Admin Vs User

Kategória: 'Event leírások / ismertetők', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Közkívánatra!

  Itt az idő, hogy ismét megmutassátok mit is tudtok! Van bátorságotok felvenni a magyar adminokkal a harcot? Van bátorságotok felvenni velem a harcot?
  Most megadjuk a lehetőséget, hogy bizonyíthassatok! Küzdjetek meg velünk!


  2013. március 15-én a Március 15. - Forradalmi event a HU1 szerveren eventsorozat keretén belül megjelenünk mindannyian a Magyarország 1 szerver 4-4 PvP térképén és 17:00-18:00 óra között osztjuk a halált. [​IMG]

  Miről is van szó?

  Az adminok, azaz blue_fairy, _TheButcher_, Saxo, SM_Cassy, BA_Anonymus, és GreatG megjelenünk 1-1 fullosan felszerelt hajóval, 12 drónnal (!), elit cuccokkal, elit lőszerekkel. Az adminoknak 10.000.000 pont feletti ÉP-jük lesz. És nem hagyjuk magunkat csak úgy tip-top lelőni! Megvédjük magunkat ha kell, ez azt jelenti, hogy nem csak Ti tudtok bennünket kilőni, hanem bizony Mi is Benneteket! Tehát a vállalkozásotok nem veszélytelen.

  De... sok lúd, bizony disznót győz! [​IMG][​IMG]

  A nyeremények:
  Kizárólag azok a játékosok kapnak nyereményt, akik a logkönyvünkben megjelennek.
  Az a játékos, aki egy adminhajót megsemmisít az alábbi jutalmakban részesül:

  • 10.000 uridium
  • 2500 x-4 lőszer
  • 1000 RSB lőszer
  Szabályok:
  • Különböző megbízós hajóink lesznek. Előfordulhat így, hogy egy baráti megbízós hajót lőttök, így mínusz becsületpontot (-100 ha ez az első alkalom, a többi a GYIK-ban leírtak szerint kapjátok) kaptok. Ez benne van a pakliban, ezt nem írjuk jóvá!
  • Aki csatlakozik a harchoz, számoljon azzal is, hogy a hajóját kilőjük - vagy más játékosok kilövik. Ez benne van a pakliban, reklamációt ezzel kapcsolatban NEM fogadunk el. (a javítás egész nap ingyenes lesz)
  • Nem fogadunk el reklamációt, ha valaki amiatt nem tud részt venni a játékban, mert nincs ideje, vagy mert nem az adott szervereken játszik.
  • Nem fogadunk el reklamációt a saját hajóink felszereltsége miatt - mivel a játékosok többségben vannak, így hogy ne legyen túl egyszerű legyakni bennünket, a hajók felszereltsége ki lesz maximumra építve és elit lőszerekkel, rakétákkal vesszük fel a harcot, pilotsheet is ki lesz építve.

  Tehát? Van merszetek? [​IMG]


  Várunk Benneteket 2013.március 15.-én, a HU1 szerver 4-4 térképén.  A DarkOrbit magyar csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 17.11.13
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.