Visszajelzés Árváltozás a bankolási oldalon

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 25.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Ez a játék egy ingyenes online játék! Ha magasabb szinten akarod játszani full hajókkal fizess érte ! Montecuccoli mondta a háborúhoz három dolog kell pénz , pénz és még több pénz! a játék minden eleme a bevételről szól. Kezdőként kaptál bizonyos mennyiségű lézerlőszert, rakétát , még lézert is. Ha jól emlékszem a rakéta vetőt már úgy kellett megvenni. Kimentél a bázisról lőttél 1-2 streut el is fogyott, majd vettél lézer lőszert (x1) s rájöttél hogy nincs arányban az elhasznált lőszer ára a bevételtől (npc lelövésééért járó 1 uri). Gyűjtögetés nyersi és doboz. Majd észrevetted hogy a fénylő kis dobozok igazából nyalókák , bár 1 óra alatt lehet akár 2000-t is szedni, kreditből annyit nem hogy licitre menjél. S kezdődik veszel urit MHH mert hát miért ne hiszen 3x annyit kapsz érte mint átlag. innendtől kezdve nincs megállás , veszel prémit stb. s azt veszed észre hogy tényleg elköltesz (én szolidan ) havi 50000Ft-t.
  Ennek ellenére azt mondom még mindig hogy ez egy ingyenes játék . De csak addig amíg el nem kap a játék lendülete! Nem kötelező sok extrát venni. Ha bírod sokáig és megerősödsz eljutsz a palaföldre, tudsz csinálni sok kaput lesz sok urid , x4 lőszered stb. Mint mondtam nincs arányban a lőszer ára a kapott jutival. Lásd az új event kapu.
  S mint az előzőekben hozzászólva mondtam ill utaltam-rá ez az áremelkedés várható volt hiszen minden tulajdonos váltásnak a következménye az ár emelkedés. Minden befektetőnek az az érdeke hogy mihamarabb megtérüljön a befektetése , s kezdjen hasznot termelni. Való igaz a hu-1-n az elmúlt 6 évben nem volt áremelkedés , inkább csökkenés. Sajnos én is azon vagyok hogy vissza kell venni a pénz költésen (mert nem tojás :) ).
   
  Smith-Program és Lanselott kedveli ezt.
 2. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf


  Hát persze, akinek annyi boostere van,hogy egy átlag melós család egy hétig ellenne az árából:)
  Viszont abban nem tévedsz,valóban nem csak a Magyar szerver volt kedvezményezett,de a kulcszó a legtöbbnél a volt,mert pl az Oroszról biztosan tudom,hogy már nem kedvezményes a rendelésük....úgyhogy Te is kissé sarkitva adod elő a szöveget:)
  De meg kell hagyni,okos vagy a Német minimálsegélyhez viszonyitasz,miért nem az általad is emlitett-úgynevezett külhoni Magyarság béreihez,és akkor hintsd a "szent szöveget" mert ők keményen euróért rendelnek teljes áron,nagyon sok esetben a Magyarországi minimálbéártől sokkal kevesebb fizetésből. Az igen,jogos,hogy nincs saját szerverük,ezért az érdekérvényesités lehetősége nulla....Pont ezért csak azt írtam,sokkal igazságosabb lenne,ha lennének kedvezményes rendelési órák,mint most az uridiumra,amikor bárki rendlehetne,ha elkapja,mint ahogy ezt nem is én vetettem fel,hanem Event Horizon.
   
 3. vagyokakivagyok

  vagyokakivagyok Junior szaki


  Én nem magamra értettem, sosem írtam egyes szám első személyben.

  A határon túli magyarok helyzete nem ide való, társadalmi probléma, és nem a mi hatáskörünk azt minősíteni, akkor sem, ha nem értek vele pl egyet.

  A magyar rendelési árakról van szó, és annak előnyeit élvező játékosokról. Azt nem tudom honnan vetted, hogy az oroszoknak nincs kedvezményük, mert tájékoztatásul közlöm, van, a mai napig van. A kedvezmény mértékét csökkentették, mint ahogy a spanyoloktól is, akikhez a latin szekció nagy része tartozik egyébként.

  Arról senki nem tehet, hogy nincs nemzeti szerverük a határon túliaknak, ahol kedvezményben részesülhetnek, bár sok fizetési forma sem működik náluk, infrastruktúra hiánya miatt, vagy egyéb indokokból. A kedvezményes rendelés most is adott, gondolj a helixre pl. Az MHH és a többi akció ideje nem előre bejelentett, nyilvánvaló, hogy nem érdeke a cégnek ilyen eseményeket előre bejelenteni, hiszen kizárólag szinte mindenki akkor rendelne.

