Archív - Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Đαεmon, témanyitás ideje: 6.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Hol van az az "X-1"-es térkép?

Esetleg az,a bázis helyszinéül szolgáló térkép, ahonnét a küldetéseket indítom (ez az én estemben a 2-1-es térkép mindkét szerveren)?

2. Pipin

Pipin Utánpótlás-írogató

igen az

azért irnak x-1 térképet mert nem tudják melyik a megbízod. 1-s térképek 1-1-töl-1-8-ig mmo, értelem szerüen a 2-s eic 3-s vru.
    4 térképek a pvp benne a 4-5 az über, 5-s térképek a kaloz az 5-3 a pala térkép

Szia.Ha szájba rágosan nem is de itt egy link:
    http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/ismerteto-galaktikus-atjarok.73/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.5.17
    SPILLER2 kedveli ezt.
  3. NumizN1

NumizN1 Fórumlakó

4. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Még annyi,mert úgy rémlik,ez így szószerint nincs benne a DO Bibliában sem,de kérdezted. Szóval életet nem kell venned,azt amikor kirakod a kapu minden részét,kapsz automatikusan 3-at is. Namost a kapuk "nehézségi foka" logikus módon az Alfa kaputól indulva nől!VAgyis ha egy kisebb,gyengébb hajóval mész be egy nehezebb kapuba,akkor elég valószinű,hogy az ott váró űrlények kilőnek. Ha már kétszer kilőttek,akkor van választási lehetőséged,vagy ahol kiraktad a kaput,abban az ablakban veszel még életet uridiumért,vagy ha nem ,az esetben ha újra kilőnek az űrlények,akkor jutalom nélkül elveszited a kaput,és rakhatod ki újra. Röviden ennyi. Még talán annyi,a kapuk szinte mindegyikébe egyedül mész be,de majd a későbbiekben lesz olyan kapu,ahova csak csapatban enged be,de ezt addigra tudni fogod,vagy majd a lányod segit :)

5. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Mentettem, ígérem, olvasgatni fogom!

:D

Hááát.., a csapatos dolgot ki fogom hagyni (valószínű), mert ugyan a magyar szerveren már lassan 3 hete két helyre is beadtam a "klán kérelmet" (na.., vannak ám igények, ahogy olvasgattam egyik-másik beléptetési feltételeit..), de eddig még válaszra sem méltattak..! A Teljes Európa szerveren meg szabadúszó ként vagyok jelen és ott nem is kerestem a Klánok "haverságát".., szóval..., nehéz lesz "falkáznom"..! :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.5.17
  6. Páncélgránátos

Páncélgránátos Fórum nagymestere

11.05.2017 - 19:20
    [​IMG]Megsemmisítettél egy Uber Barracuda űrlényt.
    Ez valami új?

7. .deder.

.deder. Kivételes tehetség

Igen. Végre valami jó újítás!

8. Kyrus

Kyrus Fórum hercege

9. .deder.

Nagyon sok klán mindenféle erős követelményt támaszt a belépővel szemben, de az első tíz kivételével egyik sem következetes. Az én klánomnál is követelmény a Ts,de nincs betartva. követelmény a min 16-s színt a 8 drón, de kevés a jelentkezés ezért et sincs betartva. Válasz olyan klánt amelyiknek sok a szövije, majd ha erősebb leszel olyant amelyiknek kevés. (Különben sosem tudod a vadászós küldiket teljesíteni.)

Remélem véglegesen.

SPILLER2 kedveli ezt.
  10. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Meg tudná valaki mondani, hogy lehet megszabadulni ezektől az ablakoktól. Véletleszerűen jönnek fel csata közben, ha le akarom zárni a másik felugrik.
    Jó fejlesztés a DO-tól!
    A maradék időt, amit játszani akarok azt is elszúrják.

http://kephost.com/image/0cZj

Mindkét ablak értelmetlenségeket közöl. Nem léphetsz be a fénytörésbe... ott vagyok.
    Kijelöltük a következő ugrásod célpontját... most ki játszik, én vagy TE (DO)!

