Javaslat Alacsony szintü pallázás

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Maszter2015, témanyitás ideje: 5.8.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Szerintetek szükségesek lennének ezek a változtatások?

 1. Igen

  57.9%
 2. Nem

  42.1%
 1. Maszter2015

  Maszter2015 Fórum-zöldfülű

  Akit nem érdekel a story az a piros vonal alatt láthatja az ötletet!
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Sokatok már valószínüleg ismeri a pallázás szó jelentését, de aki nem annak gyorsan elmagyarázom:

  A azt nevezzünk pallázásnak amikor kalóz mappon(alltalában 5-3) palládiumot szedünk majd 15:1 arányban extra energiává váltjuk.

  Szerintem mindenki találkozott vele, hogy a nagyobb mindig nyer(ezesetben megöl), és mí idegesítő amikor nehezen összeszenvedsz 500 pallát 1 óra alatt közben legalább 6-szor megölnek.
  (egy fullos átlaga 1500-2500 palla/óra)
  És hogy palláznak a fullosok és a kezdők?
  Kezdők álltalában kézzel vagy pet 1-2 tieres gyüjtögető berendezéssel.
  A fullosok beafkolnak a közepére mint aki jólvégezte dolgát ha meglát valakit radarral azonnal lő nem érdekli hogy ki az és mit akar, közben a pet meg szedi helyette.

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Ezért az lenne az ötletem, hogy az 5-1-es palla helyet átalakítani és x szint alatt védelmi zónát élvezzen cégtől függetlenűl a pilóta!
  És ezzel a cikkel nem a fullos feltöltök 1m uridiumot mert megtehetem közösséget szeretném megfogni hanem azokat akik szenvednek emiatt!

  És tisztelet a kivételnek, mert volt olyan NEM saját megbízós pilóta aki leírta nekem chatbe hogy ne jöjjek az oldalára és nem bánt. És ez tényleg jólment ameddig egy elmebeteg odajött és lehentelni. (persze csak elégvolt rámnéznie hogy meghaljak minekután lézerrel lötte a 40k-t)
  (saját megbízós pilóták csak néztek és szedték tovább a pallát mintha ez mindennapos lenne)  És minedkit megkérek, hogy szavazzon, szerinted fontos e ez a változtatás vagy nem!
   
  Utoljára szerkesztett: 5.8.16