Archív - Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Đαεmon, témanyitás ideje: 6.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Kyrus

Kyrus Fórum hercege

Én sem értem, de még nem kaptunk semmit, hogy mi folyik itt. :)

2. Lehet egy tippem? Akkor vesznek ki valamit, ha bebugol.

3. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Üdvözlök ismét mindenkit!

Kérdés!

Azok után, hogy "zöldfülü ként" °».NΣBUKДĐNΣZДŖ.«°, Pipin, és Kyrus tanácsait követve elindítottam a "FEJLESZTÉSEK" menüben az "Űrlabor" és ezen belül modulok, fonomítók és gyűjtők fejlesztését, lassan ráérzek a dolgokra, de...
    nem értem, hogy az Űrlaborba miként kerülnek a finomításra váró ásványok!?

Kifelé a hajó irányába valószínüleg a transzport modulon keresztül de befelé..?

Alapból volt némi Prometium, Endurium és Terbium nyersanyag az Űrlabor felső menü sorában (ca. 105.000 mindegyikből) de azt sem tudom, hogy ezek miként kerültek oda, csak azt látom, hogy ha beindul fejlesztési szint után néha a finomítás, akkor onnét veszi az alapanyagot, de egyszer elfogy, vagy még sem...?

Nézegettem °».NΣBUKДĐNΣZДŖ.«°, és Pipin linkjeit és ábráit, valamint Kyrus által jegyzett oldalakat de erre utaló megjegyzést nem találtam!

Egyébként... már a 2-es és 3-as szintnél tartok a fejlesztésekben (de soha nem az Uridiumos, hanem a kredites, de lassabb fejlesztést választottam, végül is "idő, mint a tenger.."). A transzportmodult nem engedi az ez egyes szint fölé fejleszteni, de remélem, ezzel emiatt nem lesz gond a későbbiekben..?!

A válaszokat köszönöm! :)

4. W·i·l·d·c·a·t

W·i·l·d·c·a·t Fórumszaki

Eddig nagyon jól csináltad:
    - de figyelj oda, a szolár modult is fejleszd!! ( az ad energiát a termeléshez )
    Az első finomítok ha már 3-4 es szintüek, akkor jöhet a többi:
    - Prometid, Duranium finomító.. és így tovább..
    -xenonm modul... promerium..stb
    Az elsők az elején mindig legyenek pár szinttel magasabbak, mert az kell a többihez..

5. Žøđiåč™

Žøđiåč™ Haladó

Hogy hogyan került oda az a 105k? hát mivel prometium, endurium és terbium 'gyűjtő', igy azok termelik. Ha rájuk kattintasz és azon belül a termelés fülre akkor ott tudsz venni plusz hatékonyság növelő robotot egyenként 250 kreditért vagy egyenként 50 uridiumért és összesen 12-t. A lényeg hogy ez a 3 termelő modul mindig legyen legalább 1 szinttel magasabb a többi modulnál. Én mielőtt ki nem fejlesztettem 15-ösre az összeset mindig egyszerre fejlesztettem az összeset igy nem volt probléma hogy esetleg ha a prometid vagy duranium finomitót fejlesztem akkor a fejlesztés közben leáll a termelés és a promerium finomitó felemészti az összes prometidet és duraniumot. Egyébként a transzportmodult nem lehet fejleszteni az fixen 1-es szintű lehet csak.

6. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Köszi! :)
    Megnézem.

Honnét tudom, hogy a gyűjtők működnek?

A gyűjtők, most mind 5-ös szinten van, a raktármodullal együtt, a transzportmodul 1-es maradt, az alapmodul meg 6-oson van.
    A finomítók a sepromot leszámítva (ez még csak most fejleszt 2-esre) 4-esen vannak!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.5.17
  7. Kyrus

Kyrus Fórum hercege

Ha rákatintasz a raktármodulra, akkor látod, hogy mi mennyit termel. Ha pluszba van, akkor biztos termel.

SPILLER2 kedveli ezt.
  8. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

A transzpotrmodult hagyd,az nem fejelszthető,de ki is irja,ha rákattintasz. Inkább arra figyelj,ha a bal oldal pl 4 es szinten van,akkor a jobb oldal 2 max 3 as szinten legyen,mert ha nem,nem lesz elég nyersanyagod.... És szerintem érdemes hogy az alap és a szolármodul is nagyobb legyen egy szinttel az összes többinél,amig el nem éred a 20-ast:)

.deder. és SPILLER2 kedveli ezt.
  9. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Közben már rájöttem..!

