A menekültek támogatása: "Beacon" dróndesign GYIK

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Bringing, témanyitás ideje: 10.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Bringing

  Bringing Community Team Team Darkorbit

  Üdv, DarkOrbit pilóták!

  Manapság nehéz idők járnak, és a Bigpoint mindig készen áll, hogy segítsen, ahol szükség van rá. Nemzetközi cég vagyunk, és a munkavállalóink a legkülönbözőbb országokból valók – így hát mi is a legkülönbözőbb jótékonysági szervezeteken keresztül támogatjuk a bajbajutottakat.

  Jelenleg a legfontosabb ügy, ami olyan súlyos, hogy nem kerületi el a figyelmünket, az alábbi:
  Az UNHCR éves jelentése szerint 2014. végéig világszerte 59,5 millió ember kényszerült arra, hogy elhagyja az otthonát az üldöztetés, az általánossá váló erőszak, katonai konfliktus, vagy az emberi jogok megsértése miatt. [Forrás: UNHCR Global Trends 2014 http://www.unhcr.org/556725e69.html]

  Ezek az emberek sokszor nagy távolságokra utaznak, szörnyű stressznek kitéve, és csak a legszükségesebbeket vihetik magukkal. Csak abban bíznak, hogy valahol emberhez méltó szállásra, élelemre és ruhákra találjanak. A körülményeket, amelyek miatt menekülniük kell, nem tudjuk megváltoztatni – de ebben szeretnénk nekik segíteni.

  Ezért is támogatjuk Az Egyesült Nemzetek Szervezetének Menekültügyi Főbiztosságát [http://www.unhcr-centraleurope.org/hu/].

  Közép-Európában az UNHCR igyekszik biztosítani, hogy a menedékkérők bejussanak a régió országainak területére, és hozzáférjenek tisztességes és hatékony menekültügyi eljárásokhoz, valamint megfelelő befogadási körülményekhez. Az UNHCR emellett támogatja az elismert menekültek beilleszkedését a befogadó közösségbe, vagy azok áttelepítését egy harmadik országba, ha valamilyen okból nem maradhatnak tovább a befogadó országban.

  Mandátumának megfelelően a Főbiztosság aktív szerepet vállal a hontalanság problémájának regionális feltérképezésében, valamint a hontalanok védelmében.
  Emellett a hontalanság kezelése és a hontalanok számának csökkentése érdekében lobbitevékenységet folytat a nemzeti jogszabályi keretrendszerek fejlesztéséért. [Forrás: UNHCR: Mivel foglalkozunk -
  http://www.unhcr-centraleurope.org/hu/mivel-foglalkozunk.html

  Mi, a DarkOrbit csapata most arra kérünk, támogass minket a vállalkozásunkban. A csapatunk azért hozta létre a “Beacon” drón designt, hogy támogassa a menekülteket, bárhol is vannak a világon, bármilyen valláshoz tartoznak, bárhonnan jönnek, és bármilyen okból kellett elhagyniuk az otthonukat.

  A támogatás lehetőségeiről az UNHCR honlapján olvashattok: [http://www.unhcr-centraleurope.org/hu/altalanos/csatlakozzon-hozzank.html]

  GYIK
  • • Ez a jótékonysági vásár szeptember 15-én, kedden délben kezdődik, és 2015. szeptember 30-án éjfélig tart (hamburgi helyi idő UTC+2)
  • • Ez a világító dróndesign (sem egyesével, sem tízes rajban) nem befolyásolja a játék menetét, és sem előnyhöz, sem hátrányhoz nem lehet általa jutni.
  • • A “Beacon” design csak közvetlen vásárlás útján érhető el. Egyesével vagy tízesével lehet megvásárolni.
  • • A dróndesignok 2D-ben és 3D-ben is működnek.
  • • A jótékonysági vásár összes bevételét – az általunk fedezett banki és transzferdíjakat is beleértve – az UNHCR részére ajánljuk fel.
  Az ezzel kapcsolatos esetleges visszajelzéseiteket IDE várjuk!

  A részletekről folyamatosan beszámolunk!

  A DarkOrbit Csapata
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.9.15
  »Łecsó« és -**RED-KILLER**- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.