A Kucurbiumok Anya Galaxisa/Home Planet Of The Kucurbium

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: TheMetalAmbush, témanyitás ideje: 20.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Legyen egy map a Kucurbiumok számára?

 1. Igen

 2. Nem

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
 1. TheMetalAmbush

  TheMetalAmbush Fórum-zöldfülű

  Szép jó napot mindenkinek! (Felékszítelek, hosszú regényt írtam ide, köszönöm ha elolvastad)

  Ez a gondolat már körülbelül 6-7 éve érik bennem.... Körülbelül mióta elkezdtem a játékot.
  Ez a gondolat pedig a Kucurbiumokkal kapcsolatos. Mondjuk nem is gondolat. inkább kérdés.
  Honnan jönnek? Nos invázió és a Kappa Galaktikus Átjárón kívül sehol nem találkozhatunk ezekkel az űrlényekkel.... Arra gondoltam mi lenne ( Ha már a nagyoknak kedveznek) Miért ne kedvezhetnének a kisebb játékosoknak is.... Mégpedig azzal, hogy amint elérik a 5 vagy 8.-ik szintet elérhetővé válik egy új map közvetlen az x-1 térképről akárcsak a nagyoknak a 2-BL x-8 térképről. És ez a map nem lenne más mint a 8-x ( Megbízótol függően 8-1, 8-2, 8-3) Ami nem más lenne mint a Kucurbiumok anyagalxisa. A map lehetne akkora mint a 4-4 pvp a 4-5 uber térkép annyi különbséggel, hogy egyetlen egy kapu lenne rajta ami azz x-1 térképre visz vissza a kapunál lehetne egy bázis szerűség ami kifejezetten Kucurbiumos küldetéseket adna itt és a kapunál természetesen védelmi zóna lehetne. Ezen a térképen nem lenne más csak Kucurbium és Boss Kucurbium. Akárcsak az invázióban a Boss kucurbiumokat mindig kísérné 4-5 akár 6-7 kucurbium, de elvétve találkozhatnánk egy-egy magányos kucurbiummal vagy nagyon ritkán uber kucurbiummal is amit 10-15 kucurbium követhetne. A különbség annyi lenne hogy Boss illetve uber npc-t anélkül is megtámadhatjuk és lelőhetjük hogy egyet is lelőnénk a kisebb npc-ből.
  És igen tudom invázióban ÉS a Kappa kapuban is sok a sebzésük illetve a pajzs és életerejük, nos ez kivitelezhető lenne Így:
  Kucurbium - 15,000Életerő - 10,000Pajzserő 500 sebzés
  Boss Kucurbium - 50,000Életerő - 35,000Pajzserő 2500 sebzés
  Uber Kucurbium - 100,000Életerő - 75,000Pajzserő - 7500 sebzés
  Akárcsak a Lordakiumok és Kristallonok a Boss és Uber NPC-k nem támadnának hacsak nem provokáljuk őket (Megtámadjuk) a normal npc-k pedig ugyan úgy megtámadnának.
  Jutalom amit adnának:
  Kucurbium - 12 Uridium 25,000 Kredit 15,000 tapasztalatpont, 5 becsületpont
  Boss Kucurbium - 25 Uridium, 50,000 Kredit, 32,000 Tapasztalatpont, 10 becsületpont
  Uber Kucurbium 75 Uridium 150,000Kredit, 76,000 Tapasztalatpont, 25 becsületpont
  A küldetések pedig főképp tapasztalatot és uridiumot adhatnának vagy becsületpontot ezzel is segitve a kisebb játékosok fejlődését.
  És igen itt jön be a probléma ha a kicsik itt npc-t farmolnának anagyok oda járnának vadászni ezt ki lehetne küszöbölni azzal, hogy ide x-1 ről csak 14.-szintig lehet bemenni 15.-szinttől ugyan az a térkép elérhető lenne a nagyobb hajók számára is csak például x-6 os térképekről és nem 8-1 8-2 8-3 lenne hanem 8-4(EIC) 8-5(MMO) 8-6(VRU) ugyan azok a küldetések ugyan azok az npc-k.
  Küldetésnek is tudok példát... tegyük fel hogy 8-as szintől mehetnének a kisebb játékosok kezdésnek kapnának egy "intro"-t akárcsak amikor egy újonnan regisztrált játékos legelsőnek bejelntkezik" ez meg ez a galaxis stb stb" lehetne kreálni egy sztorit ezek köré a térképek és npc-k köré.
  Küldetésre példa: Megsemmisítés 15 Kucurbium 5 Boss Kucurbium 2 Uber Kucurbium
  Jutalom 250,000 tapasztalatpont, 2500 becsületpont, 550 Uridium 250,000 Kredit

  És itt mindenkinek felhívnám a figyelmét hogy ez egy nagyon nyers ötlet ha valami nem tetszik a jutalommal sebzéspontokkal npc- élet vagy pajzserővel akkor ismétlem magam ez egy nyers ötlet amit ha átdolgoznánk rendesen akár valami jó is kisülhetne belőle. És istélem magam főként a kisebb játékosok fejlődésére gondoltam akárcsak mint a nagyoknak most ott van a 2-BL ( No meg persze mivel fiatalként kezdtem játszani és a Kucurbium mindig is a kedvenc űrlényem volt, jó lenne látni és harcolni velük kapukon kívül is, van ám aki nem a fullos hajó felhúzása miatt hanem kikapcsolodás miatt játszik)