  A kedvezmény rendszere az adott ország gazdasági helyzetéhez van viszonyítva, ha úgy tetszik, vásárlóerejéhez. Ott, ahol van nemzeti szerver, ott ezt meg lehetett valósítani, és nyilvánvalóan érthető, ha ahhoz az adott náció játékosai ragaszkodnak. A német minimálsegély is több, mint a magyar átlagbér,- minimálbér- és teljesen irracionális lenne a kettő náció rendelését egy szintre emelni, hiszen nagyjából a magyar játékosok döntő többségének megfizethetetlen lenne.

  Nem a magyar játékosok tehetnek a határon túli helyzetükről, sem arról, hogy ugyanazon munkáért negyedannyi bért kapnak, mint egy német, holland, vagy angol ember. Itt erről van szó, emiatt lett megállapítva a kedvezmény rendszere is, és ez az ami a mai napig nem változott. Sajnálatos, hogy a határainkon túl élő magyarok ebből nem részesülhettek, viszont erről meg nem a magyar játékos tehet.

  Ad abszurdum, összegezve igenis életszerű az összehasonlítás, ahogy akkor is az volt, mikor megállapították, és akkor is az, amikor emelik az árakat. Mellette akkor az ígért fokozott munkát, hibajavítást, és egy egyéb ígéretet is hatványozottan kellene beváltaniuk, hiszen magasabb ár, = magasabb színvonalú szolgáltatással kellene járjon.

  Vajon így lesz?

  Mindenesetre az biztos, ha itt is olyan bérek lennének mint nyugaton, akkor erősen valószínű, hogy senkit sem zavarna egy áremelés, vagy kedvezmény megvonás.
   
  tg90000_2 kedveli ezt.
 4. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  Annyit mondhatok csak : szívemből szóltatok DO.-társak !
  Egyben kifejezném azt is, hogy ámulattal adózom mindenkinek aki
  ebben a topicban írt. Olyan hihetelen tájékozottságról, és kitűnő éles-
  látásról tanúskodnak az írások, hogy semmit sem tudok hozzá tenni.
  ----
  Talán csak annyit : azt hiszem mind szomorúak vagyuk, mert az ismert
  tények (megoldatlan, és fatális problémák) valamint az előre vetített jö-
  vő tükrében, az áremelkedés sokunknak lesz az utolsó csepp a pohárban.
  Ez pedig rossz, mert szerettük a DO.-t.
   
 5. NMyy^^

  NMyy^^ Járnitanuló

  Sziasztok!

  Évek óta rendelés nélkül játszom, kb 2013-ban eladták az összes havocom (10 db). Akkor support nem segített, sőt... most is bannolva vagyok csetről 30 napra mert a nevem átírásával kísérletezgettem, és csak 1 pont látszott, majd szó nélkül kiraktak.
  Na mind1, szóval rendelés nélkül is el lehet lenni, rengeteget gyűjtögetek, néha el-el lövöm, ugyanúgy megyek r-zónába, stb, csak próbálom ésszel kihasználni az adott lőszer kapacitásom. Biztosan sokakat rosszul érint az emelés de vki írta fentebb hogy máshol kb. 12%-ot emeltek. Nem hiszem hogy itt is óriási emelésre kell számítani. Számoljatok kicsit, emeljenek 20%. Aki havonta 1000-2000 ft-ot szánt a játékra, az most 1200-1400 ft-ból fog kijönni. Na bumm, ezen megy a sírás? Nem értem... Valamint azt sem értem, hogy ha vki. régi játékos, azt miért nem becsülik meg.
   
  Lanselott és tg90000_2 kedveli ezt.
 6. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  Enemipszilonipszilon, ha nem rendelsz akkor valóban nem értheted.
  Rendeléssel játszani az egy teljesen más játék stílus, amiért joggal
  várjuk el a minőségi szolgáltatást. Aki ebben a témában kívülálló az
  könnyen mondja más problémájára, hogy : na bumm. De nem jogosan.
  A sírás meg egyáltalán nem két-háromszáz forinton megy, ha figyelmesen
  elolvastad volna a fenti írásokat akkor ez egyértelmű lenne.
   
 7. Nabuto

  Nabuto Utánpótlás-írogató

  Sziasztok -harcosok. A részemröl prémi esetleg és semmi több!!!!
   
