Visszajelzés A menekültek támogatása: "Beacon" dróndesignról

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 15.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  Szerintem te olvasd el az enyém, és többit pontosan.
  Köszi !
   
 2. szati94

  szati94 Kivételes tehetség

  Szó nem volt "vádaskodásról", Ezt a dizit azért rakták be, hogy segítséget nyújtsanak azoknak az embereknek akik most a határnál vannak, tudjuk miért. Le van írva hogy: "Ha megvásárolod az egyedülálló Beacon dróndesignt, te is teszel azért, hogy a menekültek szerencsétlen sorsa jobbra forduljon. A dróndesign ára teljes egészében az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságához kerül."
  Ebből adódik hogy itt nem a Bigpointnál marad a pénz, hanem a menekülteknek megy támogatásként,(ezért nincs extra tulajdonsága, és ezért kerül ennyibe)
  Ha jól sejtem te a Herkules Designkre gondolsz, amikor volt olyan lehetőség, hogy rendelsz 150k urit és kapsz ajándékba egy Herkules drón dizit még mellé. Ez ok, de ezt a játékba el lehet érni kappa kapuk kivitelével.
  Nem forgatta fel mert eleve elérhető volt szimpla játékkal és nem kellet fizetni azért hogy legyen. Én így értettem.
  Köszi
   
 3. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  Szati ! Nem kell elmagyaráznod miről szól a Beacon.
  Igazából a stílusodra reagáltam. --"Örüljön mindenki"..-- Miért ? Mert te azt mondod, vagy szerinted örülni kell ?
  Majd teszel egy feltételezést, érdemi közlendő nékül. Aztán közlöd, hogy "nem erről szól az egész", és oda biggyeszted
  sértően, hogy "Jó reggelt." mintha te lennél a tanárunk, mi meg a tompa agyú nebulók.
  A továbbiakban pedig, hogy : --"eleve kár volt felhozni ezt a témát"-- lehet, de mihez kezdjünk ezzel a ténnyel ??
  Majd a végén ott van a --"ha nem vettétek volna észre"-- ezt is magunkra vehetjük mert nekünk céloztad, stílusa :
  kioktató. De a többi mondatod is elemezhetném, mert érdemi közlendőt nem tartalmaznak, tehát azonkívűl, hogy
  sértesz, és kiotatsz más mondanivalót nem találtam. Ennyi volt a gondom.
  De ezúton nyújtok neked béke-jobbot, és szerintem ezt itt hagyjuk abba, mert felesleges szócséplés részemről, és részedről is.
  Tiszteletem !
   
  Utoljára szerkesztett: 17.9.15
  TheAttifusz kedveli ezt.
 4. alomkorostor

  alomkorostor Fórum-zöldfülű

  Hát ezt én sem bírom szó nélkül hagyni,pláne hogy a napokban saját népünket,honfitársainkat dobálják a határon, ha a bigpoint valóban nem akarna vérlázítást akkor már a hu szerverre ezt be sem tette volna. Minek nekik segély meg támogatást téglát venni meg térkövet? Amit kaptak az hegyekben áll utánnuk amerre járnak. Nem a bigpint akciójával van bajom de hogy annak a pénznek lehetne 100 ha nem 1000 fontossabb helye is mint ahova szánják.Nekem meg ne jöjjön senki hogy milyen békés népek mert akiket én láttam Győrben ( nem keveset) az vagy a parkokban a padon hemperegtek mint a pasák vagy a rendet bontja bevásárlóközpontokba.Azt még hozzáteszem hogy ha ilyen dizit valaki fel rak magára az elmult napok eseménye után az mélyen elgondolkodhat a hovatartozásán.
   
 5. szati94

  szati94 Kivételes tehetség

  Megbeszéltük. Nem reagálnék erre, mert csak folytatódna, szép napot.
   
