Álarcos/Karneváli/Farsangi event

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 16.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórummogul

  Sajnálom papi, jókat vadásztunk együtt, egy darabig még kitartok, de úgy érzem ugyan oda érek ahova te és még sokan mások.
   
  Incident kedveli ezt.
 2. cUkrassz

  cUkrassz Járnitanuló

  hat szerintem is eleg gazak a kuldik hoszadalmasak es a mellet meg alig is adnak jutalmat...
   
 3. NumizN1

  NumizN1 Fórumlakó

  Hali. Nos ez úgy ahogy van gyászos. Legalább valaki érdemben mondhatott volna valamit, azon kívül,hogy hétvége van, magyarán nincs aki javítson. Vagy, hogy jövő héten meghosszabbítjuk az "eventet". ( ..a naptár is minek, ha uccsó pillanatban tudunk meg mindent? ):(
   
 4. jockerne

  jockerne Fórum-zöldfülű

  Gyerekek szerintem nem kell javitani az Event küldit, mert meg lehet csinálni..


  [​IMG]Sikeresen kiálltad a(z) "A M.A.S.Q.U.E. támogatásával" küldetést!
  Kaptál 880000 tapasztalatpontot.
  3 zöld zsákmánykulcs begyűjtve.
  Kaptál 108566 tapasztalatpontot.
  Kaptál 1050 becsületpontot.
  ha valamit kihagytam, vagy nem annyi a jutalom, bocsi, de a naplóból másoltam, és valószinü az Uber lonnal összeirta.. :)  21.02.2016 - 16:17[​IMG]Sikeresen kiálltad a(z) "A M.A.S.Q.U.E. támogatásával" küldetést!
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.2.16
 5. Latya_Hungary

  Latya_Hungary Fórum-zöldfülű

  Mindenkinek hiszek először
  Neked is.
  főképpen ha megmondod hogy találtál x-6 -on lordákiát amit fel is számolt.
   
 6. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  Idézet :
  "A legkeményebb pilóták az idén egy egészen különleges jutalmat zsebelhetnek be: aki az event alatt legyőzi az „Evil You” NPC-t a Kronos kapuban, annak egy exkluzív piros színű Enigma dróndesign üti a markát."

  ---
  Nos megcsináltam a kronoszt, de valahogy semmi sem ütötte a markom.
  Hogy, hogy nem, semmilyen bónusz dobozt nem láttam az utsó npc után.
  Nem mintha szükségem lenne az enigmára, de ez is egy adalék a fentiekhez.
   
 7. .poszeidon.

  .poszeidon. Járnitanuló

  Végre :)
  Kijött a KAPPA kapum :) Ha az urit beleszámolom alig nyomtam el 3000 feletti GG menyiséget :)
  Nagyon tetszik ez az event :) Csak úgy szórják a dobozok a GGt ami jó dolog :) A kapuk ontják magukból a kapurészeket :)
  Már alig várom a következő ilyen eseményt is :) Bár akkor horgászni fogok inkább :)
   
  Smith-Program kedveli ezt.
 8. Szamy

  Szamy Fórum-zöldfülű


  Úgy gondoltam h egy videót többet mond 1000 szónál :)
  Lordakiákat akarjátok gondolom látni :) Echo rakcsival meglehet csinálni, kiszeditek az automata rakétavetőt stb.
  A videóban minden látszik sztem :)
  Sok sikert a játékhoz :)
   
 9. dorcsiborcsi75

  dorcsiborcsi75 Fórum-zöldfülű

  Ez nagyon ügyes. És a sibelonitokat hogy lövőd le 1-6-on? Dorcsika
   
 10. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  Szami eltaláltad a szarva között a tőgyét.
  Ettől még hibás a küldi, méghozzá szarvashibás !
  De ha ez a megoldás akkor a rendszer is.
  Jónapot.
   
  dorcsiborcsi75 és fapapi kedveli ezt.
 11. Szamy

  Szamy Fórum-zöldfülű

  Ha jól tudom azokat simán meglehet csinálni x5-ös mappon!
   
 12. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  A küldetés ki lett javítva!

  Legalább is a kiírás már OK!
   
  Nitronyussz kedveli ezt.
 13. jockerne

  jockerne Fórum-zöldfülű

  meglövöd a legkissebb rakétával, és oda huzod x-5 x-6 kapuhoz. és át kell ugranod x-6 ra, mikor meglövöd a lordikát rakivetővel.
  ha ügyes vagy , akkor megadja x-6 térképen, a lordikát, mert az ugrás közben kell meglőni, h mikor elpukkan, addigra átérj x-6 ra :D
  a lényeg ennyi!
   
