Álarcos/Karneváli/Farsangi event

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 16.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Incident

  Incident Törekvő

  Így legyen ötösöm a lottón! :cool:
   
 2. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Ha lemaradsz egy-egy feladatról nem baj. Olyan mint a villamos, " jön helyette másik". A küldik úgy vannak beállítva hogy elvileg teljesíthetők. Igaz hogy sok csak akkor ha nem csak egy-egy órát játszol naponta (mint én) hanem 4-5-t. Ilyen esetben a 16, 20-s szint is hamar elérhető s a zsebbe nyúlva 16 szinten már fullos hajód is lehet! Mindenhez idő kell. Labor fejlesztés, hajó és dronok fejlesztése. A lézereket csak LF4-nél érdemes (így olcsóbb). Sok , sok trükk amivel spórolni lehet. de egy biztos prémisnek megéri lenni ha tetszik a játék. Ha megnézed a legkisebb prémi csomag is azt adja mint a többi alapban. Olyan küldiket kell választani ami gyorsan teljesíthető . De mindig legyen egy hosszú küldi a csomagban s a napi küldiket is fel lehessen venni. 100 pont küldinkén .
   
 3. .herki.

  .herki. Utánpótlás-írogató

  Bocsánat ha szólok,kérlek javítsd ki magad.
  30 StreuneR
  10 lon
  35 sibelonit
  40 lordakia,amit egyik előző hsz alapján kapun oda vissza ugrálva teljesítettél,olyan hst hibával amit egy másik hsz-ban említettél
  5 überstreuneR
  beugrás 4 pvp mapra
  és 5 überlon
  A "speciel 30 perc" erősen sántít.
   
  ♥Grand♥, fapapi és Incident kedveli ezt.
 4. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  A lordakia volt tíz perc, az uber lonok 5 perc (testvéremmel eliteztük), a többi meg lazán megvolt 15 perc alatt mert van pet keresőm protokollokkal, lelőni meg nem volt nehéz, hiszen végig minimum x2-ztem.
   
 5. Eziztos

  Eziztos Junior szaki

  Na azért hogy ide is betolakodjak, maga a küldetés nem lehetetlen, nem kell hozzá fullos goli, nem kell hozzá x2-x3-x4 lőszer vagy elit rakéták... ide egy lényeges dolog kell: csapatjáték, egy társ, egy barát akivel közösen megtudod csinálni ezt a küldetést és lehet ehhez ragaszkodott a Bigpoint, hogy kicsit szocializálódjunk.
  Ezzel nem azt mondom hogy fhuu de szuper ez a küldi mivel személy szerint 3-4. próbálkozás után meguntam, egyedül egy kínszenvedés volt, főleg mikor eljutottam UberLonig és onnan kilőttek:) Na azt pofátlanság:D
  Egyedül fél nap, barátoddal 1 óra alatt megvan mind a kettő küldi.;)
   
  SPΛCΞ†KĪИG kedveli ezt.
 6. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  A mai próba tényleg gyorsan megoldható csapatban, az 50 protegit sem gond az elején, de a "Ne semmisítsenek meg" kritérium elejétől a végéig nem túl elegáns megoldás, minden x-6 tele lesz ma ellennel...
   
 7. [EventHorizon]

  [EventHorizon] Fórum ismerője

  Az extra kronosznapok, és a gg akciok számomra jol jottek. :cool:
   
