Közlemény AMD illesztőprogram probléma

Kategória: 'Tech hirdetmények', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 4.4.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves Játékosok!

  Az elmúlt hetekben a következő problémával kapcsolatban kaptunk néhány visszajelzést: A játékoldalunkra való bejelentkezést követően (ahol a hangár, az üzlet stb. található) a „Start” gombra való kattintás után a DarkOrbit alkalmazás azonnal összeomlik.

  Ha ezt a problémát tapasztaljátok, akkor az AMD illesztőprogrammal lesz a gond. Ebben az esetben forduljatok közvetlenül az AMD ügyfélszolgálati csapatához.

  Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy nem tudunk minden lehetséges hardverspecifikációhoz támogatást nyújtani, ezért meg kell kérnünk benneteket, hogy vegyétek fel a kapcsolatot az AMD ügyfélszolgálati csapatával.

  Köszönjük a megértéseteket!


  A DarkOrbit csapata
   
 2. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves Játékosok,

  Azok a játékosok, akik AMD GPU-t használnak, és jelenlegi grafikus illesztőprogramjukkal nem tudják betölteni a játék kliensét, van egy lehetséges megoldás, amit kipróbálhatnak, hogy újra tudjanak játszani.

  MEGJEGYZÉS: Ez a funkció letiltja a kliens 3D módját és 2D módban való futásra kényszeríti.

  Kattintáss jobb egérgombbal a játék parancsikonjára, majd válaszd ki az "Tulajdonságok" opciót. Keresd meg a "Cél" vagy "Célállomány" mezőt. Egy bejegyzés található benne, hasonlóan ehhez: "C:\Felhasználók<felhasználónév>\Dark Orbit\DarkOrbit.exe".

  Add hozzá a következőt a szövegmező végéhez: "--disable-gpu". Így kell kinéznie: "C:\Felhasználók<felhasználónév>\Dark Orbit\DarkOrbit.exe" "--disable-gpu"

  Kattints az "Alkalmaz", majd utána az "OK" gombra a mentéshez.

  Most próbáld megnyitni a játék klienst, ha a funkció helyesen lett beállítva, a kliensnek meg kell nyílnia és nem szabad összeomolnia.


  A DarkOrbit csapata
   
  alice_the_ice kedveli ezt.

Az oldal megosztása