 14. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  Jockerne ezt fentebb már tisztáztuk.
  De azt is hogy épp ez a bizonyítéka annak is, hogy hibás a küldi.
  Már ha valakinél szerepet játszik a logika mint olyan.
   
 15. Ingenix

  Ingenix Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Még új vagyok itt - a játékban (január) is és a fórumon is -, de ezerrel megyek végig a küldetéseken. Ezen a MASQUE küldetésen kétszer is elbuktam, és mindkétszer az utolsó feladatnál. Addig mindent nehezen vagy könnyen, de teljesíthetőnek tartok, viszont az Uberkristallonok kilövésének nehézsége összemérhetetlen a többi feladat nehézségi szintjével. Az igazán nagy problémát azonban az jelenti, hogy épp ennél a feladatnál nem szabad a hajónak sem megsemmisülnie.
  Kérdéseim:
  - Miért kellett ezt a tiltást beletenni, hiszen így kevés, és csak veterán pilóta fejezheti be a küldetést, kaphatja meg érte a jutalmat?
  - Ezáltal pedig: miért nem akar ez az esemény megszólítani minden játékost, pilótát?
  - Ha már bele "kellett" tenni, miért nem került ez a feladat a küldetés elejére?
  Mert szörnyű hallani azt a hangeffektet, amikor az ember bukja a küldetést cirka 6 órányi munka után. Másodszor is ugyanezt hallani pedig egyszerűen elviselhetetlen érzés, még hűvösebb vérmérsékletű emberként is kiborított. Gondolom nem cél a játékosok demoralizálása lehetetlen szintű elvárások támasztásával. Az biztos, hogy harmadszor már nem megyek neki ennek a küldetésnek, hiába az agilitásom, ezzel az nincs értékelve.

  Köszönöm, hogy elmondhattam keserű tapasztalataim, véleményem. Ha számít az ismerete a játékosokban kiváltott érzéseknek, talán a csapat tenni fog azért, hogy azok jó érzések legyenek.
  Üdvözlettel: Ingenix
   
 16. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Hali.
  Küldi:megnyugodhatsz,jó pár "veterán" játékos szintén hanyagolta,annyit nem ér.Annyi idő alatt ha dobozol valaki mondjuk duplázóval,több jön ha még kapu is kijön,npc lövés szintén és nem veszik kárba fél napod ha pukkansz.

  "Ha számít az ismerete a játékosokban kiváltott érzéseknek, talán a csapat tenni fog azért, hogy azok jó érzések legyenek."
  Röviden és tömören,nem számít.Szerintem nem sok,játékosok által felvetett ötlet valósult meg.Lehet hogy 0-nál több,de 10-nél(?) kevesebb.A mennyiségen lehet vitatkozni,de számítsuk hozzá hogy hány év alatt.Én 6 év alatt azt tapasztaltam,ha valami jól ad,jönni fog egy restart.Pl. kiderül hogy "rossz" a sebzés vagy pajzs érték,korrigálás eszközölve.stb..
  Néha beesik egy jó event,de a legtöbbel kapcsolatban erős fenntartással viseltetünk,laggok hibák sablonosság.....
  Sajnos a kockák ismerik ezt.
   
  Eziztos és Incident kedveli ezt.
 17. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórummogul

  Ne haragudj hogy szólok, de ha már januári vagy akkor van egy csomó küldetésed még, miért kell a nehezebbekbe belekezdeni? Csináld meg a többit amit egyedül esetleg valakivel valakikkel csoportban megoldhatsz, utána kezdj bele a nehezebbekbe. Hidd el mire az űberesekhez érsz (űsibi-űlon) simán megoldod ezeket is csak az időt keresd meg mikor nem zaklatnak közben.
   
 18. Ingenix

  Ingenix Fórum-zöldfülű

  Köszönöm a válaszodat, kellemetlen, hogy nem a játékosok - természetesen a józan, ésszerű - véleménye, várakozása a mérvadó az alkotó csapat munkájában.

