Javaslat Az igazi segítség kezdőknek, kezdők ide!

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: Saxo, témanyitás ideje: 11.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Stop! Saxonak jó a leírása a teljesség kielégítése nélkül. Én csak azért kötekedtem, mert egy kezdő, amig meg nem szerette ezt a játékot , meg nem ismerte addig ezen az úton nem tud haladni. Egy év játék után is szívesen vettem volna egy ilyent a " segítség kezdőknek" cím szóval. Itt a vitában szó van a fejlesztésekről . Így utólag bevallva én is elkövettem azt a hibát hogy az Lf3-kat fejlesztettem (igaz csak 5.-s szintig). Amíg nincs Lf4 addig a pajzsot (BO2) kel fejleszteni stb-stb. Pet-be csak 3-s szintűt érdemes venni ésatöbbi és a többi.
   
  NumizN1 kedveli ezt.
 2. rozsdásszög

  rozsdásszög Junior szaki

  Bocs,akkor had kérdezzem meg,ugyan még nincs Pet-em,de már néztem,és láttam a modulok 1,2,3 as szinten megvehetőek. Azt hittem először meg kell venni az elsőt,hogy megvehessem a másodikat és igy tovább. Tehát ha oda kerülök,lehet venni mindjárt 3 as szintűt?
   
 3. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Az ilyen jellegű kérdésekre ajánlom figyelmedbe ezt a leírást:
  http://hu.bigpoint.com/darkorbit/bo...gy-minden-amit-a-darkorbitrol-tudni-kell.237/

  Minden adatot megtalálsz amire szükséged van. Saxo leírása fejlődési utat vázol, a DO biblia segíthet megérteni a játékot. :)

  Válasz:
  A petbe a pet 4-es szintjétől vehetsz 2-es cuccokat, 8-as szintjétől 3-asokat. A 3-as jóval drágább, de jobb is természetesen. További információkért - ha kell - a fenti linken keresd meg a pet leírását. :)
   
  rozsdásszög kedveli ezt.
 4. rozsdásszög

  rozsdásszög Junior szaki

  Köszönöm.
   
 5. Saxo

  Saxo Törekvő

  Annyit még hozzáfűznék, hogy érdemes megvárni a 8. szintet, mert a kettes berendezések után így is úgy is meg fogod venni a hármast, inkább rá kell gyúrni a pet szintre, mint telivásárolni idő előtt. Óriási különbség van a kettes, és hármas berendezések között.
   
 6. rozsdásszög

  rozsdásszög Junior szaki

  Közben megnéztem a DO bibliában a Zeta kapu adatait és az NPC-k erejét,mert nem ismertem,elismerésem ha kezdőként azt végigvitted,én még nem látnám értelmét bemenni......Ahogy az elején írtad,maximalista vagy,valahol én is,szeretek biztosra menni.....
   
 7. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Persze, de így is az a legkönnyebb kapu, és még jobban is ad, mint jópár nehezebb. Szóval amíg nem tudod kivinni, más kaput sem érdemes. Ha ki tudod, nagy előny.
   
 8. rozsdásszög

  rozsdásszög Junior szaki

  Ez érdekes,eddig úgy olvastam mindenhol,hogy az Alfa a legkönnyebb kapu,és automatikusan azt is kezdi rakni a rendszer.....
   
 9. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Igen, egyesek szerint még mindig az alfa. Lehet vitatkozni, de egy biztos: 80k+ sebzést sehol nem kapsz a zeta kapuban (alfa lin pl), és 16 lon erősségű npc sem jön egyszerre rád.

  Viszont ha már egyerősek, melyiket akarod rakni?
  Zeta összesen 51k urit ad, az alfa 32 körül. A zeta ad +50 logfile-t (15k uri érték) és 25 kulcsot (37500 uri érték) - és ad havocot is bónuszként néha, ami később hasznos lesz.