U.i: Nem lehetne egy színezéssel elfoglalt kollégát ráugrasztani az ilyen idegölő hibák kijavítására. Én nem bánom azt sem, ha nem színez addig senki.

Utoljára szerkesztett: 12.5.17
  11. .SpaceRangers.

.SpaceRangers. Járnitanuló

vagy mégsem- :(

12. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

13. Hát, az LF4 (15 hajó+20 drón+10 PET db) fejlesztve + vadász 2 + Havoc + dupla (tripla) booster + hajóképesség + drónformáció + célzó CPU bizony üt 50-60 ezret X4-el. RSB-vel 90 ezer felett. Ha a PET 10 lézere is lövésközelben van az + 12-13 ezer (nem fejlesztett LF4-el) X4-el, RSB-vel 18-20 ezer. És ebben nincsen benne a rakéta és a rakétavető sebzése, vagy mondjuk a Venom vadászat képessége.
    Szóval, de, tud.
    Az első lövésváltás, X4-RSB-X4, esetleg egy atommal, bőven 200 ezer+ sebzésre képes.

NumizN1 kedveli ezt.
  14. vendeg_2288

vendeg_2288 Fórumlakó

JA PERSZE. és közben 79 ujjad van, és pontosan és akkor nyomod az összes lőszert, aknát, emp-t stb, stb stb stb.. nem nyomsz félre... és EZREDMÁSODPERCRE PONTOSAN kevered az x4-RSB kombót..

JA, és közben irányítod a hajót. és azonnal reagálsz, ha irányt kell változtatni.. mindezt max. 10 mp alatt.

HOGYNE!!! : DDDDDDDDDDDDDD

ezeket a meséket még elhiszi valaki?!

rozsdásszög kedveli ezt.
  15. .deder.

Különben mi a magyarázata ha valaki 3 hónapos játék idővel 2 lövésből lelő?

16. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Maradjunk a földön...! :)

Először is...
    Nem az öszes fegyverarzenál egyszerre történő bevetéséről beszéltem (ami technikailag eleve kivitelezhetetlen), hanem csak lézerről!!!
    És... megtudom különböztetni a rakétákat a lézertől..! :)

Maradjunk annyiban, hogy nem reális ekkora tűzerő egy hajón..!
    Sok, gyanús dolog van még ami szemet szúrt nekem.. és egy kicsit számomra olybár tűnik, hogy bizonyos fegyverzetek vagy csak egyes nagyklánok tagjainak elérhető, vagy egyszerűen a "rendszer által generált harcosokkal" állok szemben!
    Túl nagyok a különbségek közel ugyan olyan képességű hajók között..!
    Mivel egyik klánhoz sem tartozom, miért van az, hogy csak a "piros betűs nevekkel ellátott egyének" szúrnak ki (hozzáteszem, álcázva, ami a célzásukat és bemérésüket figyelembe véve túl precíz és érdekes mód, ami nálam nem működött, pedig én is mértem már be véletlenül álcázott hajókat..) és pl. a kékek miért nem kötnek belém (bocs.., ez utóbbi nem teljesen igaz, de ahogy észrevettem, még akik kék névvel belém álltak, azoknak mindegy volt, csak lőhessenek valamire.., de ez a majd 2 hónapos tagságom alatt csupán kétszer fordult elő)?

Jut eszembe...
    Mi az az "X4"?
    Sem fegyvert, sem municiót nem találtam ilyen név alatt!

Valaki megtudná mondani, hogy a frissen vásárolt 6 db IRIS drónom miért tűnt el egyik pillanatról a másikra, mi után kilőttek vagy 3-4-szer...?