 8. Aisum

  Aisum Fórum-zöldfülű

  "amiért joggal
  várjuk el a minőségi szolgáltatást."

  szia, már ne harizz, mindenki a saját magától dönti el, hogy JÁTÉKBELI ELŐNYT vásárol-e vagy sem
  (én speciel vásárolok, mert tudom mire kell költeni az urit, de a játékosbázis min 50%a kb ugyanazon a szinten marad ha berendel 1 milla urit akkor is. mint amilyen szinten volt)

  (igen felsőkategória közepét lassan súrolja a hajóm,(persze a szerveren amin játszok nem általánosan) pedig csak kb zétát pénzeltem ki, 4000ft+kedvezményből+prém amit akárhogy számolok épp közelít a 6000ft felé
  se dron levelinghez, se apis/zeushoz nem vettem semmi urit, lévén hogy mire meglett a fullhavoc 1000 kulcs állt rendelkezésemre (igen egész zeust nyitottam, +19lf4 (legutobb 3at nyitottam 1 perc alatt, furomon fent van a kép)

  ha esetleg bedölsz a médiaszövegeknek az nem a mi hibánk :)
  minőségi szolgáltatásrol nincs szó ingyenes játék lévén,(ez nem egy több mint 10 éve menő havidijjas játék, ahol igenis kötelességük a minőség szolgáltatása)
  BP gondol egyet nem érdekli, hogy te mennyit költöttél rá vagy mennyit nem, MIVEL a BP tulajdona az összes hajó, ezért tilos is a kereskedés pl,
  szóval ha gondol egyet a BP bezárja 10 év után a szervereket, lesz kiakadás minden, fenyegetőzés fogyasztóvédelemmel stb, BP csak nevet.. mivel regisztráciokór elfogadtad, ezeket..

  sose feledjétek: a játék 1 hobbi, mint a horgászat.. költ rá az ember ha akar
   
  .deder. kedveli ezt.
 9. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Az előzőben közel ezt írtam. vagy írhattam volna én is. Sajnos teljesen igazad van!
   
 10. lost

  lost Fórum nagymestere

  Oké, hogy leírtad azt, hogy miért rendeljen az ember és miért ne, de itt jelenleg az árakról beszélünk. Gondolom neked sem mindegy, hogy az a 6000 ft csak ennyi és nem 10 vagy 15k. Mindenkinek a saját döntése, hogy rendel-e. Viszont ha a bp szemszögéből nézed nem mindegy, hogy mennyi ember rendel. Azzal, hogy emelnek az árakon lehet hogy nyernek valamennyit, viszont elveszítenek potenciális vevőket, akik esetleg túl drágának találják a csomagokat. Ez hosszú távon több kiesést jelenthet számukra mint hasznot. Nem véletlenül csökkentették anno az árakat.

  Én teljesen tisztában vagyok azzal, hogy ezt a játékot leállíthatják bármikor, mégis a hajóm 20 játékórával már 10 drón full havoc volt, valamint a full 16-os fejlesztések se teltek annyira sok időbe. Lehet matekozni. Ha korábban emeltek volna az árakon, biztosan nem kezdek bele. Szerinted ez megérte volna a bp-nek? (Nem egy embert ismerek, aki hasonló módon járt volna el)
   
 11. hídember

  hídember Utánpótlás-írogató

  Nem szoktam forumra írni. de ehhez úgy érzem leírom a véleményem.2009 ota játszom a do-val, kisebb kihagyásokkal. Kétszerveren egy középkategoriás auto árát költöttem, így érint engem is ez a téma, habár nem is igazán közvetlenül, mivel szerencsésebb helyzetben vagyok mint sok ember. De az rám is kihat ha sokkal kevesebb játékos lesz mivel nem lesz kit lőni már így is egyre kevesebb van. igaz ennek nagyon sok oka van..... Igaz már én is eléggé visszavettem a rendelést voltak jo élmények a doban de az utobbi honapokban hiba hiba hátán és hát nem igazán látom a fogyasztok iránti kölcsönös tiszteletet és törödést.Így már én is inkább más játékba tolom a játékra szánt pénzem nagyrészét. És szerintem az áremelkedés a játékélményem rovására fog menni. Nem akartam senkit megsérteni ha megtettem volna bocsánat
   
  Smith-Program kedveli ezt.
 12. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  Szia már te sem harizz, de ne magyarázd már el a a nyilvánvaló tényeket
  ötszázadszorra is, ahogy előtted már tették sokan sok topicban. Senki sem
  mondta, hogy átverték volna bármivel is. Senki sem mondta, hogy nem
  önszántából költött a játékra. Annyit mondtak az előttem szólók, amivel
  én is egyetértettem, hogy mire felépít egy hajót az ember, és kiismeri a
  játékot, addigra rájön, hogy felesleges erőfeszítéseket tett, mert a
  játékban hemzsegnek az ingyen játszó tisztességtelen emberek, akiket
  hosszú évek óta nem tudnak kiszűrni, és akik símán tönkre teszik a a játék
  legfontosabb értékeit : a fejlődés értelmét, és tényleges játékélményt egyaránt.
  Minderre pedig akkor jön rá az ember, ha már nem kevés időt itt töltött, és
  nem kevés pénzt ráköltött, akkor és nem előbb. Ezért nem tarják korrektnek a
  tisztán játszó emberek az emelést, és azért írták ide mert kérdezték tőlük.
   
