Archív - Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Đαεmon, témanyitás ideje: 6.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Vadász

Vadász Haladó

Szia!
    Hidegfront Eventkor, december közepe körül (kb. dec. 11-től) lehet szerezni küldiből, Hidegfront kapuból, ill. venni Hidegfront rakétát.

SPILLER2 kedveli ezt.
  2. E.Patrik

E.Patrik Haladó

Illetve ha megvan a Golith X akkor annak ez a képessége hogy van ilyen "rakétája" ami újratöltődik.

SPILLER2 kedveli ezt.
  3. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Hmm,nem tudom,másoknál hogy megy a játék,és lehet a készülő event előszele,mint valaki a napokban irta,de nálam EU-1 en cefet lassú pár napja a játék,laggol és ahogy a többiek bejegyéseit olvasom,akad más probléma is...esetleg valami hír,mikorra fog ez újra stabilizálódni? Köszönöm:)

SPILLER2 kedveli ezt.
  4. §¤Ðøk蠟™

§¤Ðøk蠟™ Utánpótlás-írogató

Én azt hittem hogy ez csak nálam ilyen :D
    Már totál hozzászoktam ehhez a pakolgatáshoz xD

5. §¤Ðøk蠟™

§¤Ðøk蠟™ Utánpótlás-írogató

én már 2 hónapja észlelem ezt.
    Lassú a játék, kapuk akadoznak. Bétában a protegitek csak 3. nekiugrásra jönnek elő teljesen.
    (Első körben 10 proti jött a többi láthatatlanul lőtt- meghaltam, 2. körben 5 proti a maradék láthatatlan. 3. nekiugrásra jött be a maradék.)
    Érdekes amikor a levegő 11.000 sebzés/mp el jön rám :D Videót is küldtem supportnak, a GeForce GTX 970 videókártyámra mondták hogy cseréljem le mert gyenge :D
    De ezek szerint mégse :)

SPILLER2 kedveli ezt.
  6. szisz0920

szisz0920 Utánpótlás-írogató

Sziasztok :)
    Hát nem is vártam mást, megkezdődött az event :) A gondom csak annyi, a játékba nem tudok bejutni ... 15:00 tájékán kilépek a játékból, gondoltam kipucolom a gépet, süti törlés, stb... Azóta csak arra várok, a Betöltés Start-ra váltson :) (Persze időnként ki és be lépek, hátha :) )
    Azért abban a kis időben, míg nem léptem ki, láttam kalózon a nagy klánok már eventeznek :)
    Örömmel veszem tudomásul, valakiknek meg van az esély a játékra :)

●Yoda● kedveli ezt.
  7. E.Patrik

E.Patrik Haladó

Ugrás 5-2-re és EGYBŐL kapom a sebzést! VÉDELMIBE!!! Egyeseknek mindent szabad?

SPILLER2 kedveli ezt.
  8. darkside14

darkside14 Utánpótlás-írogató

sziasztok új event az van de,belépni nem lehet most mi a ... van?

9. Gergo203

Gergo203 Fórum-zöldfülű

Boldog vagyok, hogy a klánom tud eventezni én pedig nem meg még néhány klántársam. Nagyon jó a rendszer ennyierővel bannolhatnak is ugyan ezt tudnám csinálni mint most köszönöm annak aki ezt csinálta ezer hála. :D

10. darkside14

most szeretném megkérdezni hogy miért nem tudok belépni?

11. darkside14

csili vili fisz fa,z aztán már belépni se tudok,reggel még simán ment,de vicces hogy a betöltés áll mint a f.sz a lagziba és semmi:))

12. EnfytyX

EnfytyX Fórum-zöldfülű

Frissítés óta nekem se zöldül meg a betöltés. Így nincs meg az esélyegyenlőség a játékban. Kiváncsi leszek milyen kárpotlást adnak azoknak akik nem tudtak belépni vagy lenullázzák azoknak akik benn vannak?

13. imádom mikor frisitenek és nem lehett elstartolni -_-

14. darkside14

hogy játsszon az ember ha nem tud belépni? válaszoljon már valaki ,csak 1 kérdés,az illetékesek se tudják?

15. 1 normális eventett nem tudnak megcsinálni ugy hogy ne legyen benne bug vagy hasonlo ..:mad:

16. darkside14

itt kezdődik a probléma,valamit valamiért a bevétel az jó....új event az kell csábitani a népet aztán bese tud lépni :(

17. darkside14

ellnézést nem vagyok 1 uszitós ember,de az ami itt megy az már nevetséges,igaz nem muszáj itt játszanom az igaz:(

18. ugy ahogy mondod !! pénz pénz nyujtani valamit cserébe az már nem ..

19. darkside14

hozzá teszem ma volt először hogy irtam fórumon :)

20. Freqvency

Freqvency Fórum-zöldfülű

Kárpótlásra ne is számítsunk, max kitolják 1 nappal a határidőt azt azt vágd zsebre.