Archív - Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Đαεmon, témanyitás ideje: 6.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Leglális de nem fogsz belőle meggazdagodni :)
   
 2. Đαεmon

  Đαεmon Fórum hercege

  Első kérdésedre a válasz, lf3-akat és bo2-ket és meghajtókat vegyél, majd ha már nem férnek akkor vegyél iriseket. A későbbiekben ha már lesz olyan 20 lf3-ad, 15 bo2-d full uris meghajtód és 8 irised akkor költhetsz pilot sheetre, de viszont van mégegy dolog amire gyűjthetnél. Ha megveszed a petet és felhúzod lvl8-ra akkor tudsz majd bele venni 3-as nyersanyaggyűjtőt amivel majd palát szedetheted, azzal pedig tudsz rakni kapukat.
  Második kérdésedre a válasz: teljesen legális, semmiféle büntetés nem jár érte ha ezt csinálod.
   
 3. stefy87

  stefy87 Junior szaki

  hali , valaki megtudna nekem mondani v csak velemenyt ha kerhetnek h hol lehet v hol erdemes lf4 et kutatni mert ossze szedtem mindenhol a kaloz dobozokat es loszernel meg szemetnel kivul semmitt nem talaltam elvileg ma dupla eselyvolt ra es 100 kulcsbol semmi egyaltalan mitt jelent a dubla esely 0.02% ot szamoltam ez annyinak kell lennie
   
 4. E.Patrik

  E.Patrik Haladó

  Nincs jelentősege hol szeded. Teljesen véletlenszerű a dolog. Kaptam már LF4 et x-1 streuból boss lordából vagy csak szimplán mappon heverő ládákból is. Viszont a PVP mappok felejtősek. Ott sose kaptam LF4et modult viszont annál inkább.
   
 5. -Vadász-

  -Vadász- Fórum mestere

  Már kerestem,de nem találtam h hol lehet megnézni azt h:x hajót és x űrlényt lőttél le,x tp-t és becs-et gyűjtöttél.
  Ezt hol lehet megnézni?
   
 6. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Szia!

  Ha a saját rangsorodat keresed, akkor azt megtalálod a dicsőség falon keresztül vagy egyből rátalálsz az Űrpilóta engedelynél a Rangsor-ra kattintva.
   
 7. Đαεmon

  Đαεmon Fórum hercege

  Nem a rangszámításos oldalról beszél, hanem ami régen volt hogy:

  Üdv xy!
  A jelenlegi helyezésed a rangsorban 1232.
  23412 tapasztalatpontot és 12342 becsületpontot szereztél.
  12 űrhajót és 534 űrlényt semmisítettél meg.
  A klánod az xy jelenleg az 121 helyen áll a klánok rangsorában.​

  Valami ilyesmi volt, külön oldal volt neki, de már megszűnt.
   
 8. milka20013

  milka20013 Fórum-zöldfülű

  És vannak válaszok ere: Hogyan tudnék sok pénzt össze szedni? Mennyi idő kellene rá?és még nem ide tartozik: Az árverésen mennyi egy lf-3-as?
   
 9. Đαεmon

  Đαεmon Fórum hercege

  Rendelsz... Vagy lövöd az npc-ket, vagy dobozolsz... Ebben a játékban nincsenek kiskapuk. Max a kredit, mondjuk 100 ezerért elhozod licitről a 10-es cpu hely bővítőt és eladod másfél milláért. Az lf3 licites áráról pedig inkább cseten kérdezz mert szervertől függ.
   
 10. milka20013

  milka20013 Fórum-zöldfülű

  a kreditről beszéltem :D
   
 11. Đαεmon

  Đαεmon Fórum hercege

  Na hát akkor ott a válasz. Amúgy még egy dolog, szerezz sok becsit és ha megvan az 500.000 (?) akkor egy promerium ezer kreditet ér, addigra mire az meglesz szépen felhúzod az űrlabort és napi 4-5 ezer promit simán be tudsz küldeni hajóba, aztán eladod 4-5 millió kreditért (ezer kredit / darab).
   
 12. milka20013

  milka20013 Fórum-zöldfülű

  hát a becsület kicsit gondos de ez a válasz 100% remek nekem köszi!!
   
 13. NémethLászló

  NémethLászló Fórum mestere

  Helló mindenkinek!
  Segítséget szeretnék kérni. A jobb alsó sarokban játék közben egy fehér téglalap látható. Más honlapnál nem fordul elő, csak és kizárólag ha elindítom a játékot, ez pedig elég zavaró lehet egy-egy öldöklés közepette.
  Remélem valaki tud segíteni.
  Előre is köszönöm.
   
 14. ĐŗąĢoή®

  ĐŗąĢoή® Járnitanuló


  Én is feltettem egy kérdést, hogy mennyi idő kell kb 16 milla kredit összeszedéséhez?! Tudtommal csak urit lehet vásárolni, de lehet, hogy rosszul. :rolleyes:
  A kérdés egy árverésen látott érdekes dolog miatt merült fel bennem. De nem mártogatnék senkit.
   
 15. ĐŗąĢoή®

  ĐŗąĢoή® Járnitanuló

  Gondolom rengeteg urit bele kellene feccölni, hogy mindent egyből felépítsen az ember űrlaborban?! Hozzátéve nem volt klán tag az illető és az nap regisztrált két óra játékidővel összesen.o_O
  Nah mindegy, talán legközelebb én viszem el az irist :cool:
   
 16. -Vadász-

  -Vadász- Fórum mestere

  Ez pushing :D.
   
 17. Đαεmon

  Đαεmon Fórum hercege

  Egyáltalán nem mert az a pushing ha bejelentkezek mindkét hajóval és egyszerre lövöm vele az npc-ket ezzel segítve a kiskarimat a naggyal... Meg ha lelövöm az ellen megbízós saját karim hogy küldibe számolja. Megint okoskodsz de a tököm kivan már veled... Ásd el magad...
  A két acc semmilyen kapcsolatba nem került, az meg hogy egy klánban lehet-e két saját account nincs szabályozva így tudtommal nem is ütközik szabályba... Az meg már megint nincs szabályozva hogy egy klánból nem utalhatok ki saját kisebb accountomnak kreditet. Először nézz utána aztán dumálj hogy pushing...
   
  Utoljára szerkesztett: 17.12.13
 18. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  A pushing nem csak arra terjed ki, hogy a játékban lelövöd a kiskarakteredet, hogy így több rangsorhoz juthass. A pushing arra is vonatkozik, ahol a kis karakterét valamilyen módon előnyhöz juttatja a játékos, a te leírásod alapján ez történt.

  Ha bármilyen kifogásod van ezzel az állítással, akkor kérlek írj a supportra.
   
  Utoljára szerkesztett: 17.12.13
 19. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  Szia, kijavították ezt a hibát ma.
  Akinél még jelentkezne, az lépjen ki, újra be, elméletileg úgy megoldódik.
   
 20. NémethLászló

  NémethLászló Fórum mestere

  Kijelentkeztem, majd ismét be, még a számítógépet is újraindítottam, de változás nem történt. Az a fehér téglalap ott van, és nem akar sehova mozdulni. Ez ugyan így van, ha csak a játék weboldalát nyitom meg, nem kell elindítom a játékot.