Visszajelzés Agatus törése

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 27.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Itt vitathatjátok meg az új Agatus áttöréssel kapcsolatos visszajelzéseiteket.
  DE! Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
  • Mit is írtam
  • Érthető -e amit írtam
  • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
  • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak....
   
 2. ╬Cаp†аiи•s†уℓє╬

  ╬Cаp†аiи•s†уℓє╬ Utánpótlás-írogató

  Amit az diminshe kap majd modult, az csak akkor adja meg a bónuszt, ha aktív a képessége a diminishernek?
  "+ 10% Shield penetration
  + 5% Evasion
  + 5% Laser Damage
  " ezeket adja, csak oda írják, hogy special :D


  Első észrevetelem az, hogy ámbár nem tudom így lesz-e de a leírásukba nem úgy olvastam, érdemes lenne ezt korlátozni (szint alapján pl.:) mert kis szinten a boss olyan gyorsan tűnik el, hogy meglátod de még oda se érsz már pukkant :D azért ennél lehetne kicsit erősebb, és vagy korlátozzak szinthez, mit tudom lv 17es srácoknak érje meg pl x-5, x-7 körül, 10-16 os játékosoknak x-4..... ez 1 gyors példa volt, x-3on 3an löttük, 13 agate spinnert adott, a mühelyben lévő modul pedig 8.000 kicsit húzós de még 1 kezdőnek is megoldható feladat lehet ha pár napig elhúzodik az event :D de én ajánlom, hogy bontsátok szintre :D mert így a nagyobbak lerepkedik, és nem hagyják érvényesülni a kisebbeket, hol ott ez 1 jó lehetőség nekik 1 "farm hajót modullal ellátva használgatni" pve(farm) ladiknak belehetne így áldozzni a diminishert az új modullal talán hasznosabb lenne mint 1 venom :D de ez az én meglátásom, és ez csak x-3as boss volt, ahogy észrevettem x-4en már nagyobb a jutalom, így gondolom minél nagyobb a map annál nagyobb a jutalom is.

  x-4en 15 agata splintert kaptam
  x-3on 13at :c
   
  Utoljára szerkesztett: 27.7.20
 3. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Mi lenne ha esetleg nem lenne benne a botosok Npc listájában az event Npc.....talán lenne is értelme az egésznek!!!
   
 4. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  Vélemény!

  Hála a Központ BOT-barát politikájának a tesztelő játékosok be vannak zavarva a kapuba, mert két jelölős, álcalátó és most már kilőhetetlen hajó sakkban tart mindenkit!

  Remek...
  Köszönjük DO VEZETÉS!
   
  Sörnyit kedveli ezt.
 5. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Ha megfőzték egyék...teszteljenek a botterek
   
 6. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  Remek ötlet, hogy nem csökkentik a tesztszerveren a várakozási időt! Jelenleg: 3 óra 27 perc.
  Így éjfélig lehet várni...

  Egyébként köszönjük az új képességű hajókat, akiknek amikor lemegy az életereje és a pajzsa még 750k-t kell rálőni, hogy kimúljon.

  U.i.: Ha netalán valami frappánsat szeretne valamelyik Agy válaszolni ott a központban: a bázis sem tudja lelőni őket! :D
   
  Utoljára szerkesztett: 27.7.20
 7. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  Gyere fel 1-6-ra ennyi csalót még nem láttál. És még milyen nyíltan csinálják.
  Remélem egyszer valakit lecsuknak azok közül, aki ezt engedi!!!

  Sárga venga : lelövöd az összes életerőt róla, majd egy másodperc múlva 100% élet és full nanoburkolat.

  Ezek jók lesznek visszajelzésnek!

  Ha valaki még kétségbe vonná a védelmibe lerakott lassító aknát!

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.7.20
 8. Anita30..

  Anita30.. Rutinos

  Tudod a múltkor itt azt írta valaki,hogy nem tudnák a vezetőséget elővenni,mert Kína nem EU-s tagállam :) Hát mivel a játék Hamburgi székhelyű (ami tudtommal Német így Eu-s),nem tudom mi akadálya. :D A nemzetközi fogyasztóvédelmi szabályok így rájuk is vonatkozik ....a saját szabályaikat is folyton megsértik :D
   
 9. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Hagyjuk már...a fogyasztóvédelem átpasszolja a szerencsejáték felügyelehez és vissza. Végtelen a kör.....
   