Alig 1 óráig voltak a tulajdonomban és mostanra még a hajó adatai is azt írták ki, hogy nincsennek drónjaim..!
    Hogy is van ez?
    Túl "drága" mulatság volt ez ahoz, hogy órán ként nagybevásárlást csináljak drónokból!
    Arról nem beszélve, hogy először jutottam el odáig, hogy drónjaim legyenek (sok hasznukat nem vettem..)!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.5.17
  17. Kyrus

Kyrus Fórum hercege

Az UCB-100-at nevezik x4-nek, mert az alap lövés 4-szeresét okozza.
    Ha lelövik a hajódat, akkor a drónod bizonyos százalékban sérül. Ha ez eléri a 100%-ot, akkor eldurranik (eltűnik). 100% előtt le kell javítani őket, és akkor kezdődik 0%-ról megint.
    Ezt tudtad? Illetve figyelted?

18. xDDDDD-.-

xDDDDD-.- Aktív író

Ne sírj már fiam. Ilyen értelmi szinttel nekem is nehézségeket okozna a játék.

19. Kicsicsávó, katt, 8, 1, 2, 1. Öt ujjad van kezenként és két kezed.

20. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Nem tudtam és nem is figyeltem!

Akkor ennyi volt! :)

Meg kellett próbálni..! :D
    Nem figyeltem és azt sem tudom, hogy hol kellene figyelnem (őszintén szólva, kiábrándultam..)! :(

Azt hittem, hogy a javító robotok a drónokat is rendbe szedik!

Az nálam nem fog működni, hogy a nagy nehezen összeszedett, adott esetben pénzen (nem kevés pénzen, ami egyszeri invesztálás esetén nem gond...) és azon vásárolt uridiumon vásároljak óránként drónokat amit aztán cserélgessek, mert éppenséggel mind a 250 ezer uridiumot érő hajóm (csak az egyik, amúgy van 3 másik, olcsóbb is), mind a fejlesztéseim ***t (bocs érte, de jobb szót nem találtam) sem érnek olyanok ellen, akik a játékból ítélve a "saját gyerekük kezéből (ha van nekik) is kiveszik a csokit", csak hogy nekik több jusson, mert nekik valamiért (Isten tudja, miért..) jobban megy vagy más dolguk nincs..!

Nem az 50 euró fog földhöz vágni (több száz sem vágna földhöz), mert szinte naponta költök ennyit idekint és hidd el, van miből (nem akármire), de azért túl egyoldalú a dolog!

Őszintén szólva, túl drágán (aránytalanul drágán) mérik az amúgy ***t sem érő drónokat ( és mást is, amit szerintem nem biztos, hogy más is így gondol..), mert ahogy kinézem, a drónokra majd mégegyszer, vagy többször rá kell költeni a hajó árát a nagy semmiért!

Nem fogok száz eurókat költeni uridiumra (egyszer volt az, hogy 49,99 €-ért vettem 600.000 uridiumot az amúgy 2-3 hét alatt összecsípkedett, közel 200 ezer mellé és azóta is szedtem össze hozzá közel ugyan ennyit..)!
    Annyit egyik játék sem ér, mert ennyiért már használtan veszek a piacon (de már lassan a boltban is) egy X-box-ot, vagy PS-4-et hasonló játékokkal együtt és gond egy szál se..!
    Főleg úgy nem, hogy semmilyen módon nincs lehetőség arra a későbbiek során, hogy az ember a befektetett pénzéből valamit viszont lásson (pl. versenyek formájában, vagy más módon..)!

Két szerveren vagyok/voltam regisztrálva, de itt a vége!

Az egyik szerveren hátra hagyok ca. 225 ezer uridiumot, egy rakás fegyvert (még ha nem is LF-4) lőszerrel, hajókkal, közel 3 majd teljesen kirakott kapukkal, stb.
    A másik szerveren ( a magyaron) szintén jó pár tízezer uridiumot, amit több órán át szedegettem össsze (itt még nem vsároltam semmit pénzért), hajót és szintén felszereléseket.
    Az egyiken ezt ca. 2 hónap alatt (12-es szint), a másikon alig 3 hét alatt (10-es szint) értem el úgy, hogy legtöbbször álcázva gyüjtögettem és még csak nem is harcoltam senkivel).