 6. IstvaN[swe]

  IstvaN[swe] Junior szaki

  Kedves győri játékos! Remélem a jövőben a Big. fog támogatni ehhez hasonló módon más- UNESCO, UNICEF ...- világméretű akciót, amihez hozzájárulhatok. Nem kell bizonytalan és nem átlátható gyűjtésekre aluljárókban "hozzájárulást" adni. A magyarországi rászorulóknak adhatsz segítséget helyi és országosan működő szervezeteken keresztül, de megoldhatod saját környezetedben önként. Ha még mindig nem világos, ez az akció a Big. részéről csatlakozás a világszervezet egy szekciójának kezdeményezéséhez, köze csak áttételes van a Magyarországon kialakult helyzethez a célja nem lokális. Jó magam büszkén fogom villantani a "csili-vili" drónokat, mind a tízet.
   
 7. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  Szerintem mindenkinek teljesen világos minden az akcióval kapcsolatban.
  Egyáltalán nem arról van szó, hogy bármi ne lenne egyértelmű, és világos.
  Semmi szükség rá, hogy aki egyetért vele, az elkezdje magyarázni, hogy
  miért jó, és szép dolog ez, és hogy mit mi módon kell tenni.
  Szerintem jó lenne ha tisztelnénk egymás véleményét, és ez nem úgy működik,
  hogy elkezdem elmagyarázni a másiknak mit jelent az aktuális történés, és hogyan
  kell kezelni: Ez kioktatás, nem tisztelet.
   
  Utoljára szerkesztett: 19.9.15
  TheAttifusz kedveli ezt.
 8. IstvaN[swe]

  IstvaN[swe] Junior szaki

  Köszönöm a kioktatást, tisztelettel. :)
   
 9. vazze95[SoA]

  vazze95[SoA] Fórum-zöldfülű

  Sziaasztok, ilyen hogy lehet kijelenteni? ! [=EE=] misike1229: azt tudom, de vannak a ci.gányok, ők nem emberek, meg vannak aok az emberek akiknek minden kell. ezt a játékost kikell rakni innen, és minden honnan, ilyet nem lehet írni!
   
 10. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Ezt a supporton jelezd kérlek, hogy szankcionálhassuk az illetőt.

  Továbbá, felesleges itt egymásnak esni. Menekültek nem csak ott vannak, ahol a TV mutatja, hanem sok más helyen is, más országokból, nemzetiségből. :)
   
  *nautiŁus* kedveli ezt.
 11. Ócskavas.

  Ócskavas. Fórum-zöldfülű

  Biztos a sok adományból vették a márkás cuccokat:)
   
 12. Ócskavas.

  Ócskavas. Fórum-zöldfülű

  Ha leválasztanák a menekültekről az erőszakos csoportokat szívesen támogatnám őket. 1500-ft nem nagy pénz. viszont én arra nem adok az adómon felül hogy a szemétbe landoljon ezen pénzen vásárolt élelmiszer. Illetve nem élelmiszerrel kéne támogatni a menekült embereket és itt tartani hanem szállítójárművekkel hiszen mint közölték ők csak átutaznak és nem itt kívánnak letelepedni. ui: a legjobb megoldás az lett volna mint írták is hogy nem + értéket kell adni a dróndizinek hanem 1 + helyet a dróndizikhez hogy a havoc , herkules bent maradhasson de ugyanakkor a támogatásod is ki tudd mutatni. Esetleg még 1 másik verzió is működhetett volna hogy létre lett volna hozva 1 sms szám amire elküldve megkapták volna a támogatást, hiszen aki támogat nem feltétlen vár semmit ezért cserébe :)
   
  Smith-Program, fapapi és .deder. kedveli ezt.
 13. GOLDEN_SUN-A

  GOLDEN_SUN-A Járnitanuló

  tényleg az lenne a jó ha a become drón kinézetet össze hoznák a havoc/hercules képességével.királyulnézne ki a piros világító drón:)
   
  .deder. kedveli ezt.
 14. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Mint írtam már, nem csak azon menekülteket támogatná az ember így, akiktől a TV nagyban zeng... Sok más menekült is van, más országból, más nemzetségből és nem csak itt az EUban.
   
