Archív - Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Đαεmon, témanyitás ideje: 6.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -=[HanSolo]=-

-=[HanSolo]=- Haladó

Ha már egy góli képesség dizit így használ valaki, akor az inkább ne is vegye meg a kép dizit.Inkább vegyen Aegist ahogy beni is írta;)

2. BLUR75

BLUR75 Fórum-zöldfülű

Hello.Kérdésem lenne.Mikor lesz dupla LF4 nap .Mikor szoktak lenni.Köszönöm előre is.

3. pavip

pavip Törzsjátékos

BLUR75 kedveli ezt.
  4. han, nem értek veled egyet. Még 8 flaxos időszakomban kaptam a spectrumot és nagyon jól szuperált.

5. ¤¤BRUT∆Ł-KING¤¤

¤¤BRUT∆Ł-KING¤¤ Fórum-zöldfülű

Mikor szokott lenni fejlesztési bonus óra?Mostanába nem találkozok vele pedig már jó lenne elkölteni az uridiumot.

6. Banán

Banán Fórum-zöldfülű

Szia, Fejlesztési óra 2014.02.14-én volt 19:00-20:00-ig. Reményeim szerint, ezen a héten lesz és méghozzá csütörtökön, 17-20 óra között :D Persze ez egy szenzációs tipp :D (Valójában szerintem megint Pénteken lesz 18:00-20:00 között :D)
    Na ez a kettő tippem van.
    Üdv

7. ¤¤BRUT∆Ł-KING¤¤

¤¤BRUT∆Ł-KING¤¤ Fórum-zöldfülű

csütörtök és péntek köszi majd meglesem

8. ]Booomer[

]Booomer[ Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kérdésem az lenne, miért nem lehet xenomitot küldeni az űrhajóba? Amikor elindítanám az exportot kiírja h nincs beállítva a mennyiség, pedig hát be van.. A drónokra hol találok designt?

9. sajt

sajt Fórum nagymestere

Mert a labor nem termel xenomitot. (igen van xenomodul, de nem termel...) Dróndizit kapuból vagy kék ládából lehet szerezni. Havocot (piros) csak zétából és kék ládából lehet szerezni (utóbbiból nagyon kicsi rá az esély). Herkulest (kék) pedig kappa kapuból.
    Itt olvashatsz róluk: http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/ismerteto-dizajnok.22/

10. ]Booomer[

]Booomer[ Fórum-zöldfülű

De miért nem termel xenomitot? am köszi az infót!

tupoljevics kedveli ezt.
  11. sajt

sajt Fórum nagymestere

Azé me nem. :D Hivatalosan 10 uri darabja a xenomitnak, szóval szerintem ez a válasz a kérdésedre. :) De amúgy a boss/über npc-k és a gg is szórja, szal felesleges is lenne hogy termelje. Vagy uriból szerzel vagy megszenvedsz érte az npc-k lövésével. Szerintem jól is van így. :)

12. okoska76

okoska76 Junior szaki

Tudom ajánlani a mai «¤( Ice Meteoroid )¤» rendesen van benne xenomit.

13. -[norisz99_HUN]-

-[norisz99_HUN]- Fórum ismerője

aki volt ezen a liciten megtudná mondani pontosan mik lesznek az új cuccok csak hogy azt akkor nem rendelek :D

14. sajt

sajt Fórum nagymestere

Aegis, citadel, spearhead, ezekhez minden dizi, összes képességdizi, klánbázis modulok. (goli képességdizik és lightning heti liciten, többi napin)

15. BLUR75

BLUR75 Fórum-zöldfülű

S akkor tudjuk már meg mikor indul az új licit.Köszi.

16. sajt

sajt Fórum nagymestere

Senki nem tudja.... Ha tudnánk kint lenne hivatalos közleményekben.... -.-

17. MMOS

MMOS Fórum-zöldfülű

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a referre kick és a goal desing-ek mikor lesznek kint az üzletben ?

18. sajt

sajt Fórum nagymestere

Azt se tudja senki előre.. Majd egyszer lesz.

19. KłŁŁER

KłŁŁER Fórum biztosa

Ha a modok vették a fáradságot és vagy 20- szor leírták akkor legyél már szíves és olvass vissza pár oldalt...-

dangel1112, BLUR75 és sajt kedveli ezt.
  20. Nitronyussz

Nitronyussz Fórum admirálisa

Sziasztok!

Amint megtudunk valamit az új licitről, közzé tesszük.

Xenomodul csak emulálja a xenomitot és nem termeli. Ha xenomitra van szükséged, akkor licitről és bizonyos NPC-kből szerezhető.
    Ajánlom a DO Bibliát és az Űrlabor leírásának az áttekintését.

((LaLLo)) kedveli ezt.