 8. Ingenix

  Ingenix Fórum-zöldfülű

  Egyetértek azzal, hogy csapatban könnyebb teljesíteni a küldetéseket. De mi történik akkor, ha nem veterán vagy? Én jelenleg, másfél hónappal a regisztrációm után a 17. szinten vagyok. A rendszer nekem is felkínálja a MASQUE küldetést. Belefogtam, és valóban, amikor az utolsó feladatnál már egyetlen Uberkristallonnál elakadtam, mert pillanatokra találtam meg csak azt a távolságot, ahonnan lőhetem, és nem szedi ki közben az életem, és mikor túl távolra kerültem körözés közben, vissza is töltötte a pajzsát, szóval igen, úgy döntöttem, keresek valakit, aki segíteni tud. A chat-ben találtam is egy barátságos játékost - most ne is beszéljünk arról, hogy akik olvassák, csak a jóindulatukon múlik, hogy nem használják ki, és kezdenek el vadászni rám a térképen -, akivel három Uberkristallon is találtunk, mire egy arra cirkáló ellenséges játékos lelőtte a hajómat. Másodszor is nekirugaszkodtam a küldetésnek. Az Uberekhez inkább úgy kerestem egy segítőt, hogy a bázison, meg a 4-5 kapujánál stoppolva vagy 2 órát az erősebbeket megpróbáltam meghívni. Nagyrészt vagy másik csapatban voltak már, vagy nem foglalkoztak gyengébb játékosok kérésével, le volt tiltva, vagy elutasították a meghívást. Egy valaki végül szabadnak és segítőkésznek bizonyult, és átjött velem 4-5-re. Egyetlen Uberkristallont tudtam leszedni vele, és megint kilőttek. 4-5-ön ha közelben lett volna kapu, akkor sem lehet meglógni, és az is logikus, hogy az Uber-t lövők közül a gyengébbet fogják azonnal levadászni. Ezek után írtam meg a véleményemet.
  Jókat és okosakat mondotok sokan, de jórészt már összeszokott és fejlett, veterán játékosként. Az én szemszögemből egészen más a helyzet, engem 3-10 mp alatt leszed bármelyikőtök, nekem 15 perc egy Bosskristallon kilövése is, nemhogy egy Uber-é.
  Azokról ne is beszéljünk, akiknek könnyedén telik arra is, hogy ne összegyűjtsék, hanem megvásárolják az urídiumot, amivel elitlőszert, PET-et, fejlesztéseket, amit csak akarnak, meg tudnak szerezni. Az én Góliátom 2. Iris drónját egy tegnapelőtti, a 3-at pedig egy tegnapi egész napos (!) urídiumgyűjtésből tudtam megszerezni, és csak azért, mert egy 25%-os engedmény volt rájuk.

  Köszönöm mások, például az én nézőpontom befogadását és megértését is:
  I
   
  Eziztos kedveli ezt.
 9. Eziztos

  Eziztos Junior szaki

  Igen sajnos ma már a DarkOrbit nem a kezdőknek kedvez, bár ezt egy jó ideje tudjuk.. viszont a témától kicsit eltérve annyit hozzászeretnék fűzni hogy senki se ott kezdte ahol van:) Mindenki volt kezdő, a TOP1ek is megszenvedtek akkoriban egy Boss,Uber Lonnal. Ők is dobozoltak,küldiztek,farmoltak ezerrel hogy jobbnál jobb cuccokat érjenek el ép úgy, ahogy te vagy én vagy bárki más.
  Az, hogy akkoriban a full lf3,bo2,iris volt a cél, ma már pedig a full lf4/bo2/iris lvl16 kifejlesztve,millió kapuk és egyéb, ez logikusan kihat a játékra hiszen ezek csak uridiumért fogyasztható cikkek és több milliókról beszélgetünk. Ha az én ideológiámat követjük akkor vagy sok időd van, vagy sok pénzed;) Akár egy doboz duplázó, akár egy rendelés MHH-kor, és hidd el, ebbe a játékba több időt kell ölni mint gondolnád. A lényegre térve: Nagyon is jól látjuk,tudjuk milyen nehéz kis szinten hiszen mi is voltunk kicsik (sőt én még az vagyok:D).
  Engem is ugyan úgy kilőnek 5 mp alatt, én sem tudom megvédeni magam rendesen, s attól függetlenül hogy több mint 6 éve ismerem a játékot elhiheted nem tartok messzebb mint te, ha ez vigasztal:rolleyes: És egy búcsú tanács : Szánj rá egy kis pénzt,időt, kezdj el dobozolni 4-3 egy hétig, és meglesz a gyümölcse:)

  Ui: A játékosok témába már bő féléve vezetem a fejlődésemet, egy nagy kihagyással összesítve. Ott láthatod hogy én is honnan kezdtem, és jelen pillanatba hol tartok
  úgy! hogy összesen ha 2-3 ezret költöttem a játékra;)

  Addig is további tapasztalatokban gazdag fejlődést kívánok néked!
   
 10. W·i·l·d·c·a·t

  W·i·l·d·c·a·t Fórumszaki

  Kedves Eziztos!

  Ebben tökéletesen igazad van, de ha egy event alapból a 11-12 szint és az felettieknek ad ki küldetést!!!
  Akkor az új játékosok, és a kisebb szintüek, el sem tudják fogadni...
  Tudom... küldizzek érjem el a szintet, DE egy újjaknak sajnos 0 esélyűk van a fejlődésre, mert a kedves
  fullos agyon fejlasztett 10 iriszes játékosok, előszeretettel lővik ki az 1 dronos pici hajókat. :(
  Lennének úgy mint nem olyan rég.. kicsiknek is küldi, volna esélyük picit fejlődni is.
  Tudom demegóg duma.. de ez csak az én szerény véleményem. :)
   
 11. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Hol van már az, hogy nincs urid bukod a hajód.
  Hol van már az ha licitálsz bukod a kredited.
  Hol van már a régi küldetéssor amit kicsiként is nehéz volt teljesíteni.
  Hol van már, hogy liciten szinte semmit nem lehetett elérni.
  Lehetne mit sorolni........
  Ez a játék bőven kedvez a kicsiknek.

