Archív - Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Đαεmon, témanyitás ideje: 6.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Smith-Program

Smith-Program Fórum ismerője

Igen értem, és köszönöm. A problémám csak az, hogy csináltam
    alfa, béta, gamma, dellta, epsilon kapukat mostanság, de egy
    darab hasadót sem kaptam. Ezért írtam, hogy sok elletmondásos
    infó van.

2. TheBeginning

TheBeginning Járnitanuló

Mert csak akkor ad ha bent van a Kék, Piros és Odszidián ládák.

3. Smith-Program

Smith-Program Fórum ismerője

Tyűű a rézfánfütyülőjét de ravasz !
    :D :D
    Kösz Begining !

4. Pipin

Pipin Utánpótlás-írogató

Meg apokalipszis napon csak akkor a delta ,kronos,kuiper többet ad (+ 6-10-8-db)

5. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Pont ez a bajom, hogy az eszköztárban sincs semmi..!

Épp ezen írásom előtt ettem meg az "Alfa" kaput teljesen de amit adott 9 hasadókristályt, sehol nem találom! A Kronoshoz is kaptam 11 darabot a szükséges 4-ből, meg még egy rakás mindent, de pl. a hasadó kristályt sehol nem találom (az eszköztárban sem..)!

Bocs! Közben már megtaláltam a "hasadókristályt"! Ki kellett lépnem és utána ujra be a "Hangár-Kezelés-Eszköztár" menübe!

Azért köszi szépen! :)

Ui: Viszont azt a bizonyos tervet arról a bizonyos drónról továbbra sem találom!
    Még valami! A legutóbbi uridium tranzakciónál elvileg kapnom kellet egy Lava Spectrum drónt (írta is, hogy kaptam), de ezt sem találom sehol!

Valami ötlet?

A kronos kapuhoz nem 11 részt kaptam, hanem csak 1-et! Bocs az elírásért! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.6.17
  6. .deder.

.deder. Kivételes tehetség

Naplóban szerepel ?

7. NumizN1

NumizN1 Fórumlakó

Hangárban a drón felszerelésnél kéne lenni, de ez is csak "szinező", még semmi haszna. Talán valamikor lesz értelme ezeknek a diziknek is egyszer. Ennek viszont van (lenne).http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/spartan-dron.115247/

SPILLER2 és Kyrus kedveli ezt.
  8. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Én írtam el..! Bocs! Igen, szerepel!

Ha már belépett valaki egy klánba, hogy tud onnét kilépni?
    Csak érdeklődés képen..! )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.6.17
  9. W·i·l·d·c·a·t

W·i·l·d·c·a·t Fórumszaki

Klán .. tagok ... a neved mellett ott van a lehetőség: pl: klán elhagyása...

SPILLER2 kedveli ezt.
  10. rozsdásszög

rozsdásszög Junior szaki

Üdv,így "kicsi" ként,meg EU-7 en ahol nem sokan vannak.....Ugye volt az event elején az a külédetés,mikor több térképet be kellett járni,és Cubikont is lőni meg a végére a megszabott 5 Goliat desighn egyikének kell egy meghatározott térképen sebzést okozni. Nos ez utóbbival van bajom,ugyanis legalább egy hete azon a térképen vagyok,de akik kilőttek,az mind Tartarussal volta,ha sebzem,nem számolja a küldetés. Ma láttam egy Spearhedet,de azt sem számolta,pedig próbáltam lőni....Mondjuk az sem tetszene ha elég sok utánajárás van az eddigiekben,és elvenné a rendszer a küldetést.....:-(
    Újabb kisérletek,és ha jön is nagyobb hajó,az mind Tartarus,már névről ismerem 4-1 re jórókat,tudom melyik dobozol,ha rálövök megy kapuba,pedig a rang szerint jóval felettem van:) Ja és nagyon bátrak,amig nem gyengül le a hajó,nem si jött nkem senki,ma is scak azért mert benn volt Battlerai és unalmamban elbajlódtam vele,érdekelt ugyan ki tuddom-e lőni. Már majdnem megvolt,mikor a hős bátor Teknősbéka (Tartarus) nekem mert jönni,minden elismerésem neki....:)

Utoljára szerkesztett: 14.6.17
    SPILLER2 kedveli ezt.
  11. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Épp erről írtam én is, hogy a sok gyerek, csak akkor mer támadni, amikor már egy csata kellőképpen kivette a hajóból az energiákat..!