  KÖSZÖNÖM HA VÉGIGOLVASTAD :)
   
 2. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  szia az ötlet nem rossz csak annyi hogy ne legyen kedvezés senkinek sem !! mert akkor minden kicsi ide fog beűlni a angyok ha jönnek ugy is kicsapják öket !!! lv10 től lehessen bejönni a térképre
  minden kucurbiom éelete pajzsa támadása nagyobb legyen !!!
  pl kucurbium élet 150ezer pajzs 120ezer sebzés 3500 jutalom annyi mint a kappa kapuban
  boskucurbium élet 1,5 millió pajzs 1,5 millió sebzés 35ezer jutalom ugyan annyi mint a kappa kapuban ! sztem megéri
  uber kucurbium élet 5,5millió pajzs 4,5millió jutalom 7500 urudium 20000becsület 2,5millió kredit 1,2millió tp véletlenszerűen valamilyen boster 1-3 órára.
  ellenséges 8x térképre csak akkor lehessen bemenni ha a lv 22 szint meg van !!! lv 22 szint alat csak 60 percig tartozkodhat ! lelövéstől fűggetlenűl !
  plsz még egy csavar !!!! mivel vannak orbitalis nagy sebzések éetek pajzsok a játékosoknak és ugy is össze tereled öket és robbantanak akkor az elég jó farmolas lenne! ezért ha pl 2 boss kucurbium egy helyen van h robbantsanak rájuk akkor a bosok ereje 30 szazalékkal erösebbek egyikuknek instant pajzsa lenne és a tamadó jatékosok elé acm aknak jelennének meg !!! azért ha már új térkép egyen nehéz !!!
  uber kucurbium a térképen max 2 vagy 3 legyen de ők automatan tamadják a hajokat ha kőzelbe érnek !!! ha az űber élete 800ezret eléri akkor 2 boss kucurbium és 7 kucurbium jelenik meg de 3szoros erövel rendelkeznek !!! amik a játékosok a megjelent lényeket lövik addig az uber ha nem kap sebzést akkor 100 ezret javítana az életén másodercenként és persze menekul de lassan..!!! Ha az ubert lelövik akkor a megjelent lények azonnal eltunnek !
  Persze ez csak egy nyers ötlet ha nem baj leirtam amugy én támogattam !!
   
 3. π¡k€β¤¥0000

  π¡k€β¤¥0000 Fórum-zöldfülű

  Nem rossz elképzelés egyik sem, viszont én írnék egy olyat is, hogyha lenne, és lennének küldetések is hozzá, akkor mi lenne, ha csak akkor lenne elérhető a kapu az adott játékosnak, ha a küldetést elfogadja hozzá (csak az adott mapra vonatkozzon), ami mondjuk 10. vagy 12. szinttől elérhető és szintenként bővülne a küldetés lista, mondjuk úgy 20. szintig? :) Természetesen, ha valaki megcsinálja az ÖSSZES ahhoz kapcsolódó küldetést, akkor a kapu véglegesen nyitva marad előtte. Illetve az "ellenséges mapoknál (másik megbízói mapra lépés)" is legyen egy szint korlát, mondjuk 24. vagy 25. szint minimum, hogy átmehessen azokra a mapokra (mint BL-mapokon), hogy legyen egykis küzdelme is már a nagynak, ha oda akarna menni farmolni, és nekik is lehetne ott küldetés azon a szinten mondjuk.

  Úgyszint nyers ötlet, viszont én támogatnám ezt a fejlesztést :)
   
 4. -Blackjaguar-

  -Blackjaguar- Járnitanuló

  Van invázió kapu,ahol régen voltak kucurbiumok. Most már csak kalózos van,de az semmit nem ér. Ha a rendes kucus inváziót vissza tennék és mondjuk,nem 2 óra lenne az egész,hanem egy teljes nap,akkor az is megteszi és mondjuk hetente 1 nap lenne.

  Itt fejlesztést már úgy csinálnak,hogy egyre erősebb legyél. (lásd BL-map)
   
 5. szabofilip

  szabofilip Fórumelemző

  Volt régen erre példa, hogy 1 egész napig volt invázió.
  Amikor régen frissítették az inváziót, ha jól emlékszem naponta különféle inváziókat lehetett kipróbálni és talán szavazni kellett róla, hogy melyik maradjon meg (ez nem biztos lehet rosszul emlékszem) és azóta van ez.

  Viszont az inváziót már helyettesíti a Zsoldos Hadijátékok c. esemény, ami szerintem elég jól ki lett dolgozva és még meg is éri ha jól csinálod.

  Igazából a Zsoldos Hadijátékok térképe már számíthatna a kucurbiumok térképének, mert rengeteg van belőle. :D
   

Az oldal megosztása