 15. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Nem akartam továbbiakban hozzászólni, de ez felhúzott!
  IstvaN, belekezdtek egy olyan témába ezekkel a drón kinézetekkel, amelyről mindenkinek meg van a véleménye. Ha bevállalták ezt a gyűjtést akkor be kell vállalni azt is, hogy kimondható legyen olyan vélemény is, ami nem EMPATIKUS. Természetesen ideillő kulturált formában!
  Nem várható el a játékosoktól az, hogy mindenki ossza a DO véleményét ebben a kérdésben, hiszen nem droidok, hanem egyedi személyiséggel rendelkező játékosok vagyunk. Az sem igazságos, hogy az alkothat véleményt csak a fórumba aki megvásárolta vagy ezzel egyetért.
  A DO mindig hangoztatja, hogy mennyire igazságos, és legyen mindenki igazságos.
  Ezen az elven nem lehet megkövetelni azt, hogy mindenki parancsszóra empátiába essen!


  BIG nem találta el egyáltalán. Akkor találta volna el, ha azt mondja, hogy minden beérkezett megrendelésből felajánl egy bizonyos százalékot. Ez lett volna a teli találat, mert így maga a BIG adakozik, a saját belátása szerint a saját bevételéből. Ebbe nincsenek bevonva a játékosok!
  A BIG úgy döntött, "frissítés" ebben a kérdésben, hogy Ő nem fog adakozni adakozzanak a játékosok, ennek a dizinek a megvásárlásával. Nekem ez azt sugallja, hogy én adakozni nem akarok, nekem van egy nagy "mozgósítható" közösségem adakozzanak Ők, én pedig cserébe kiszúrom a szemüket egy tárgyal ami semmit nem ér hálám jeléül!
  A drón dizivel, és egyéb tárgyakkal amire ezt ráhúzzák az a baj, hogy a játékosoknak elvárásuk van ezzel szemben. Egyszerűbb lett volna, ha kapnak egy címet, pl adománymester.
  Ezzel a döntésével felvállalta azt is, hogy véleményt formálhassunk ebben a kérdésben, hiszen az adakozás döntését is ránk bízta. Ezután nem kimondható az, hogy legyünk empatikusak.

  Szerintem rossz húzás volt az is, hogy a bevándorlásra hivatkozva gyűjt adományt. Mert a bevándorlás egy olyan jelenség amelybe minden nemzetnek bele fog törni a bicskája, és nem azt kellene látni csak benne, hogy szegény menekültek.

  A bevándorlásról, és a segítésről van egy elég markáns véleményem, de azt nem fogom kifejteni itt, ennek tényleg nem itt van a helye, de játékosként, vásárlóként, közösségi tag ként, úgy érzem ennyi vélemény nyilvánítással élhetek!

  Remélem utolsó mondatommal MORPHI is egyetért!
   
  Utoljára szerkesztett: 22.9.15
 16. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Szia!

  Így van. Véleménye mindenkinek lehet és van is. A kulturált vélemény kinyilvánítást szeretjük, tehát a negatívok is lehetnek építőek, ha normálisan van megfogalmazva.
  ------
  Az én privát véleményem az, a nálad vastagon kiszedettre, hogy a BP ezen kívül is adakozik, csak most kipróbált egy új dolgot, amelyben a játékos közösséget is belevonja (mert lehet, hogy van aki akar segíteni, de nem tudja hogyan, stb), és így látni is fogja, hogy mennyire tud életképes lenni egy ilyen világméretű témájú "event". S most hihettek naivnak, nyugodtan. :) S ebből kiindulva, remélhetőleg, hogy nem csak ilyen esetben fognak majd ilyet szervezni, amitől zeng a TV.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.