Bug AMD felhasználók: Kliens nem nyílik meg

Kategória: 'Tech hirdetmények', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 13.9.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves AMD használó játékosok!

  Szeptember eleje óta többször kaptunk panaszt a nem megfelelően működő kliensre az AMD felhasználóktól. A játékkliens megnyílik, majd azonnal leáll.

  Rájöttünk, hogy ez a probléma akkor jelentkezik, amikor játékosok az AMD grafikus illesztőprogramot 22.5.1-es verzióról 22.8.2-es verzióra frissítették. Miután visszaálltak a 22.5.1-es verzióra, minden újra működött.

  A probléma vizsgálata folyamatban van.

  Jelenleg az AMD 22.5.1-es illesztőprogram-verzió javasolt a zavartalan játékhoz.


  A DarkOrbit csapata
   
 2. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves Játékosok!

  Meg szeretnénk kérni minden, olyan AMD videókártyát használó játékost, aki a jelenlegi problémával küzd, hogy legyenek szívesek írni a Supportnak, amelyben csatolják a következő fájlokat:
  A két fájl tartalmazni fogja a teljes rendszerkonfigurációról és a telepített illesztőprogramokról minden információt. A hibaelhárításának érdekében van szükség erre a két fájlra, hogy a Fejlesztők felderíthessék és szűkítsék a hiba okát.

  Illetve meg szeretnénk kérni benneteket, hogy írjátok meg a tápegységetek típusát.

  Köszönettel,
  A DarkOrbit csapata
   
  Grincs kedveli ezt.

Az oldal megosztása