 10. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  Van, akinek ez a neve: testbotk

  Épp a társaival csatázom és készítem a videókat (csak hogy félreértés ne essék, nem a DO-nak kell!).
  Épp látni, hogy 2 mm élettel rácsapok 300k-t, majd 120k-t és semmi.
  Ezt nem lehet majd félremagyarázni...
   
 11. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  Összefoglaló a tesztről.

  A nyersanyag igény (már nem tudom a pontos nevét, amit lehetett szerezni), ami az egyik hajófejlesztési modulhoz kellett kicsit megint sokba kerül.
  10.000 darab kellett belőle és az egész teszt alatt, ha fent voltál mindig kb. 3.000-et lehetett szerezni. Köszönhető az időkorlátnak meg a "smucig" lényeknek.
  Óriási lőszerpazarlás az egész, ami mutatja mi van a vezető fejlesztők agyában, mert olyan irreális elvárásaik vannak, hogy az ember azt mondja magában, hogy eddig sem volt már színvonalas ez a játék, de ez még lejjebb tolta magát a létrán.

  Emellett meg kell említenem, hogy rengeteg Botos jött kipróbálni az új funkciókat, ami megdöbbentő.
  - nem érted utol a lefertőzött, gyűrűben menekülő hajót kerékben úgy hogy jóval gyorsabbnak kellene lennem,
  - 30-50 ezres sebzéseket lőnek, de a pajzsod, ami 900k 3 mp alatt elfogy, mert azt látod, mintha a 10-szeresét kapnád be,
  - megdöbbentő volt látni, hogy a fullos distruptor, ahogy lőtte a hajót a felbukkanó sebzések 20-30-as értékeket jelenítettek, rögtön rá is fogtam a társára, hogy megnézzem mi a baj, de nála már a 2-300k-s sebzések jelentek meg. Megjegyezném, hogy egy nulla ranggal és 10 képességponttal rendelkező hajó volt. Nem tudtuk csak négyen lelőni.
  - az új képesség miszerint az életerő 50k alá esik, még 750k-t kell molyba rájuk lőni egészen remek ötlet.
  - az álcalátó képesség és autolock szintén jól fog jönni a játékba, mivel most úgy kifogtak a bázison messziről, hogy semmi értelme nincs az álcának.

  Egyszóval, mivel gondolom ezek a képességek többé-kevésbé már benne voltak az éles szerverek játékaiban is régóta, gondolom azért jelent meg ilyen nagy számban a tesztszerveren, mert benne lesz a következő upgrade-be.
  Nem hinném, hogy a magát öntömjénező központ nem tesz semmit hosszú évek óta, ha ezek csak segédprogramok!

  Egyébként semmi újdonság!
  Megváltoztattuk egy korábbi event nevét, átneveztünk néhány nyersanyagot és ime a fejlesztés!

  Csak megjegyzésként!
  (Nálunk az ilyenek a próbaidő végét sem élik meg!)
   
  Utoljára szerkesztett: 29.7.20
 12. Vastrabant

  Vastrabant Fórum-zöldfülű

  Az eventel kapcsolatban telt be nálam a pohár, az hogy a játékosok 85%-a botos az nem érdekel, az sem engedek a csalásokat, de ilyen eventet, mint ez a .... ehhez még nen volt szerencsém!
   
  faxksza300 és Páncélgránátos kedveli ezt.
 13. imperator888

  imperator888 Utánpótlás-írogató

  Szebb napokat! A szerelőműhelyben az előző Agatus dolgait lehet újra összerakni. A leírásban található modulokat, design-t mikor rakják be?
   
  GOLDEN_SUN-A kedveli ezt.
 14. GOLDEN_SUN-A

  GOLDEN_SUN-A Járnitanuló

  Ez így nevetséges.Alig van élete az Agatusnak mire KERÉKBEN PUSATTAL elérném más pukkant is.Órákat lőttem az aprólékot és csak 2 Agatusba sikerült belelőni.Ráadásnak nem is a jó hajómodulokat lehet előállítani a műhelyben.Ebben a formában ez az event felejtős.
   