  Miért lövök le előszeretettel kicsit?
  Mert 20 perc keringés után mikor nem találok hajót, valamit már had lőjek le!

  A küldiben egyet értünk, érdemes lett volna ketté bontani!
   
 12. Eziztos

  Eziztos Junior szaki

  Igen, sajnos ezek a küldetések több sebből véreznek, ezért nem is értem hogy a Bigpoint mit szeretett volna ezzel elérni.


  Egyben igazat adok neked, viszont másik felem ellenkezik.
  Bigpoint maga lehet hogy kedvez, ezzel egyetértek, most könnyebb elkezdeni egy hajót mint pl: 5 évvel ez előtt, de attól függetlenül maga a játék színvonal 1~13 szintig szörnyű.. alig van kis hajó akikkel legalább közösen tudnál küldizni(Sibelonozni,devozni), chatbe jó ha naponta 2 szót beírnak, és ha segítséget is kérsz, akkor se fog rád írni senki míg régen ez pont ellenkezőleg volt.
  Én magam emlékszem mikor 2 hadnagy segített 20 sibelonba mikor még egy devot se tudtam kilőni, pedig csak annyit írtam hogy "help":)
  Sajnos ahogy a játék, úgy a közösség is változik.
   
  Ducater* kedveli ezt.
 13. W·i·l·d·c·a·t

  W·i·l·d·c·a·t Fórumszaki

  Kedves fapapi!

  Nos, ez is igaz, de..
  Az a kis hajó már fél napja küzködik egy küldivel aminek a feltétele PL: ( ne semmisítsenek meg )..
  Ha már 10x kezded el akkor ... 11. alkalommal hidd el bele únsz! :(
   
 14. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Nem olyan régen kezdtem el kis karit, van ilyen küldi benne. Még nem sírtam el magam!
  Nem vitatom bennem is felment a pumpa párszor, de ez ilyen.
  Azt se felejtsük el, hogy én nem vettem a karakterem, végigmentem mindezen, jóval nehezebb körülmények között, jóval nagyobb ellenszélben, mert akkor volt játékos. Örültél, ha egy kapun át tudtál menni, lelövés nélkül.

  Ki így ki úgy látja, én nem vagyok annyira liberális mint te!
   
 15. W·i·l·d·c·a·t

  W·i·l·d·c·a·t Fórumszaki

  Kedves fapapi.

  Skandi -n vagyok.. ha ki merek menni,, felsőbb mapra,,a full izés török, vagy millyen álcából leszed.. , kérdem én hogy lesz így meg pl 10 devo.. pukk nélkűl..????
   
 16. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Pont Skandin is van egy kis hajóm. Az a szerver egyszerűen halott!
  PVP ellen térképen dobozoltam vagy 2 órát mire jött valaki lelőni, a vengámat.
  Rengeteg küldit megcsináltam ott, csak nem foglalkozok vele időhiány miatt!
  Akkor EU2 ne gyere, mert ott jóval többen vannak, kiidegeznéd magad.
  Szerintem ha TG-t megkéred segít neked meglőni!
   
  Eziztos kedveli ezt.
 17. W·i·l·d·c·a·t

  W·i·l·d·c·a·t Fórumszaki

  Kedves fapapi!

  Ebben csak ott a probléma,... Igaz viszonylag csendes a saját map ( 3-2 ) :)
  De ez azt is jelenti, nagyon kevés magyar játékos van, és ha fent is van, nem chat-elnek,
  nem csopiznak, megy a dobozolás ezerrel.. :D
  Volt pár magyar játékos akivel beszélgettem álton, de kb 2 hónapja nem láttam őket.
  TG-t is nagyon régen.. :(
  Viszont 3-3 tól felfelé, már elég sok az ellen.. és egyedűl picit nehéz. :)
  De optimista vagyok, lesz ebből jó kis hajó...
  Már elértem a 8 iris-t és pet is van.. Tehát, majd lesz valahogy.
  Köszönöm szépen a jótanácsaid! :)
   
 18. Mikor leszel fent skandin ? segítek szivesen
   
  fapapi kedveli ezt.
 19. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Gyere EU2- ott van egy csomó magyar! :)
   
 20. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórummogul

  Papi néha jelenj meg ts, köszi a csapat nevében :)
   
  fapapi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása