Archív - Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Đαεmon, témanyitás ideje: 6.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Még egy apróság..!

A Szolárnaptárnál nem azt a tárgyat mutatja, mint amit ad (írva van)!

Ez úgy néz ki, hogy csak a Magyarország 1 szerverre igaz mert pl. az Egész európa 1-en rendesen működik..!

Ismételten üdvözlöm a nagyérdeműt..!

Sajnos, ismét meg kell írnom a véleményem..!
    Vásárolta 40 db piros zsákmánykulcsot..!

Úgy látom, hogy aki összeállította a tartalmukat, az gyakori vendége lehet az olyan rendezvényeknek, mint pl. a "Budapest Pride"..!
    Vagy csak szimplán azt hiszi, hogy csak nők (kislányok) járnak ide játszani...!
    Az egy dolog, hogy valamiből ad 3-at, 4-et ugyan olyat, de a színösszeállításuk..., hát az valami elképesztő...! :D

Azon túl, hogy megint (ismételten) tel lett szarva P.E.T. desing-al, sok hasznos dolgot nem adott (legalábbis olyat nem, amit egy hét alatt ne tudnék a bónuszdobozokból összekaparni (MCB-25, MCB-50..)!
    Ami hasznos dolog lejött, az 3x2000 darab UCB-100, 3x 1200db HSTRM-01 rakéta, 1 db hagyományos LF-4 lézerágyú (sajnos adott egy instabil változatot is, ami a meglévő és selejtezésre váró 5db mellé rakok majd...). PONT! Ennyi!

Adott még vagy 10drab P.E.T. desing-t a már meglévő cirka 65 db mellé...! :rolleyes:

Szóval..

Én, amíg ezen a játékoldalon (DO) bagyok, többet sem piros, sem pedig kék zsákmánykulcsot nem vásárolok!

További szép hétvégét! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.9.17
  2. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Hehe,erre régen még volt aki válaszolt,ma már lehet nem is fognak,annyiszor meg lett kérdezve. Szóval a hivatalos válasz rá az,hogy ezeket a dolgokat a rendszer random adja,vagyis ha pl 100 GG energiát nyitsz el,akkor tuti nem fog stimmelni,minél kevesebbet annál kevésbé. De ha elnyitsz pl 1000 GG energiát,akkor közelitenek az arányok az ott leirtakhoz,vagyis ha azokat az arányokat szeretnéd,költs sok lóvét,mert nekik az jó. Nekem volt több ször is,hogy 50 és 100 db közötti GG energiát nyitottam el és NULLA azaz nulla darab kapurészt adott!
    Annyit tudsz csinálni,hogy amikor GG energiát pörgeted,beteszel előtte minél kisebb hajót,akkor a nano pajzsot csak addig adja,mig el nem éred a hajó maximumát,utána mást kapsz helyette.:)

3. Páncélgránátos

Páncélgránátos Fórum nagymestere

Igen, de általában xenomitot ad helyette.

NumizN1 kedveli ezt.
  4. NumizN1

NumizN1 Fórumlakó

Én egy ideje csak a szükséges előnyökhöz valót veszem. Miért is?:(

SPILLER2 kedveli ezt.
  5. vendeg_2288

vendeg_2288 Fórumlakó

azért az extra energiás százalékos izémizé'- meg a piros-kék ládás százalékos izémizé'- mellé megemlíteném a -hagyományos- ZÖLD láda adási esélyes százalékos izémizéjét...

szóval, 10 ládából, 6 szor kapni nagyfrenkvenciás vezetéket.. 2x er prizmafoglalatot és 2x er valami szemét mennyiségű lőszert...
    szóval ilyenkor azért "áldom az eget" hogy már megvan a 38 lf4-esem.

mondjuk aPszolúte nem vagyok meglepődve... mindenki csinálja a zéta kapukat, csinálja......................
    : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ja, csinálja... szóval dupla napkor csinálja, akinek van hozzá esze, az pedig 50 ládakulcs...
    szóval, nem véletlenül van ez így.

Lanselott kedveli ezt.
  6. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Szia!

Csak, hogy tisztán lássunk..

Random semmit nem ad a rendszer!
    Ha random adna (gyengébbek kedvéért véletlenszerűen..), akkor is arányos lenne, de nem kötött a sorrend (a random ezt jelenti, hogy véletlenszerűen)!

A baj az, hogy épp ebben a pillanatban is 4-szer (!!!) egymás után adott a GG Epsilon xenomitot (köztük egy 4-szeres többszörözőset, amit csakis kizárólag 1-es energia felhasználásnál szoktam ikszelni)!

