Archív - Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Đαεmon, témanyitás ideje: 6.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -ZЄЯ؆ĦUΝ†-

-ZЄЯ؆ĦUΝ†- Aktív író

rá nem kattolok xd

2. kusimitama

kusimitama Haladó

Helix Blitzsail 350% ??o_O 400% nem volt nyereséges vagy mi történt?:D

Utoljára szerkesztett: 17.6.17
  3. Kyrus

Kyrus Fórum hercege

††KЯISTÓF™††, mivel nem a Bigpoint csinálja az oldalt, ezért valószínűnek tartom, hogy kamu. De a Bigpontos accountod neved, jelszavad és e-mail címed semmiképp ne add külső oldalakon.

4. kusimitama

kusimitama Haladó

Van valahol Össze foglaló táblázat ami nem 1000 éves? Sima booty kulcshoz is jó lenne. Bónusz dobozhoz is lehetne. Nyersanyag droprate (scrap,stb.).

5. ANAR¢HI_¢HAO$

ANAR¢HI_¢HAO$ Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Remelem tud Valaki tippet adni ☺️
    Lvl21 vagyok es csak olyan kuldik Vanak amikhez nincs kedvem. Pl. 250uber ebol meg abol. 750 Ijen Hajot lojeki aztan 500ebol. Es csak 75mill tp adnak valameik 150millt, mongyuk 60%tp bosteral nem rosz. De ezek honapokig tartonak.
    1kerdesem aki ezeket meg csinalta, hogyan?
    Else tudom kepzelni Hogy lepjek szintet. Hisz alig van jatekos aki vel egyutt csinálnam az npc-s kuldiket. Elleneseket meg Se Hogy
    En csak a szint miat jatcok de Ez kemeny.
    Valaki aki tobb mint 21szintes valami Tipp

6. Kyrus

Kyrus Fórum hercege

Nincs megadva, hogy hány % esély van.
    Én klánnal csináltam meg, de úgy is sok idő. Közben beszélgettek dolgokról, és akkor kicsit elvonja a figyelmet arról, hogy még csak 10-et lőttetek ki. De jobb ötletem nincs.

7. ANAR¢HI_¢HAO$

ANAR¢HI_¢HAO$ Utánpótlás-írogató

Kosz a tippet de az en klanomban minde ki fullos egy Se fog segiteni tudom
    Foleg hogy ubere sok elit loszer kell hogy haladjonk, de majd meg Latom lvl 21 eleg.

8. .deder.

.deder. Kivételes tehetség

:) Igen elöbb utóbb eljut az ember arra a szintre hogy nehéz a küldi, ill sokáig tart. Én ezt úgy oldottam fel hogy az 5-ből 1 mindig olyan tétel volt ami így kezdődött hogy 200 -500 . A hosszú küldiket mindig csak egyet a többi hamar teljesíthető. Nekem már nincs npc-s küldim! Az ellenséges küldiket pedig vállalok vagy nem, főleg amelyek ritka hajókat tartalmaznak. A múltkor töröltem a vengás küldit mert egy éve és kettő hónapja nem tudtam teljesíteni az 500 db-t ! addig amíg egy hajónak számolta addig ment, ma külön adja az avengert , a lightninget, revenge stb-t. Az überek pedig csak soknak tűnnek hamar meg vannak. Szerintem hamarabb megvan 200 über lon mint 2000db protegit.

9. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Nem látom okát annak, hogy a megbízón belül miért ne lehetne tiltani a támadást..?!

"Nem kell egyből nyáladzani... nyugi... az hogy van 2 haver/barát akik egy szerveren játszanak de különböző frakcióban az egy dolog de semmi büntetendő nincs benne ha megtámad egy saját megbizós hajó. Normális esetben ugyebár megkapná a minusz becsületet meg a többit csakhogy nem ő lő ki... Ez egy PVP játék szóval el kell viselni, más esetben (ahogy nekem is mondták régen) ott a farmerama meg a többi játék. Te választottad ezt a játékot, tehát számolj rá hogy az emberek kihasználják a játék adta lehetőségeket még ha az nem is szabályos, persze az már más kategória.."

Vágom!

De nem gondolod, hogy ez nem éppen sportszerű (és pofa is kell hozzá, jó nagy..)?
    Akkor minek a három megbízó, ha mindenki mindenkivel haverkodhat, meg mindenki mindenkit lőhet?

Én meg nem látom ennek az értelmét!

Nem számít!
    Már írtam ezzel kapcsolatban Bigpoint.com GmbH-nak, meglátjuk, mit lépnek..?!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.6.17
    Vadász kedveli ezt.
  10. Žøđiåč™

Žøđiåč™ Haladó

Teljesen igazad van, szemét dolog, én csak arra céloztam hogy szokd meg mert sajnos ezt természetesnek kell venni..