Vannak dolgok (fejlesztések), amiket akkor sem tudnék azonnal megcsinálni (a szintem miatt és az agyon istenített LF-4-et sem mérik kilóra..), hogy ütőképes hajóm legyen, ha rögtön több száz eurót invesztálnék a játékba (zsákbamacskára)!

Nagyon úgy néz ki, hogy bár eleinte szórakoztató, viszont a későbbiek során egyre "lehúzósabbá váló" játék nem olyanoknak való, akik pusztán szórakozni, kikapcsolódni szeretnének...!

Nem gond, ha invesztálni kell, de az már igen, hogy esély sincs rá, hogy viszont is lásson valamit a beinvesztált összegből (bár szerintem eleinte volt valami hasonló cél is, különben mi másért adogatnák a mai napig a jackpot-eurókat, ami szintén ****t nem ér..?), mert akkor van motiváció (mint pl. a kártya játékoknál, ahol bizony vannak interneten bonyolított világversenyek is, ahol egyesek szinte már-már abból élnek)!
    A fogadott fiam is egy hasonlóban érdekelt..!

Persze.... én közel sem ebből akarok élni, de nagyon aránytalanok a felállások!
    Miközben a rendszer és közben ti is azt szajkózzátok, hogy lépjünk be egy klánba, addig az a tapasztalatom (inkább keserű tapasztalatom..), hogy a legtöbb klánvezér olyan elvárásokat támaszt kapásból, ami bizony kezdőként szinte teljesíthetetlen (és itt nem csak az "ELIT" klánokra gondolok), miközben pont az Ő dolguk lenne az, hogy a kezdő játékosokat segítsék...!

Már írtam fentebb, hogy a magyar szerveren két, általam szimpatikusnak tűnő és "bárki jöhet" címszó alatt futó klánból az eddig eltelt 2 hét alatt egyik sem méltatott még válaszra sem (pedig nem az első legerősebb 20-30-ból választottam, azért még tudom, hol a helyem..) és a rendszer is csak annyit ír ki, hogy a kérvény elbírálása (sic) "folyamatban"..!
    Nem gondolom, hogy a "klán vezér" 2 hét leforgása alatt egyszer sem lépett be, hogy lássa a kérelmemet...!

Nincs mindenkinek a belépés pillanatában minimum 10 drónja, ugyan ennyi (vagy több) LF-4-e, 11-16-18-as szintje (sic), stb...!
    Ha ezt egyedül is eltudja érni, akkor minek a klán tagság?
    Azért, hogy más kezdő játékosok életét keserítsék azzal, hogy kilövik őket...?

Én, ha a rendszer üzemeltetősjének lennék, nem engednék harcolni egy játékost sem a saját szintjénél kisebb szintűekkel, mert ez nagyon nem fer!
    Ha egy kisebb szintű viszont úgy gondolja, hogy megtud verni egy nála nagyobb szintűt, az már az Ő sara, de siker esetén előrébb léphetne a ranglétrán ugyan arra szintre (adott esetben 2-3 szintet is ugorva)!

Lehet, hogy csak én látom így, hogy a jelen dolgok nem jók (bár kétlem), de tudnék még jó pár ötletet adni, de ki vagyok én, hogy ezt megtegyem..?
    Majd ti, ha akarjátok, megteszitek!:)

Nagyon köszönöm a sok segítséget és hidd el, nem rátok mint "segítőkre" vagyok mérges, hanem a játék ilyentén formája miatt!

Nem kell csodálkozni (már én sem csodálkozom), hogy egyre kevesebben járnak ide játszani!

További szép napot!

Ui: Még maradok 1-2 napot és ha nincs kellő meggyőző erő, akkor "Vaya Con Dios!"
    Azért... kíváncsi vagyok a véleményekre!

NumizN1 és ♥Grand♥ kedveli ezt.