Ha már úgy is válaszoltál, akkor lenne itt még egy apróság..!

A Jackpot-euróval mit tudok kezdeni?
    Már kérdeztem és valaki válaszolt is, de nem volt egyértelmű..!
    Hol tudom elkölteni és mire?

A másik..
    Mint már említettem egy régebbi megjegyzésemben, regisztráltam a magyar szerveren is.
    Elkezdtem ott is játszani, más néven és az alapoktól indulva, de már tapasztaltabban (egy kicsivel).

Ma (kedden kora reggel) amikor a magyar szerveren játszottam, megdöbbentem, hogy mennyire pangás van a "Teljes EU szerverhez" képest!
    Szinte csak egyedül voltam fent, no meg az ürlények..! :D
    Ennyire rosz lenne a helyzet, vagy csak roszkor voltam fent?

10. Kyrus

Kyrus Fórum hercege

Jelenleg semmire sem jó a Jackpot-euró. Régebben voltak versenyek, amit ha megnyertél megkaptad igazi pénzben. Ezek a versenyek 1v1-ek voltak, de elég nehéz volt megnyerni, hiszen az összes szerveren játszók közül 1 nyert.
    Most hivatalosan szünetel, mert át akarják alakítani, de sokan azt mondják, hogy végleg megszűnt. Nos, hivatalosan csak szünetek.

Sajnos az, amit a többiek írnak igaz. Egyre kevesebb a játékos, bár az is lehet, hogy rossz időben jártál fent. De az igazság az, hogy aki játszik, az kapuzik, mert abból jön a legtöbb dolog. Vadászni kevesen vadásznak, mert mindenki a kapuban van, sajnos.

SPILLER2 és -TOKEI-Ihto- kedveli ezt.
  11. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Sziasztok!

A Galaxy Gates, hogy működik?
    Van cirka 800 extra energiám, miként tudom ezt felhasználni?

Köszönöm a válaszokat!

Ui: Ha lehet ilyet kérni, egy kicsit "szájbarágós verzióban" legyetek szivesek elmagyarázni!
    :)

12. W·i·l·d·c·a·t

W·i·l·d·c·a·t Fórumszaki

Hmm reggel még zeusz nap volt, most sehol??? :D

APACH kedveli ezt.
  13. Kyrus

Kyrus Fórum hercege

Nos, bal oldalt látod a kapuk nevét (alpha, beta, gamma, delta stb.). Ha valamelyiket kiválasztod, akkor középső kép jobb oldalán találsz egy számot, ami azt mutatja, hogy mennyi kapurész van kirakva, és mennyi kell összesen (0/34). Akkor a jobb oldalon találod a Multiplikátort, itt tudod elhasználni azt a 800 GG-t. Van egy lefele nyilú ikon, arra kattintva tudod kiválasztani, hogy mennyi GG-t használjon el egy nyomással a rendszer. A nagy zöld Energia ikonra kattintva "nyomod" el a GG-t, és annyit, amennyit kiválasztottál. Az Energia felirat mögött megjelenik, hogy mennyi uridiumot fog elhasználni.
    A napló alatt fogod látni, hogy miket kaptál, és ilyenkor kaphatsz részt a kapuhoz. Amikor összeszedsz annyi kapurészt, amennyi a kapuhoz kell, akkor kitudod rakni az anyabázisod mellé és megcsinálni.
    3 életet kapsz, de tudsz még venni, de persze ez uridiumba kerül és egyre többe.

Fontos, hogy az alpha, béta és gamma együtt vannak, ezért, ha az alfánál nyomod el a GG-t, akkor kaphatsz gamma és béta részeket is, és ez fordítva is igaz. A többi kapu már teljesen független egymástól, ezért ha zétába nyomod a részeket, akkor biztos, hogy a zétához kapsz részt.