Vadász és SPILLER2 kedveli ezt.
  11. ♥Grand♥

♥Grand♥ Kivételes tehetség

Fórum--Segítség--Játék GYIK--Leírások/összefoglalók--Ismertető:A becsületpont,és ott tekersz lefele a Becstelen játék bekezdésre.
    Ha elolvasod rájössz hogy ezt lépték.Sokat kellett volna agyalni mit és hogyan kellene szabályozni.Így inkább engedik,probléma megoldva szerintük,hogy mi a véleményünk róla ,arra a szokásos reakció van ("nem érdekel").
    Csak példának:
    Volt némi újítás minek következtében a vadászós küldik a "lehetetlen megcsinálni" kategóriába kerültek.
    Cirka egy év kellett a hiba javítására.Az EGY ÉV!!! nem elírás.
    Közben jött 1000 kütyü 500 színben és némi hiba bug meg bug meg még hiba,na és akadt bug is.....
    Nagy nehezen külsős segítséggel vagy véletlenül de megoldották a hiba javítását.
    Most eltűntek azok a próbák,amik a javításnak köszönhetően a "még ebben az életben be tudom fejezni" szintre léptek.
    Nem számít hogy másfél év szenvedése tűnt el(hazudok mert idegesít),de akinek köszönhető inkább menjen zongorázni vagy bűvészkedjen.Azokon a területeken értékelik az ilyen virtuóz ujjak általi technikát,itt nem.
    Javítás fene tudja mennyi időbe kerül,de a paint már jön megint a hajókra.
    Utána bejön némi színes drón és pet dizi is,a híbákat meg majd ha ráérnek javítják.
    Ergo az agyalás és javítás nem a top1.

SPILLER2 és Žøđiåč™ kedveli ezt.
  12. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Értem!

Ezt a pár sort éppen a DO bibliából másoltam ide ki..!

"4.1. Szándékos segítségnyújtás (pushing)
    A szabálytalan segítségnyújtás minden játékunkban tilos. A pushing alatt két vagy több felhasználó összejátszását értjük, azzal a céllal, hogy az egyik játékos előnyt szerezzen. A pushing tilalma érinti az olyan felhasználói fiókokat, amelyeket ugyanaz a játékos üzemeltet és azokat is, amelyek több játékoshoz tartoznak. A játék fejlesztői fenntartják maguknak a jogot, hogy eldönthessék, hogy két felhasználói fiók közötti interakciót pushingnak ítélnek-e meg vagy sem."

Akkor most mi van..?

Minek a szabály, ha azok sem tartják be, akik hozzák?

Részemről nem csoda, hogy alig vannak akik ezt a játékot játszák, bár kétségtelen, hogy csak a magyar szerveren több ezren játszanak.., még így is..!

Egyenlőre megtaláltam a módját, hogy kifogjam a szelet az "ilyen játékosok" vitorlájából...!

További szép napot mindenkinek! :)

Vadász kedveli ezt.
  13. Hello..... :)
    Kérdés....
    6 an vagytok egy csoportban.
    1-5 hajó full E.
    6. kis hajó próbával. (küldi)
    A küldi mondjuk a 400 überlon lelövése...

Pusching e az , ha Ö belelő és elmenekül(oka :mert gyenge) a többi lelövi a Ülont ..... mondjuk ezt 400x???

Mert ebben a felállásban tudatosan segitenek a csoporttársak ERGO 4.1 szabályszegést követ el.
    Érdekes ugye mert szerveren 95% -ban igy lettek ezek a próbák teljesítve,kivéve engem mert én egyedül lőttem le azt a 400-at !!!!

ÜDV SYSTEM :)

UI: mondjuk szövetséges klán segitett kb 50 ben... na :)

14. Valószínűsítem szövetség van közöttük. Ezért segít... azt meg pont nem látod....
    ÜDV SYS

15. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Ez most komoly?

Piros kalózzsákmány begyűjtve.
    Kaptál egy boostert: Pajzsregenerálás-booster (1 óra).

Piros kalózzsákmány begyűjtve.
    Kaptál egy boostert: Megosztó pajzsregenerálás-booster (1 óra).

U.I.
    10 piros zsákmánykulcs = 795 HUF

NumizN1 kedveli ezt.
  16. NumizN1

NumizN1 Fórumlakó

Ha csoportban vagy alapból neked is írja a lelőtt npc-t, amennyiben közben te is lősz valamit. A klánból, vagy bárkivel összefogva pillanatok alatt teljesíthetők az ilyen darabra menő küldik. Teljesen "hivatalosan".

Kyrus kedveli ezt.
  17. .deder.

.deder. Kivételes tehetség

Sőt már akkor megkapod a pontot ha über lon helyett bosslordakiával löveted magad még bele sem kell lőnöd!

18. -Blackjaguar-

-Blackjaguar- Járnitanuló

Én csináltattam 3 piros ládát műhelyben,hogy mit ad. És pont ugyan ezeket adta,plusz még egy megosztó becs boostert. Nesze neked vegyed.

19. W·i·l·d·c·a·t

W·i·l·d·c·a·t Fórumszaki

Sziasztok.

Azt szabad kérdezni ebből: Revenant Slender mennyi lesz egyszerre a mappon, vagy hogy milyen hullámok stb lesznek??

20. Kyrus

Kyrus Fórum hercege

Erről mi sem kaptunk infót, és szerintem már nem is fogunk, de ha valaki összegyűjti, akkor azt kiírhatja fórumra :)