A producer bejelentése: Jackpot Aréna szüneteltetés

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Bringing, témanyitás ideje: 27.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Bringing

  Bringing Community Team Team Darkorbit

  Üdv, űrpilóták!

  Már korában is jeleztük, hogy a jackpot arénában nem tartjuk elfogadhatónak a csalást, a felhasználói fiókokkal kapcsolatos szabálytalanságokat, vagy a szabályok és felhasználói feltételek bármilyen megsértését.

  Ez a mostani az egymást követő harmadik hónap, amikor kénytelenek vagyunk érvényteleníteni a jackpot aréna eredményeit. Úgy gondoljuk, eljött az ideje, hogy átvizsgáljuk, hogyan zajlanak pontosan ezek a versenyek, és hogyan használják a játékosok az arénát.

  További értesítésig minden jackpot arénát leállítunk. A szünet ideje alatt átnézzük és megvitatjuk a JPA szabályait, mind a csapaton belül, mind a játékosok és a közösség részvételével.

  Sajnos néhány fontos tényezőt nem lehetséges állandó ellenőrzés alatt tartani, amikor a játékosok a jackpot arénába jelentkeznek, és csak aprólékos, manuális teszteléssel tudjuk kiszűrni a szabálytalanságokat.

  Tudjuk, hogy a közösségünk nagy része számára fontos a tiszta játék, és valódi esélyekkel szeretne indulni a versenyeken. Néhányan azonban, valószínűleg részben a díjak értéke miatt, nem tudtak ellenállni a lehetőségnek, hogy bármilyen áron tisztességtelen előnyöket szerezzenek.

  Ez nemcsak a játék élményét rontja minden résztvevő számára, hanem anyagi, és időbeli veszteséget is okoz.

  Ezt szem előtt tartva, megfelelő időt szeretnénk szentelni a feladatnak, és egy olyan megoldással előállni, amely a játékosokat is szélesebb körben érdekelheti, és a mi, játékkal kapcsolatos céljainknak is jobban megfelel. Egy jó ösztönzőkkel ellátott PvP versenyt szeretnénk létrehozni, fair játékkörnyezetben és egyenlő esélyekkel, ahol minél több rátermett játékosnak szeretnénk jól megérdemelt jutalmat átnyújtani. A jelenlegi jackpot aréna sajnos nem ilyen.

  Ahogy fentebb említettük, addig is, amíg megfelelő megoldást találunk, minden jackpot aréna harcot szüneteltetünk.

  Üdvözlettel:
  A Dark Orbit Csapata
   
  gamege2, hajlamos, Ardeil86 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.