljebb egy virtuális puszi járna uridium és egyéb nyalánkságok helyett, akkor is a "munkáltatói érvelés" dumát írnátok?

  Ne legyünk már agymosottak, a gondolkodás még senkit nem ölt meg...
   
  NumizN1 kedveli ezt.
 2. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Akkor meg ne sírjon a szád, ha nem kapsz meg valamit ingyen... húzhatsz a Máltai Szeretetszolgálathoz, ahol remélem azt a választ kapod, hogy minket nem érdekel, ha megpusztulsz is. Tudod, az élet is játék csak pocsék a vége...


  "Annak ellenére is ezt gondolom, hogy alkalmanként én is adok egy keveset a lovaknak." - hát akkor ennyit is kapsz érte.
  Ha meg nem tetszik lehet eltolni a biciklit, mivel ők sem agymosottak, hogy azért dolgozzanak ingyen, hogy Te jól érezd magad.
   
 3. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum mestere

  Mivel ez egy "ingyenes" játék, eddig teljesen feleslegesen koptattad a szádat, üzletpolitika tudod, ha fizetsz több mindened van, ha nem akkor meg hisztizz tovább, vagy csendben told a gamet, csak mindig gondolj arra mit írtál 2-3 hsz-el előbb. Nekem sem tetszik sok minden ebben a játékban mégsem ezeket tartom a legnagyobb problémáknak. Minden küldetést meg lehetett eddig oldani és nem okozott problémát, ja és nem vagyok fullos még és ez nem is érdekel amíg 15x annyi hajót lövök le mint ahányszor pukkanok és ebben EU2 TOP-jai is benne vannak
   
 4. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.