  _=[AKKÁD]=_[HK] és Leeroy kedveli ezt.
 15. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Kíváncsiság vezérelt kipróbáltam , igaz a P.E.T. berendezés érdekelt volna de az előttem szólók igazán felül , figyeltem mennyi a lőszer igény is akkor csak pislogtam mint hal a szatyorban !! Váltogattam Spinel x1-x2 -vel , Agatus x4 -el mégis 1 óra leforgása alatt 300 töredék jött össze . Viszont ha nem így lövöm nem kapok semmit szinte !
  Ezzel csak annyi a gond hogy én mivel kissé erősebb kombóval lövök kizárom azt aki később érkezik de még lőtte ! ( Erre megoldás lehet ha emelnek kicsit mondjuk 3 főre az adott jutalom megszerzéséhez de mivel kevés az élete nem valószínű megéri odaérkezésig ezt a variációt ! Ezen felül a Spinel életerejét pajzsát csökkenteném az adott jutalommal együtt hogy pörögjön a folyamat vagy az Agatus megjelenéséhez szükséges lelőtt Spinel számán csökkentenék ! )
  Ha azt nézem van bizonyos idő korlát is rá , talán még a jutalom is elérhetetlennek tűnik bár mennyire is kitartó valaki !
  Nem feltétlen az a baj hogy az előző jutalom is benn van számomra mert van aki még meg kívánja szerezni , hanem a kapkodásnak tűnő dolgokkal van és az hogy beígérnek de nincs előteremtve a körülmény ! Nem átgondolt dolgokat kapunk hanem csak itt van és egyétek ha nem tetszik tovább lehet állni alapon , jah és ez mindenre igaz !
  Miért nem úgy jön úgy ki egy event hogy azt mindenki tudja értékelni , miért kell ráerőltetni azt hogy az erősebb kutya … és sorolhatnám ?
  Nem azért vagyunk itt hogy helyre tegyük a hibákat , főleg úgy hogy mi nem kapunk cserébe sok mindent !!!!
   
  Utoljára szerkesztett: 30.8.20
 16. rekasinandi

  rekasinandi Fórum-zöldfülű

  Tény és való nem a legjobb event,de nem értem mit sírtok,egyetlen probléma,hogy nem az volt bent ami be volt promozva.
  Lightning+kerék x5-x8-on mész nézed hol jön előbb boss,képivel odamész nyilván seprom lézeren és cc+rsb-vel nagyon szépen kilehet farmolni.
   
  Leeroy kedveli ezt.
 17. faxksza300

  faxksza300 Utánpótlás-írogató

  Pont ez a baj, hogy ennyi mindent kell tenni érte, + lelőni rahedli kicsit ami szinte sose ad értelmes cuccot. Az agatus töredéket is keveset ad a boss annak ellenére, hogy mennyi jó lőszert kell megtenni érte. Kicsit belegondolva ez hasonló event, mint a valentin/haloween-es csak 2, illetve 3 boss helyett 1-et tesznek a térképre, és a top 5 sebzést okozó játékos helyett csak a top 3 kap..... Ez innentől kezdve egy nagy copy event, semmi kreativitással hozzá, csak leredukálva mind a jutalmak, mind esély tekintetében szert tenni töredékre.
   
  _=[AKKÁD]=_[HK] és Leeroy kedveli ezt.
 18. faxksza300

  faxksza300 Utánpótlás-írogató

  Nah végre valahára!

  Kijavították az agatus eventet. Tényleg ez nagy fejlődés az előzőhöz képest, mivel mostmár 2 is jön, többen is kapnak, és kevesebb spinelt kell lelőni, hogy újra megjelenjenek az agatusok! Örülök hogy sikerült észbe kapni kicsit a fejlesztőknek, igazán ideje volt már. Ritkán irhatok valami pozitív dologról, de most végre megtehettem, köszönöm! :)
   
 19. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Csak egy pár megjegyzés ehhez !
  Ezt bárki elmondhatja aki erősebb fegyverekkel és lőszerrel rendelkezik !
  Szerintem a fogalmazásból felejtsétek el azt hogy valaki siránkozik mert nem jut hozzá ahhoz amit mások esetleg uralnak vagy nem úgy vélekedik mint egy felsőbb kategóriába tartozó egyén , ez minősíthető és egyszerűen szólva lekezelő is . Olyan gondolat nincs bennetek hogy valaki kevesebb lőszerrel vagy kisebb hajóval nem tudja megoldani azt hogy egy eventen érvényesülni tudjon az szerintetek szánalmas ? Most írtam nem régen egy két dolgot de ez meg is erősíti azt hogy el veszitek a kedvét ezzel , az enyém minden és senki másé nem lehet filozófiával !
  Nem hagyhatjuk élni , mert a végén jól érezheti magát egy eventen !

  Én is köszönöm hogy valamit javítottak ezen , már a kicsik nevében is ha léteznek még !
   
  Utoljára szerkesztett: 10.9.20
  GOLDEN_SUN-A kedveli ezt.
 20. Nekem is ez volt az első gondolatom hogy hónapok után végre egy jó tapasztalatom is akadt itt. Szinte élmény lőni.
   

Az oldal megosztása