Agatus törése – gyakori kérdések

Kategória: 'Event leírások / ismertetők', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 6.8.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Általános információ

  Furcsa űrlényeket fedeztek fel, név szerint az „Agatus” és a „Spinel” fajokat. A testük egy furcsa anyagból áll, amely hasadékokat hoz létre a tér szövetében, amikor nagy számban gyülekeznek, lehetővé téve, hogy időnként a térképeinkre lépjenek. Gyűjts Agate töredéket ezektől az űrlényektől, hogy különleges recepteket készíthess el!

  Az űrlények az X-3, X-4, X-5, X-6, X-7 és X-8 térképeken tűnnek fel.
  A következő időpontban jelennek meg (helyi szerveridő szerint):
  • Minden nap 08:00 és 16:00 között (8 órán át), valamint 18:00 és 23:59 között (6 órán át)

  Először le kell vadásznod a „Spinel” nevű űrlényt, hogy megjelenjen a boss „Agatus”. Ezután Agatus „Spinelus” névre hallgató csatlósokat hoz létre, amelyek akkor támadnak meg, amikor a közelükbe érsz. De légy óvatos: ha az Agatus legyengül, ACM-1 aknákat tesz le!

  A Spinelek megsemmisülésekor esélyed van rá, hogy Agate töredéket szerezz, amely különleges receptek elkészítésére használható fel.

  Agatus megsemmisülésekor a három legtöbb sebzést okozó játékos egy jutalomdobozt kap, amelyben van néhány Agate töredék, illetve esély ezekre: PLT-2021, UBR-100, extra energia, SAR-02, MCB-50 és PLD-8.

  Felhívjuk a figyelmet, hogy a „Spinelusok” nem adnak jutalomdobozt!

  Az event véget érte után a gyűjtött Agate töredék megmarad nálad, és felhasználhatod abban az esetben, ha az event később megismétlődik.

  Eventreceptek

  Vannak eventreceptek, amelyek az event ideje alatt készíthetők el.

  KategóriaNévMennyiségKell hozzáÉpíthető
  HajódizájnTyrannos Centurion115,000 Agate TöredékEgyszer
  ExtraSHD-BACH0118,000 Agate TöredékEgyszer
  ExtraDMG-NPC01110,000 Agate TöredékEgyszer


  Új Tech: SB-1 (Speed Burst): Szerezz hirtelen sebességnövekedést egy pillanatra. Az időtartama a technek 1 másodperc, ezután 3 perc az újratöltési idő.

  Event rakéta: AGT-500 (Anti-Agatus Rocket): 125,000 átlagos kárt okoz Agatus NPC-k számára, 25,000 kárt pedig minden másra. A hatalmas sebzés miatt korlátozott hatótávval rendelkezik.

  Új booster

  Az eventen van egy, a fizetős részen megtalálható különleges Agate töredék booster, az AS-B01, amely megkétszerezi az űrlények által hátrahagyott Agate töredék mennyiségét 3 órán át.


  Új hajófejlesztési modulok

  Az eventen megszerezhetők a következő új hajófejlesztési modulok:
  ModulTípusVáltozóHajóEladási ár
  DMG-RET01Sebzés+ 10% Lézersebzés
  -5% Kitérés
  -5% Pajzs
  Retiarus200,000 Kredit
   
  Utoljára szerkesztett: 9.12.20