  Üdvözlettel: I

  Többször is találkoztam már a játék során azzal, hogy valaki segítségnyújtás, megoldáskeresés, közös ötletelés helyett hibát keres, vagy feltételez a másik játékosban és játékában. Ez elkerülhető akkor, ha előbb kérdezünk tőle, megismerjük, utánanézünk. Ami nyilván több idő, de megéri.
  Habár mindössze január óta játszom, jelenleg - 287(!) óra játék után - 16. szinten vagyok, közeledem a 17. felé. Ezen a szinten ezek a küldetések elérhetőek, a MASQUE pl. sorrendben a legelső helyen van a küldetések listáján, és természetesen csinálom a többit, a továbbiakat is.
  Gondolom nem szerepelne a listámon, nem volna elérhető a küldetés, ha az alkotók szerint nem volna ennek a szintnek megfelelő. Éppen ezt kérdőjeleztem meg. És úgy gondolom, ha nem a szintemnek való, ne kecsegtessenek olyan ajánlattal, amiről nem is álmodhatok, ne vezessenek meg.
  Ráadásul ez a küldetés, ha jól érzékelem és gondolom, csak rövid érvényes esemény része. Téged idézve tehát, mire odáig fejlődöm, hogy "simán megoldhatnám" a feladatot, már lemaradok magáról a feladatról.

  Tisztelettel, üdvözlettel: I
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.2.16
 19. Incident

  Incident Törekvő

  Elég szomorú, hogy ezt kell írnom, de nagyon is álmodhatsz róla. Néhány Kristallonért megkapod ugyanazt a jutalmat, amit a küldetésért kapnál. Még viccnek is rossz, pedig ezt sajnos komolyan gondolja a Bigpoint.

  Sajnos egyre kevésbé próbálják a fejlesztők megtartani a "free-to-play" alapot (ugyebár egy félnapos küldetésért 3500 uri...). Egyre nyilvánvalóbban vállalják fel, hogy ezért a játékért igenis fizetni kell (szánalmasan sok pénzt - sajnos nem csak Uridium formájában), hogy elérjen bármit is a játékos. Régen egy 8 Irises, full LF3-as, Bo2-es hajó volt a játékosok álma. Ha megjelent egy ilyen Goli, mindenki csodálkozva nézegette. Azért, mert annak idején rengeteg kicsi volt és hozzájuk képest kevés "nagy". És még így sem tudtunk kiszökni egy-egy kapuból. Most pedig egy ilyen hajót alig 3 lövésből kiszednek a pénzesek. A régi "fullos" kategória ma már csak egy "alap" felszereltség. Rájöttek, hogy hiába volt sok játékos annak idején, hiába szerették az emberek, hiába voltak hatalmas harcok, kevesen vettek bármit is, mert nem volt rá feltétlen szükség. Mennyivel jobb és izgalmasabb volt a PvP... most viszont a 4 millió pajzs és 350 ezer pontnyi sebzések korában semeddig sem tart egy harc. Manapság egyetlen egy hajó képes lepusztítani azt a területet, amihez régen egy egész csoport is kevés volt. Hát nem túl izgi. Most arra kellene rájönniük a tisztelt illetékeseknek, hogy az aktív játékosok száma megtizedelődött, de legalább fizetnek, mint a droidok. Rövidtávon nem rossz megoldás, hosszútávon meg... Az összeomlás már elkezdődött, észrevételem szerint. Nincs célja a játéknak, unalmas és felesleges fejlesztések dőlnek az arcomba.
  Az egész olyan, mint a túró rudi. Kívül csokimáz, belül nagy túró!
   
  Eziztos kedveli ezt.
 20. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Szia. Szerintem mindenki döntse el, hogy megéri-e vagy nem. Amikor elfogadod végig lehet olvasni, hogy mit kér, és az alapján te eldöntöd, hogy te vállalod vagy sem. Ha gyenge a karid hozzá, hogy letoljad reális időn belül, akkor csak magadra vess. Nekem speicel 30 perc volt, és nem érte meg, még így se. De tudod miért csináltam meg? Mert végre nem az a: tessék itt van, majd két héten belül letoljátok, ezt az easy küldetést. Hanem mert kihívás, és tétje is van a dolgoknak.
  Amíg kezdő valaki szerintem ne gondolkodjon úgy mintha fullos lenne, lássa be, hogy számára még nem minden elérhető.

  És bocsánat nem sértésképp, de minden kezdő (vagy kezdőhöz közelálló hajó) idejön sírni, hogy így meg úgy. Hát mennyire sírtak volna ezek, ha mondjuk 2010 ben regiztek volna.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása