Visszajelzés Árváltozás a bankolási oldalon

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 25.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Sziasztok!

  Ide írhatjátok le, hogy mi a véleményetek a febr. 1-től bevezetendő új árról.

  Olyan kérdést ne tegyetek fel, hogy mennyivel lesz több, mert pontos információt még mi sem tudunk.

  Tehát: "Meglátjuk, amikor bekerül."

  A reakciókat kulturált hangnemben kérjük és a fórum szabályoknak megfelelően.

   
 2. Hurrá...
   
  Smith-Program kedveli ezt.
 3. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórummogul

  Igazán gratulálok, az utóbbi 1-2 hónapban kezdtem rendelni egy két dolgot, azt hiszem át fogom gondolni a játék iránti kitartásom. Látnék valami változást, illetve erőfeszítést a tisztességtelen játékosok kizárására, még nem is foglalkoznék ezzel, viszont az emelkedő árak és az említett userek szaporodásával, ja és a kifestővé tett játékkal erősen gondolkodom az egészen. Egy nagyon jó összetartó erős klánban vagyok, immáron egyedüli aktív. Lefogy a paysafecard-om és vége a rendelgetésnek. Kíváncsian fogom várni a DO levelét, ha úgy döntök vége.
   
  Smith-Program és -TOKEI-Ihto- kedveli ezt.
 4. Leslie.`

  Leslie.` Utánpótlás-írogató

  Hát amint megláttam ezt a postot, olyan mélyen érintett, hogy inkább Február 1-től leteszem a lantot. Köszönöm szépen nem kérek belőle.
  Dobozdupla, kedvezmény, prémium kombó nélkül nem játszom, ezeket folyton rendeltem. A következő árakat elnézve nem fogok vásárolni. így játszani sem fogok. Gondolom a server 80-90%-a nem áll olyan anyagi helyzetben (mivelhogy Magyarországról beszélgetünk), hogy ezekután is megtehesse, hogy a kis minimálbér mellett továbbra is rendelgessen a játékba "~dupla áron". Ha arra hajazna a BP, hogy kicsit korrektebb legyen a játék a fizetősök és a nem fizetősök között, akkor mondjuk 1ik plusz menüsort megkaphatná a nem prémiumos játékos.
  Eddig sem volt olyan sok játékos HU1-en, most rendesen meg fog csappanni ebben biztos vagyok.
  Köszönöm az eddigi munkáját a BP-nek és az ott dolgozóknak, szép volt, jó volt...
   
  $ΣηęяĝỴ$(HUN) kedveli ezt.
 5. *nautiŁus*

  *nautiŁus* Utánpótlás-írogató

  Ha a szűrő normálisan működne talán sokan kedvet kapnának a játékhoz ,és rendelnének is .De mivel nem a tiszteségről szól ez a játék hosszú hosszú évek ota,igy kevesebb játékos kevesebb rendelés.Vannak páran akik még rendelnek ,de aztán ők is rádöbbenek ,hogy felesleges,mert nem bir egyes hajókkal ha 20millió urit rendel tesz bele akkor sem.Elöbb utóbb senkit nem fog érinteni érdekelni az áremelés árváltozás,mert nem rendel senki feleslegesen.
   
  Smith-Program kedveli ezt.
 6. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  :) Nem akarom visszakeresni és idézni egy fórumtárs hozzászólását abból az időből mikor tulajdonváltás lett a Do-nál. Sajnos neki lett igaza. Ha van időtök nézzétek vissza!
   
 7. vendeg_2288

  vendeg_2288 Fórumlakó

  úgy gondolod, hogy aki eddig, heti szinten, 100ezer< forintért rendelt... : DDDDD hisziapiszi!
  az ezután nem fog rendelni?! : DDDDDDD
  pláne úgy, hogy tele van "jóképességüekkel" ez a játék?! : DDDDDD

  oké, én is rendelek havonta prémiumot, különleges eventdobozoknál dobozduplát, ha elkapom a fejlesztési bónusz órát, még kezdvezményt is. az a 3x300forint, meg az 1 hónap prémium 890 forint.... dehogy uridiumot nem veszek, az hétszentség. :D de eleve ÉN VAGYOK A HÜLYE! hogy az "jóképességűjátékosok" ellenére rendelek. már rég a játék felé sem kellene szagolnom. de rohadjak meg, elpötyögök vele, na jó, igazából csak eventek alkalmával, amikor nincs semmi, akkor nem lépek be agyaggalambnak, max sepromot küldök.
   
  .süni., Smith-Program és Lanselott kedveli ezt.
 8. Leslie.`

  Leslie.` Utánpótlás-írogató

  Félreértetted a dolgot :) Eddig engem sem vágott földhöz a havi kb.2000ft, nade 700 Ft-ért duplát és kedvezményt nem fogok venni és 1700ért prémit. Inkább hagyom a játékot azoknak, akiknek ez megéri. Hobbihoz unalmas már, inkább csak idegölő a sok chat fight.
   
 9. vendeg_2288

  vendeg_2288 Fórumlakó

  egyáltalán nem értettelek félre, teljesen világos amit írtál! de az megvan ugye, hogy valamikor 3-4-5 éve vitték lejjebb az' forint árakat például. most pedig visszaegységesítik, hogy ne tudjanak trükközni. annak ellenére, hogy figyelmeztettek, hogy nem kéne trükközni, gondolom csinálták ugyan úgy.
   
 10. Aisum

  Aisum Fórum-zöldfülű

  nekem csak annyi a kérdésem melyik szerverrel fogják összevonni HU1-et ha hirtelen a felére csökkenne a playerlétszám..
  értem én hogy globális árakat akarnak, mindenhol mindenfele, vett hajókkal euróban "öhm" péz a forint, tudom, hogy a külföldi játékosok majdnem 2x annyit kell fizetniük mint nekünk(ha akarnak persze nem kötelező), (igen egy másik BP-s /kalózos/ játékkal letoltam már pár évet, és ott elég nagy téma volt ez anno, továbba játszik HU1-en angliában élő emberek akiknek fontban értik a vásárlást), de ott 2-3x többet is ér a pénznem mint Magyar honban, most nem a gazdasági helyzet miatt írom ezt, de amíg idehaza, 27%áfa(tudom BP nem tehet róla, mi ugy kapjuk meg az árat hogy ez benne van) meg stb van, nyakrafőre túlórázva halálra fagynak otthon az emberek gyerekei (lásd pár napja TV, nem NEM reklámozok) így is ugymond néha, igencsak meggondolja pár ember a prém, dobozdupla, uri, kedvezmény stb..(mert ugye nem mindenkit lopni tanítottak a szülei, továbba elég sok ismerősöm él csattegyedül vagy tart el magán kívül más éhes szájat)
  rövid tömör vélemény,
  aki megtehette eddig is megfogja tovább is (bár lehet elgondolkozik elöbb az élet értelmén)
  aki nem az nem
  készüljön fel a BP szerintem, hogy NAGYON nem fog ez tetszeni az embereknek.
   
 11. lost

  lost Fórum nagymestere

  Ez a téma kb nesze semmi fogd meg jól. Szerintetek érdekelni fog bárkit is a véleményünk? Nagy ívben tesznek majd az egészre. Mit várunk, ha azt képtelenek elküldeni, hogy mekkora lesz az áremelkedés? Lássuk csak akkor: a játék tele bugokkal, változást nem nagy látni, erre mit csinálnak? Emelnek a rendelési árakon. Helyes. Megnyugtatok mindenkit, pont nem fogja érdekelni a központot a mi véleményünk itt fórumon, egy ideig megy majd az elégedetlenség, majd szép csendben lecsendesedik az egész.
   
  Smith-Program, Menyus és vendeg_2288 kedveli ezt.
 12. vagyokakivagyok

  vagyokakivagyok Junior szaki

  Tavaly szeptember 13. napján az orosz és spanyol rendelés már úszott, idő kérdése volt a magyaroknál is. Szép a megfogalmazó szöveg, de a tény az, hogy sokan fogják emiatt befejezni. Eddig is fogytak a magyar játékosok, most meg egyenesen kopni fognak. Ellövik majd a maradék cuccaikat, aztán szépen befejezik.

  Átgondolatlan lépés ez, és az előttem szólónak nagyon igaza van, ez a topik csak arra jó, hogy a csalódottságot kiírjátok, aztán mint a cache mappa, szépen megy a süllyesztőbe.

  Olvasgatom itt a kommenteket, de jobb ha tudjátok, a magyar játékosok olyan kicsi, (azaz százalékban talán 1%) részt elérő populáció a Bigpointon belül, hogy a véleményük kimondva, kimondatlanul, de nagyjából semmit sem jelent.

  Ez a tény, és sajnálom, ha kíméletlen voltam. A tény viszont tény. Marad majd a tehetős kocka, a mindennapi játékos meg szépen elmegy mással játszani. Ezen semmiféle összevonás, szerveranyámkínja nem fog segíteni.

  Tudja a magyar team is, hogy ez egyet jelent a magyar játékosok lassú kimúlásával.

  Azért egy kérdésem lehet?

  Idézek a kiírt (hű de bajban vagyok, minek is nevezzem) szövegből.

  "Reméljük, megértéssel fogadjátok ezt a döntésünket. Biztosítunk benneteket arról, hogy az árváltozással párhuzamosan még nagyobb odaadással fogunk dolgozni a játék minőségének fejlesztésén és a játékélmény további javításán."

  "Végül, de nem utolsósorban szeretnénk megköszönni minden magyar játékosunknak a játék iránti hűségét és a sok-sok visszajelzést, ötletet és javaslatot. A ti hozzájárulásotok nagyon fontos szerepet játszik játékaink folyamatos sikerében, ezért nagyra értékeljük az összes konstruktív véleményt, amely tőletek érkezik."


  Kifejtené ezt nekem valaki? :D Mégis ezt hogy értik? Ezt vegyük ígéretnek? Eddig ezek szerint nem teljes erőbedobással foglalkoztak a játékosok ügyeivel, bajaival, játékélménnyel, minőségi fejlesztésekkel? ( :D :D :D epic fail)

  Vagy folyamatos sikerek? Kaphatnánk erről valami bővebb felvilágosítást? A játékosok elvándorlása siker? Vagy az automata "ügyfelek" spóra mód szaporodása?

  olyan véleményt tudnék írni, (konstruktív) hogy azonnal törlésre kerülne :D

  Bár itt ez egy véleménykifejtős topic, ugye nem veszi senki rossz néven, ha nem dőlök be ennek a marketing vigasztalós, csöpögős maszlagnak? Olyan szépen megfogalmazott szöveg, egészen biztos dolgoztak is rajta vagy három percet, meg hát biztosan meg is eszi pár "ügyfél", de kaphatnék a kérdésekre felvilágosítást?

  Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, gondolom nem baj.
   
  Utoljára szerkesztett: 25.1.17
  Smith-Program, Leslie.` és NumizN1 kedveli ezt.
 13. [EventHorizon]

  [EventHorizon] Fórum ismerője

  Udv, nem olyan régen amikor chaten kérdeszték team tagok, hogy mivel lehetne jobbátenni-javítani játékot leírtam kovetkezo javaslatomat. Globálisan országoktol fugettlenul lehetne rendelési kedvezmény maga a kifizetési pénz osszegre is!

  Gyakorlatban így mukodhetne pl: hétvégén vasárnap mhh/helix ora alatt egyszere a "rendelési kedvezmény" is futna, rendelt uridium mennyiségéhez viszonyítva lenne a rendelesi kedvezmény százalékos elosztása a valos kifizetésre váro pénz osszegre pl:. -10% -25% -50%... A legfontosabb csomagokra is ki lehetne terjeszteni a kedvezményt ez ido alatt (premium, dupplázo, kedvezmény)
  Ha csak honaponként legalább 1x lenne rendszeressen (fontos mhh/helix-kor) meg lenne rá az esély, hogy olcsobban lehessen vásárolni-rendelni így kompenzálhato lehetne az áremelésell járo-várhato negatívumok. Várhatoan ez ido alatt joval tobb uridiumot vagy hoszabb futamidos csomagot vásárolnának, hiszen jobban megérnék az "akcios árukat" mint a most kozkedveltebb hetes-ek.

  Ha kérhetem _Morphi_ vagy Kazimir továbbítanátok a kozpontnak, egy probát szerintem megér. :)
   
  Lanselott kedveli ezt.
 14. ßμßμ™

  ßμßμ™ Utánpótlás-írogató

  Nálunk Ukrajnában az árak olyanok, hogy hihetettlen a fizetés 40-50%-a 1 hónap dobozdupla, prémium, és kedvezmény, tehát remélem az árak jó irányba fognak változzni :)
   
 15. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Nyugodj bele,mindehol olyanok az árak,keményen Euróban,csak a Magyar oldalon volt eddig minden negyed áron,és elhitték ez alanyi jogon jár nekik.....Ez a Vízöntő kora,az ébredés kora -itt az ideje felébredni!
  És igaza vcan EventHorizon-nak,az lenne egy igazságos rendszer,ha országtól függetlenül lennének kedvezmény csomagok.
  Mert ugye a piac törvénye az egész világon az,amennyit fizetek,azt kapom.....És ha látom,hogy egy szolgáltatásért,mert ez az,fiztek 500 egység fizetőeszközt és van aki megkapja ugyanazt 200 ért és még sír,milyen drága,holott ha pl afizetéseket Euró értékben összehasonlitjuk,akkor itt még kevesebb mint Magyarországon-akkor tudom meghalt Mátyás,oda az igazság,csak ezt nehéz beismerni......
  Vagy legyen továbbra is aprópénzért a Magyar oldalon a rendelés,de akkor a rendelés valódi értékének arányában csak annyit javitson a booster,vagy annyit érjen a prémiumcsomag. Pl ha a valós érték 40% árért veszi meg a prémiumot,akkor az az egy hónap,vagyis 30 nap 40% ára,vagyis kb 13 napig legyen érvényes,ez lenne a reális esély-mert lássuk be ezt a játékot bizonyos szintű ráforditás nélkül nem éri meg játszani,az illúzió......
   
  Menyus kedveli ezt.
 16. vagyokakivagyok

  vagyokakivagyok Junior szaki

  Azért te is tudsz
  Azért baromságot írni te is tudsz, ez nem kérdés...

  Nem csak a magyar árak voltak kedvezményesek, hanem spanyol, latin, orosz, és sorolhatnám.

  Tudod, neked volna ideje felébredni. Sok olyan gyerek játszott ezzel a játékkal, ahol az egész családnak nincs annyi bevétele egy év alatt, mint annak a migránsnak, aki németországban segélyt kap. Fene okos gondolat, hogy a kedvezményrendszert megszüntetik, vagy csökkentik, mivel így is drága magyar viszonylatban a játék, de egyszerűsítsünk:

  Német minimál segély, magyar minimálbér közti viszonylatot alapul véve máris kijön, hogy nagyjából 50% résszel több az ottani segély(!) mint az itteni fizetések. Mert illúzióink ugyebár ne legyenek, meg ez a "vízöntő kora" tehát ideje ugye felébredni is.

  Azokat a kárpátaljai, erdélyi, vajdasági magyarokat sajnálom igazán, akik nem tehetnek arról, hova születtek, mégsem élvezhették ezt a rendszert, csak mert nincs saját szerverük...

  Szóval amit írsz durván hibádzik, majd ha az átlag magyarnak lesz 2000 eurós fizetése akkor legyen eurós ár is, de ameddig a többség két keresős családban keres 700 eurót napi 10-12 órával, addig eléggé felejtős. A 8,5 eurós óradíj (3000 ft körüli) az itt azért eléggé álom kategória.... Na mindegy, érdekes okfejtésed volt, beszélgethetnél erről a magyar presidenttel is, hátha változtatna ezen...
   
  Utoljára szerkesztett: 26.1.17
  $ΣηęяĝỴ$(HUN) és Menyus kedveli ezt.
 17. vendeg_2288

  vendeg_2288 Fórumlakó

  @mindegykivagyok- nem vetted még észre, hogy a magyar játékosok, 99,8%-a HETI szinten 100ezer< fLorintot költ a játékra... azt nem tudjuk miből és miért, mikor tele van jó képességűekkel- de érted?! életszerű, nem?!

  én, akárhányszor olvasom a csetet eu2 szerveren, ott mindig megy az arcoskodás erről...

  egyébként, teljesen világos a levezetésed!
   
  Utoljára szerkesztett: 26.1.17
 18. lost

  lost Fórum nagymestere

  Gondoltam, hogy előbb utóbb jön majd valaki, aki megmagyarázza, mennyire jó is ez az áremelés. Az írásodból kiderül, hogy nem Mo-n laksz, viszont a "megdöglött a tehenem, akkor a szomszéd tehene is dögöljön meg" gondolkodásmód látom megvan.


  Sajnos itt nem sokan fogják tudni, hogy mi az a Kappa, vigyázz mert a végén szó szerint veszik az írásodat :D
   
  tg90000_2 kedveli ezt.
 19. $ΣηęяĝỴ$(HUN)

  $ΣηęяĝỴ$(HUN) Fórum ismerője

 20. Fekete2000

  Fekete2000 Járnitanuló

  Nem mondom azt hogy nem fogok játszani, de az biztos hogy nem fogok rendelni. Ennyi a véleményem. :D :D
   

Az oldal megosztása