Van olyan, amikor egy meglévő részt kapsz, ilyenkor a rendszer többszöröző formájában írja jóvá, és amikor bepipálod a "felhasználása a következő előállításkor", akkor a következő nyomás jutalmát többször írja jóvá a rendszer. Ez a szorzó maximum 6 lehet, utána automatikus elnyomódik.

Én a zéta kaput javaslom, hogy csináld, mert egy kezdőnek ez éri meg a legjobban. 1800-2000 GG körül lehet szerintem kirakni, bár elég régen csináltam már. Ezt a kaput addig csináld, ameddig nem lesz 10 havoc dróndizájnod.

Talán minden lényegeset leírtam, de ha valami nem tiszta, akkor írj :)

Most nincs zeusz nap, de reggel valóban volt. Ez olyan, mint az egynapos hétvége :D De persze jelentve van a hiba/bug, majd kiderül, hogy mi történt.

14. APACH

APACH Utánpótlás-írogató

Gondolom azért mert nem 00.00-kor kezdődött a zeusz nap hanem valamikor délután és onnan számolták a 24 órátés ezért volt még délelött.
    Olyan ez mikor HU-1 szerveren 23.00-24.00-ig lehetett 15% kedvezménnyel vásárolni az üzletben .
    Biztos sokan vannak akkor játékban.

15. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Hálásan köszönöm!

Még egy kérdés! :)
    Ugrás, meg ilyesmi történik, vagy sem?
    Értem itt ez alatt azt, mint ha átmennél egy másik térképre, vagy galaxisba..!

16. Kyrus

Kyrus Fórum hercege

Mármint mikor? Sajnos nem értem :) Ha a kapukra gondolsz, akkor az x-1 térképen fogsz találni egy kaput, amin ha bemész, akkor kezdődik a móka. Több hullámból és "térképből" áll egy kapu. Ezt úgy értem, hogy jön 3-4 hullám, majd ha ezeket lelövöd, akkor megjelenik középen 2 kapu, az egyik tovább ugrasz a kapu következő térképre, a másikkal pedig visszamész x-1-re.

17. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Jut eszembe...!
    Mi van akkor, ha egy kapu darabjai megvannak mind?

Miért kell életet vásárolni (mondjuk, nekem nem kellett..)? Nekem nem úgy tűnt, hogy "életveszélyes" lenne a kapu darabjait összekapkodni..! :D

18. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Az ugrást, a kapu darabjainak összesezdése alatt értettem, de már nagyjából "fénylik a dolog", de amit fentebb írtam, az a kérdés még nyitott számomra (Mi van, ha megvan az adott kapu összes darabja?)!
    Számomra rejtély, hogy a "Multiplikátor" jobboldalán a kettős nyíl által megnyitott "alagút" funkciója micsoda?!

19. Kyrus

Kyrus Fórum hercege

Értem mire gondolsz már. Az a dupla nyíllal megjelenő"valaminek" semmi funkciója van. Egyszerűen grafikusan jelzi, hogy mit kapsz az elhasznált energiából.

Amikor kirakod a kapunak az összes részét, akkor tudod csak kirakni a kaput x-1-es térképre. Tehát, ameddig nincs kirakva teljesen a kapu, addig kb nem jó semmire :)

SPILLER2 kedveli ezt.
  20. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Még egy apróság! :)

Nagyon hálás vagyok neked, hogy ennyire segítőkész vagy velem! :)
    A világért nem akarlak buta kérdésekel "zaklatni", de amíg nem tisztult ki számomra ezzel a játékkal kapcsolatosan minden, addig a kérdőjelek minduntalan felfognak ugrani a szemem előtt!
    Még akkor is, ha egy "nálam járatosabbnak" ez már nem okoz gondot!
    Furcsállom a játék kettős rendszerét (külön van a játék platform ahol játszol és külön vannak az ehhez szükséges beállítások és ellátmányok biztosítása, stb..).
    Nem igazán vagyok nagy "Game boy", de ez a játék legalább tetszik, még ha egy kissé komplikált is, de ez már manapság szinte természetes egy online játékban.
    A lányom már rutinosabban játszadozik (más játékokkal, de a Bigpoint-on keresztül) online, mint én, de szeretném elérni nála, hogy regisztráljon a DO-ra is..! :) Még nem mutattam neki ezt az oldalt, de hátha ehhez is kedvet kap..! :)