Vannak kivételek is, ezektől elnézést, de azért elég tré egy magatartás, az ilyen..!
    Ha már mindenképpen keménykedni akarnak, várják meg, míg végzek (bizonyára a helyzeti előny nála van, mert már bejelőlt) és utánna lejátszhatjuk, de azért disznóság azt eljátszani, hogy pl. egy Boss Sibelon-t, vagy egy Boss Kristalin-t majdnem kivégezvén nekem támadnak és így a már gyengébb ellenfélel és a méggyengébb űrlénnyel is Ő végez, bezsákmányolva mind az érte járó nyersanyagot, mind az uridiumot és egyúttal "jólakott óvodás" módjára távozik a helyszínről, hogy Ő milyen fasza gyerek..!

Csatlakozom az "elismerés" kiosztásához!

Sziasztok!

A bónuszdobozolás oldalon már feltettem ezt a kérdést, most itt is próbálkozom, mert az ott kapott válasz kevés/úgy sem működik!

P.E.T. önmegsemmisítést én magam miként tudom elérni?

A másik blogon valaki azt írta, hogy csak akkor működik, ha a P.E.T.-nek nincs életereje!

Na mármost én "lenulláztam" az életerejét, de teljesen nem tudtam, mert amikor ismét bekapcsolom, egy pár százaléknyi életerő marad!

Az önmegsemmiítő protokolt hiába aktíválom, semmi nem történik!

Aki csinált már ilyet, az elmagyarázhatná a "működési elvét" a dolognak"
    Amúgy a P.E.T.-em a 6-os szinten van (csak azért írom, hogy esetleg ez nem-e kevés)!
    Végig daráltam már 2 kaput, de egyenként kilődözni 80-100 NPC-t lassú és nem elég hatékony..!

Azért érdekelne a dolog, mert néztem 1-2 kapus videót, hogy a tömeges, de gyengébb NPC-ket magaköré gyűjtve, lőszer nélkül és gyorsan ki lehet végezni így!

Ott láttam, hogy bejelöli a P.E.T.-et és elindítja az önmegsemmisítőt és működik!
    Nekem viszont nem!

Hol a hiba, mit csinálok jól vagy rosszul?

A válaszokat köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.6.17
    =Kaktusz= kedveli ezt.
  12. E.Patrik

E.Patrik Haladó

PET kilővése-Javítása-Így lesz neki 2500 életereje ami elegendő hogy beinduljon az önmegsemmisítő. NPC kijelölése és utána lőjjél rá és a PET azt fogja célba venni és arra robbant rá (persze nem mindig pont ott mert gagyi az agya). Ha mozogsz akkor NPC is fog és a PET nem fogja tudni becélozni és rá se robbant vagy jóóóóó messze fog csak tőle! Szóval állj meg és hagyd hogy a csekély értelműségű kis Kamikaze "hatékonyan" végezhesse a dolgát. S még valami... ha prémi vagy a PET javítása ingyenes. Ha nem akkor bizony uriba kerül és úgy már nem éri meg használni.

SPILLER2 és .deder. kedveli ezt.
  13. $ΣηęяĝỴ$(HUN)

$ΣηęяĝỴ$(HUN) Fórum ismerője

Az önmegsemmisítő addig nem aktiválódik amíg nem kapsz életre sebzést..

14. PYRΔMID

PYRΔMID Fórum-zöldfülű

Hello! Azt szeretném kérdezni hogy mit vegyek 350.000 uriból mert nem tudom hogy most vigyem a zétákat vagy más kaput vigyek.
    Ami van: aeg elite , full bo2, full lf-3, 2 havoc, full iris, pet
    Úgy számoltam, hogy akciókor tudok venni akkor 4100 extra energiát és ebből plusz az én urimból tudnák csinálni 4 zétát. Csináljam ezt vagy inkább mást vigyek ki?

Válaszotokat előre is köszönöm.
    Üdv.: a játékban:◕☚ҜяΔkΞи☛◔

15. ANAR¢HI_¢HAO$

ANAR¢HI_¢HAO$ Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Van egy kerdesem az uj apokalipszis dobozok hoz. Ben van Hogy, mimesis alap cyborg alap meg hamerclaw alap. Esely 4%.
    Ez mi csak desing vagy maga a hajó?
    Mert a multkor obsidianbol, meg adta a mimesis desinget, desing nem lehet mert ha meg epited Akor eleve az alap van meg nem?

16. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Sziasztok!

Hagy kérdezzek már rá, hogy a "kartelezést" két megbízó játékosai között miként lehetene szankcionálni?

Történt ugyan is (de ez már nem az egyetlen eset), hogy a "TRLTM" nevezetű WRU, vagy MMO-s játékos "kartelezik" a "kamikaze" nevezetű EIC-es játékossal (ill. fordítva, de csak ezek nevét tudtam megjegyezni), minek során az előző támadást indít egy jóval gyengébb fegyverzettel rendelkező TARTARUS-al ellenem és amikor én viszonzom a tüzet, akkor oldalról az amúgy szövetségesnek számító "kamikaze" nevezetű (egy kékes szinezetű TARTARUS-al, vagy Spectrum-al) megtámad egy erősebb hajóval és addig lő, hogy azért teljesen meg ne semmisitsen (a büntetés miatt), de a másik hajó már simán kitudjon lőni!

Na, kérem...!
    Ez már kimeríti a szemétség minden fokát!
    Ezt nem lehet büntetni?
    Engem tudtak szankcionálni a véleményem miatt, de ezek simán azt csinálhatnak, amit akarnak..?

Jó lenne, ha az illetékesek utánna néznének (ha tudnak) ezen tevékenységeknek, mert ez ellen nincs orvosság a játék téren (az ilyet a való életben árulásnak minősítenék és kivégeznék) és nagyban rontja a játék amúgy is szegényes élvezetét..!
    Ezek amúgy gyáva és semmire kelő alakok lehetnek, mert csak sunyi és alattomos módon képesek eredményt elérni!

...vagy ez a játék célja, hogy ilyen személyek lepjék el..?

Általában ez a két egyén a 4-2-es pályán szokott tevékenykedni, de láttam már őket a 4-1-esen is (szóval a kalóz felségterületen..)!

17. Žøđiåč™

Žøđiåč™ Haladó

Én a helyedben lf-4 vagy zeus napon kulcsokra... De ez csak az én véleményem :)

Olvasd el jobban, az ritka dróndesign! Tehát 4% esélyed van hogy pl egy olyan dróndizit kapj ami úgy néz ki mint egy alap mimesis, cyborg, vagy hammerclaw

Nem kell egyből nyáladzani... nyugi... az hogy van 2 haver/barát akik egy szerveren játszanak de különböző frakcióban az egy dolog de semmi büntetendő nincs benne ha megtámad egy saját megbizós hajó. Normális esetben ugyebár megkapná a minusz becsületet meg a többit csakhogy nem ő lő ki... Ez egy PVP játék szóval el kell viselni, más esetben (ahogy nekem is mondták régen) ott a farmerama meg a többi játék. Te választottad ezt a játékot, tehát számolj rá hogy az emberek kihasználják a játék adta lehetőségeket még ha az nem is szabályos, persze az már más kategória..

Utoljára szerkesztett: 16.6.17
    $ΣηęяĝỴ$(HUN) kedveli ezt.
  18. Vito

Vito Haladó

Érdemes dupla napokon csinálnod a Zéta kaput, hiszen, ha Havoc dizájnt kapsz a kapu végeztével azt duplán kapod meg. És azt ne felejtsük el, hogy a kulcsokat is duplán kapod meg amit érdemes LF4 napokon nyitogatnod.

Žøđiåč™ kedveli ezt.
  19. Kedves SPILLER2 !
    A korábbi kérdésedre egy log választ adok :)

Kaptál egy boostert: Pajzsregenerálás-booster (1 óra).
    Kaptál 1.012.531 tapasztalatpontot.
    Kaptál 9.295 becsületpontot.
    Kaptál 13.107.200 kreditet.
    Kaptál 2.048 uridiumot.
    Nyersanyagot szereztél:
    3481 Duranium
    67 Prometid
    1741 Xenomit

[​IMG]Megsemmisítettél egy BossKucurbium űrlényt.

EGY azaz egy NPC...

ÜDV SYSTEM :)

20. ♥Grand♥

♥Grand♥ Kivételes tehetség

Na,kérem....!
    Ez a hozzáállás központilag lett engedélyezve,hogy a "becsületes játékos" nyugodtan lőhessen.
    Mivel ennek a folyamatnak a szabályzása bonyolult lett volna,inkább engedik és részükről a probléma megoldva.
    Majd megkeresem ha lesz időm,az ide illő illetékes általi információt.
    Bocsi ez van.