Valahogy úgy vagyok ezzel, mint a Roulette játékkal a kaszinóban, amikor elvileg ott is véletlenszerűen esik a golyó, de valahogy még sem..! :D

Ami kinyitja nálam a bicskát az az, hogy amíg a xenomitra 12% esélyt ad, adig a kapurészre 13%-ot, tehát elvileg a többszörözőkkel együtt is többször kéne kapuelemet adnia, de nem ez a helyzet!

Ami a kalózzsákmányokat illeti..

A meglévő LF-4-eseim 95%-át kalózzsákmányokból szedtem össze! Igaz ez a semmire sem jó Instabil LF-4-esre is (ki volt az az idióta, aki kitalálta..?)!

Nekem, eddig a körülményekhez képest a zöld zsákmánydoboz elég jól adott (főleg amikor Zeusz nap van, vagy Helix LF-4, bár ez utóbbinál inkább az LF-3-asokat löki 3-szoros eséllyel, ami nálam automatice megy a kukába.. :D)!
    Még mindíg ez ad a legjob arányban (míg el nem cseszik ezt is..) használható dolgokat!
    Valamikor (nem is olyan régen, ha figyelembe vesszük azt a nem mellékes tényt, hogy csak 5. hónapja vagyok itt játékos..) adott a piros-kék zsákmány doboz is drónformációkat (mint ahogy az apokalipszis is, de az utóbbi időben hiába vettem nagyösszegű zsákmánykulcsot mennyiségre, egyetlen drónformációt nem adott, pedig még hiányzik nekem egy pár..)!

Szóval..
    Véleményem szerint a nagy hangzatosság ellenére nem, hogy nem jobb lett a játék (ebből a szempontból semmi képpen..), hanem még silányabb!

Az is elmond mindent a dolgok folyásáról, hogy míg a rendszer tudja figyelni, hogy kinek, mennyi és milyen drónja van és nem enged többet, addig az egyetlen kib..szott P.E.T.-hez ad 5-6-7 db. ugyan olyan desing-ot!

Még ez sem lenne gond, ha meg lehetne a feleslegtől szabadulni (pl. egy pár kreditért, vagy csak szimplán törölni a raktárból..), de nem lehet és csak a hasznos helyeket foglalja!

NumizN1 kedveli ezt.
  7. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Ugye,ki mit tapasztalt,amikor a PET-et kilövik,változott valami?
    CSak mert régen ha ugye nem prémiumos az illető,és fizet a PET javitásért,akkor a 15-ös pet javitása 350 Uridium volt. Ma bementem,és hoszabb idő után kilőtték a PET-et,és kiirta -350 Uridium,de amikor elkezdtem javitani akkor is kiirta újra,és megnéztem a log-nál is kétszer van levonva.No comment.....

8. E.Patrik

E.Patrik Haladó

9. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Szia!

PLT-2026-ost már azóta ad nekem, mióta a DO-n játszom!

Ez az egyetlen kredites dolog, amit adni szokott (eddigi tapasztalatom szerint)!

Kérdés (sűrgős lenne a válasz)!

Ha egy adott kapuból (Pl. Delta, Epsilon, Kappa. stb, stb..) minden a Kronos kapuhoz szükséges elem ki van rakva, akkor a rendszer engedi, hogy továbra is kirakjam annak ellenére is, hogy még a Kronoshoz hiányzik más kapukból elem?

Ha nem lenne világos a kérdésem..

Pl. a Kronoshoz szükséges 4 alfa kapu teljesítés, de én ötödszörre is ki szeretném rakni annak ellenére, hogy még a Kronos kaput nem futottam le (mert pl. a Lambda kapuból hiányzik pl. 2-3 rész..), akkor ez lehetséges?

Ha lehetséges, akkor a Koronos kapuelem helyett ilyenkor mit ad?

Azért kérdezem, hogy nehogy abba hibába essek, hogy raknám ki a kérdéses kaput (vagy másikat), és nem ad kapu elemet, mert ameddig nem használom el egy Kronos kapu teljesítésénél -pl. a már meglévő 4 elemet-, addig nem enged többet adni ( a kérdéses kaput nem engedi teljesen kirakni..)!

Akár a drónoknál!
    Ha megvan minden drónod, akkor pl. Apis, meg Zeusz elemet továbbra is ad, de összerakni már nem enged többet!
    Remélem, a kapuknál nem ez a helyzet...!