  NumizN1 kedveli ezt.
 13. NumizN1

  NumizN1 Fórumlakó

  Ez akkor jön el, mikorra megkapjuk a "Megvilágosodás" kitüntetést.... :D (10 milliárd tp)
   
  Smith-Program kedveli ezt.
 14. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  NumizN1 ez egy ötcsillagos aranyköpés volt !
  "Megvilágosodás" asszem ebben valóban minden benne van.:D
   
  NumizN1 kedveli ezt.
 15. Aisum

  Aisum Fórum-zöldfülű

  "és nem kevés pénzt ráköltött"
  válasz: láthattad mennyit költöttem rá leírtam, s azt is hogy tudni kell mire kell költeni, a vásárolt terméket (uridium, kedvezmény, prém)

  "játékban hemzsegnek az ingyen játszó tisztességtelen emberek, akiket
  hosszú évek óta nem tudnak kiszűrni, és akik símán tönkre teszik a a játék
  legfontosabb értékeit "

  válasz: nem éppen passzol a kommentedhez amire először válaszoltam.
  "Enemipszilonipszilon, ha nem rendelsz akkor valóban nem értheted.
  Rendeléssel játszani az egy teljesen más játék stílus, amiért joggal
  várjuk el a minőségi szolgáltatást. Aki ebben a témában kívülálló az
  könnyen mondja más problémájára, hogy : na bumm. De nem jogosan.
  A sírás meg egyáltalán nem két-háromszáz forinton megy, ha figyelmesen
  elolvastad volna a fenti írásokat akkor ez egyértelmű lenne."

  "Senki sem
  mondta, hogy átverték volna bármivel is."

  válasz: te vársz el minőségi szolgáltatásokat nem én "amiért joggal
  várjuk el a minőségi szolgáltatást"


  további kellemes napot
  béke veled üdv, мαcҝσ HU1-ről


  árakról beszélünk igen, jelenleg majdnem (most ebben a szent pillanatban) legolcsobb hajóépítést írtam le, ha pénzelni szeretné az ember, az, hogy február 1.től milyen árak lesznek nem érdekel engem, mivel már nem költök a játékra, de valószínüsítem +12%ot jelentenek be (elég sok helyről hallani) ami 6000 helyett 6720ft-t fog jelenteni átlagban (és még így is brutál modon felfele kerekítettem az árakat, prém 890ft, uri 3715ft, kedvezmény 295ft: ami 4900ft)
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.1.17
 16. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  Aisum, értem én, hogy nem értem, mit is akarsz bizonyítani. :D
  A lényeg az, hogy ez a téma már megint átment egy felesleges szócséplésbe.
  Az a gond, hogy ha mindent leszeretne írni az ember, tapasztalatot, összefüggéseket,
  egyéb tényezőket ami a véleményét kialakította, akkor 50-60 oldalas kisregényeket kel-
  lene egymásnak áttologatnunk, mert a teljesség nékül csak kiragadott részinformáció
  minden vélemény. Egyébiránt a minőségi szolgáltatás az egy fogalom, az átverés meg
  egy teljesen más értelmű fogalom ezért nem igazán áll meg az, ha ellentmondást próbálsz
  belőlük farigcsálni. :) Neked is szép napot !
   
  Utoljára szerkesztett: 29.1.17
 17. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Elég sok helyről hallani a 12%-ot, persze, mivel angol fórumra azt tették ki, és 12%-ot kapnak a Britek. Pontosan. Lehet, ha 10% körüli lesz ez az érték, nem sok fog változni. De ha visszaemelik az eredetire (ami ugye duplázást jelent), akkor is rendelnéd-e ugyanezt? 6 helyett 12 ezerért?

  Persze, hobbi. Egyre drágább egyre gyengébb szolgáltatásért. :)

  Szerintem Renegade fogalmazta meg legjobban a válaszreakció erre az első hozzászólások egyikében. :D
   
  Smith-Program kedveli ezt.
 18. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Sziasztok!

  Az árváltozás megérkezett. Ha jól néztem, nagyjából 9-10%-os emelés lett, és a telefonos/sms rendelések árai nem változtak.
   
  .deder. kedveli ezt.
 19. .-sesshoumaru-.

  .-sesshoumaru-. Utánpótlás-írogató

  "Reméljük, megértéssel fogadjátok ezt a döntésünket. Biztosítunk benneteket arról, hogy az árváltozással párhuzamosan még nagyobb odaadással fogunk dolgozni a játék minőségének fejlesztésén és a játékélmény további javításán."

  Sajnálatos módon ennek ellenkezőjét észleltem a játékban:(
   
  hídember, .deder., Smith-Program és 2 más kedveli ezt.

Az oldal megosztása