Archív - Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Đαεmon, témanyitás ideje: 6.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ~ĐêХтêŖ™~

~ĐêХтêŖ™~ Utánpótlás-írogató

Magyarra lefordítva:
    A mini térképen játszol, a játék képernyő pedig arra való, hogy lásd is amit csinálsz???!!! o_O:D

2. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Most elég nagy marhaságot írtál... Ajánlom olvasd el még egyszer amit írtam és próbáld értelmezni. Annyit még hozzáteszek ha úgy csinál valaki ahogy leírtam, akkor jöhet bármilyen lag, a hajó ugyanúgy menni fog tovább... Ellenben azzal a módszerrel hogy kattintasz a játéktéren és úgy menekülsz...
    Ui: ha jön utánad pvp-n egy erős goli ami ugyanolyan gyors mint te, csak éppen noob a gazdája, és a térképen kattintva kerget, akkor ha szerencséd van és jön egy lag, és a minitérképre kattintva megy a hajód, simán le lehet hagyni és el lehet ugorni. :) Bár kevés ilyennel lehet találkozni, többnyire a flaxosból hirtelen fullos golivá lett játékosok akik ilyen hibákat ejtenek. (vesznek hajót de használni nem tudják ._.)

NémethLászló és KłŁŁER kedveli ezt.
  3. ~ĐêХтêŖ™~

Ezt amolyan "viccnek" szántam. :) Nem mondtam hogy nem fogadom meg a tanácsodat. köszi hogy írtad.
    Viszont akkor mégis laggol a játék (csak én nem veszem észre vagy nem érzékelem a laggot) vagy mégiscsak van valami ésszerű magyarázata a dolognak.
    Ha pedig nem lagg akkor csak az marad hogy az ellen használ valamit amit nem szabadna... nem tudok sajna másra gondolni. :(

4. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

Van olyan lag hogy te úgy érzékeled nincs semmi, szépen megy a hajód, de akinél nincs lag az úgy látja hogy egy helyben állsz. Ezért is lehet pl olyan is hogy sehol senki de kapod a több tízezer sebzéseket. A lehagyásnál pedig valszeg te a játéktéren kattintva mozogsz, aki lehagy az pedig a minitérképre kattintva mozog. De mostmár szerintem ezt a témát túltárgyaltuk egy kicsit. :D

5. ~ĐêХтêŖ™~

Ok ok ok értem én :D:p;)

6. dangel1112

dangel1112 Járnitanuló

Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy klánnál van a csapat beszélgetős címe. Ezt valahol játékon belül létre tudom hozni vagy csináljak hozzá külön weblapot? Ezt csak a klántagok láthatják vagy esetleg más is. Ezekre nem találtam máshol választ. Ha mégis van hozzá leírás akkor bocsi hogy itt tettem fel a kérdést, ez esetben kérem irányítsatok oda.

Köszi a segítséget előre is.

7. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

A klán beszélgetős címéhez általában skypeot vagy ts-t szoktak írni. (ts szerverük ip-je). A beszélgetős címet csak a klántagok látják.

Nitronyussz kedveli ezt.
  8. dangel1112

dangel1112 Járnitanuló

Köszönöm az infót

9. ¤ĐaRk˙OnłX¤

¤ĐaRk˙OnłX¤ Fórum-zöldfülű

Ha van bankolási duplázóm és 3x Uridium event van akkor 5x ét kapom meg az urinak vagy csak a 3x át?

10. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Szia!

Csak a 3x-sát kapod meg.

Amúgy fel van tüntetve, hogy a bankolási többszöröző nem vonható össze a HH/MHH-val.

11. ¤ĐaRk˙OnłX¤

¤ĐaRk˙OnłX¤ Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ. Nem figyeltem.

12. -krisztian55-1

-krisztian55-1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretném a kapuk linkjét megkapni előre is köszönöm

13. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Szeretnék egy problémát megbeszélni...

Elfogadott-e az, hogy egy klánba vegyesen csak azért vannak játékosok, hogy mindenkit lőhessenek. Nézzétek meg a videót és döntsétek el.

EU4 - Hoshi

Ő dob EMP-et, hogy álcából felfedjen és mikor a mellette álló Darkxenon lőnni kezd a másodperc egy tizede alatt ő is lő (mint ismeretes ez egy program csoport tűzvezérlője... dobok egy EMP-et és Hoshi kezd befogni (aki saját megbízós és nincs vele háború a klánok között) és Darkxenon, aki sehol nincs simán lő vele együtt (mivel összvezérlést használnak, de ez mellékes most).

A kérdés: szabályos-e illetve etikus-e a játék ilyen formájú kikerülése, mivel nem kap érte mínusz becsületet és mégis lövi a saját megbízót.
    A többiekkel szintén ez a helyzet. LEgyen MMO, VRU, EIC levonás nélkül tudnak lőni mindenkit.

A játék szellemével ellentétesnek tartom ezt a magatartást és a szabályok kijátszásának vélem.
    Nektek mi a véleményetek erről?

14. -krisztian55-1

-krisztian55-1 Fórum-zöldfülű

köszönöm szépen!

15. Az a véleményem hogy teljesen szabályos.

16. Hihetetlen hogy mennyi halhatatlan játékos van ebben a játékban.:)
    10-en löjjük rsb x4 de mégis nem lehet lelőni, de neki sikerül vagy 4-et közülünk.:)

17. hexenke

hexenke Járnitanuló

Sziasztok.

Az álcázóművész fejlesztése npc.-k ellen is működik,vagy csak játékos ellen?
    Köszi.

18. Đαεmon

Đαεmon Fórum hercege

A kalibráló működik npc ellen is szóval szerintem az álcázóművész is. Meg mintha lonok jóval kevesebbszer találnának be. :)

19. boros022

boros022 Utánpótlás-írogató

Sziasztok hogy tudok piros végű rakétát fejleszteni?