Nem tudtam érthetőbben megfogalmazni a kérdést, de remélem így is kivehető a kérdésem lényege!

10. *¤Venom¤*

*¤Venom¤* Fórum-zöldfülű

Persze nyugodtan kirakhatod utána is a kapukat nincs jelentősége.Az csak azt jelzi hogy csak akkor tudod megcsinálni a kronos kaput ha x-y kapuból teljesítetted azt amit ír.

SPILLER2 kedveli ezt.
  11. NumizN1

NumizN1 Fórumlakó

Hali. A kapukat természetesen ki tudod továbbra is rakni , ha a Kronosz teljesen meg van,de a kapuk teljesítése után az adott rész már nem jegyzi. Tehát csinálsz 4-5 valamilyen kaput, majd a Kronoszt is kiviszed, nulláról indul, hiába volt előtte a másik 4-5 amihez Kronosz részt kaphattál volna.
    A nagy drónok részeit egyszer még össze lehet szedni, ha balesetet szenvedne valamelyik, tartaléknak még jól jön.

SPILLER2 kedveli ezt.
  12. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Sziasztok!
    Először is köszönöm a választ a GG kapuval kapcsolatos kérdésemmel kapcsolatosan! :)

Az, hogy most ide tudok írni (és ez a következő kérdésem lenne..), az annak köszönhető, hogy -mint köztudott- 2 szerveren szoktam tevékenykedni..!
    Történt ugyan is, hogy este 18 óra után a Magyarország 1 szerverre egyáltalán nem tudtam fellépni és 503-as hibát írt ki!

Tud valaki valamit azzal kapcsolatosan, hogy mi történt?

Jó lenne, ha a szervert megcsinálnák és nem lenne ennyire lassú!

Az árverésnél félperc, perc, mire elfogadja a licitem (többek között)..!

Az Egész Európa szerver sokkal gyorsabb, pedig ott nem egy ország játszik...!

13. Coembra

Coembra Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Valamiért nem tudok belépni, rámegyek a startra, be is tölti, majd a kapcsolódásnál csak pörög.. nem tudjátok mit lehet vele kezdeni?

14. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Üdv!

A Magyarország 1 szerver finoman szólva is katasztrófális!

Árveréseknél rendszeresen kiszór az oldalról!

Miért nem lehet rendesen megcsinálni?

A "Magyarország 1"-nél a szerver gond nem újkeletű, de úgy nézem, nem igazán sikerül a problémák kijavítása..!

Igazán javítana a játék élvezetén ha legalább zökkenőmentes lenne és nem kellene félóránként újra meg újra bejelntkezni, mert kidobál az oldal..!

15. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Miért van az, hogy licitnél (a relatíve csúcs internetem ellenére) 30 másodperc kell, hogy a licitemet a rndszer tudomásul vegye (Magyarország 1 szerver)?

Egyesek licitjét meg azonnal (1-2 másodperc) alatt elfogadja..?
    Nem mellesleg.. rendszeresen kiszór mind az árverés oldalról (ismeretlen hibára hivatkozva), mind az Ürlabor nyersanyag transzportjánál, mind meg a Hangárba való belépésem során..!!

Nem lehetne egyszer és mindenkorra rendesen megcsinálni..? :)

Egy kicsit bosszantó, hogy állandóan újra, meg újra be kell a főoldalra jelentkeznem (szerencsére az Index-System oldala rendesen működik -egyenlőre..)!

16. Páncélgránátos

Páncélgránátos Fórum nagymestere

Cross szerveren nagyon jól esik, hogy egyesek átmennek lassító aknán, meg nem hat rájuk fagyi rakéta, 80 -100 ezres sebzés ellenére, meg sem mozdul pajzsuk lefelé, meg stb. Gondolom, azért szűrő működik :)

17. Kyrus

Kyrus Fórum hercege

Lehet furán hangzik, de gyorsan kattintasz egymás után? :D Mert ha igen, akkor kattints csak egyszer és akkor elvileg nem dob ki.

18. ♦Petronella♦

♦Petronella♦ Fórum-zöldfülű

Elvileg???? :D:eek::rolleyes:

19. Žøđiåč™

Žøđiåč™ Haladó

Hát ez nem csak cross szerveren :D

20. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Sziasztok!

Fagyasztórakétához miként lehet jutni?

Ez csak bizonyos hajóknál egy extra opció (több hajónál is láttam használatban pl. Solac, vagy Dimisher, de látam már egyes Goliathoknál is használatban..), vagy valahol beszerezhető?