  De te döntesz persze, ha alfát akarsz rakni, rakj azt. :)
   
 10. rozsdásszög

  rozsdásszög Junior szaki

  Még nem voltam kapuban,így nem tudhatom,csak azt amit itt fórumon és a DO bibliában olvastam. A leírás szerint az első 3 kapuban-Alfa,Béta ,Gamma vannak a normál térképekről ismert NPC-k,a többi kapuban van olyan amiket a térképeken nem látni,vagy legalábbis én még nem láttam. És Stauner,Lorkadia,Mordor ezeket sokat lőttem,bár ha egyszerre jönnek,biztosan más. Megfogadtam a tanácsot,most zetat próbálom rakni,de igen kevés részt ad,és sok az ismétlődés,mert ugye 100 on felül van a részek száma,és minél több a rész,többször ad olyant ami már megvolt.
  Még annyit kérdeznék,ha ezt így lehet kérdezni,nagyjából mennyi pajzzsal,és mekkora sebzéssel érdemes bemenni kapuba? Gondolom a full LF 3 az alap.
   
 11. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Én max 2-3 pajzsot javaslom hajóba, alapból moly drónformát ami amúgy is megeszi, és full sebzést. Az npc-ket könnyű pörgetni, a moly nagyon jól funkcionál, és gyorsak az npc-k, érdemes gyors konfit választani (nagyobb biztonságot ad).

  Gyengébb felszereléssel én inkább azt javasolnám, solace - 0 pajzs - full sebzés vagy aeg - 0 pajzs - full sebzés. :)

  Alfa-béta-gamma pet önmegsemmisítő nélkül kegyetlenül hosszú, önmegsemmisítővel meg jó sok pajzs kell hozzá, hogy 2-3 másodpercig álld a 80k (alfa lin pl) sebzést.
   
 12. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  A zéta joval könnyebb mint az alfa és dupla napkor 100 logfilet + 50 kulcsot ad. Véleményem szerint az epsilon a legkönnyebb kapu,abban joformán rád sem lönek az npc-k :D
   
  tg90000_2 kedveli ezt.
 13. rozsdásszög

  rozsdásszög Junior szaki

  Hmm,tudom valószinűleg a tudatlanságom szól belőlem,de ha nem teszek bele pajzsgenerátort,akkor az alap pajzs van ami nem sok,és ha nem tudok mindig elmenekülni,akkor szinte rögtön kilőnek.A másik,hogy megnéztem a moly formáció leírását,ott nem irja hogy NPC-k ellen is jó,úgy fogalmaz az ellenség pajzsmegsemmisitésének 20% át védi ki,ezért azt gondoltam,harcban használható másik hajók ellen.Valamint jelenleg még se Solace Se Aegis,csak dizis Goli,akkor kapu egyenlőre vár:)Bár akkor nem jobb a Citadell,ott alapból sokkal nagyobb az életerő,ha már pajzsot úgysem rakok....de lehet rosszul gondolom,és ha jól tudom ott két rakétavető is van...
   
 14. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  A citánál kevés a lézer és ugye az fontosabb mint a 2 rakétavetö,már ami a sebzést illeti.Szerintem probálkozz meg egy epsilon kapuval,az tényleg könnyü és rövid kapu,ráadásul ad LF4-et,most duplán.Az elsö 2-3 hullámban jönnek gyors npc-k,a többiben lassuak.A gyorsak bár lehet eltalálnak,keveset sebeznek,a lassuak el sem találnak. Böven elég 8 pajzs+7 meghajto a hajoba és full lézer a dronokba /lassu konfi/,15 meghajto a hajoba és majdnem full lézer a dronba,4-5 pajzsal /gyors konfi/.
   
 15. bohoc

  bohoc Fórum-zöldfülű

  sziasztok van 37 kepeseg potom de nm tudom hogy rakjam ki hogy jo is legyen miden fele kepen hogy vastagon is lojek meg hogy usek is nagyokat oda .
   
 16. Ikarosz

  Ikarosz Aktív író

  • A különleges képességeket három kategóriában szerezheted meg: támadás, védelem és gyűjtés.
  • A megszerezhető képességek fáján a saját játékstílusodnak megfelelően döntheted el, hogy melyik képességre adod a megszerzett képességpontjaidat.
  • Az adott képességtől függően valamilyen különleges előnyhöz jutsz a játék során. A képességpontokat logfile-ok összegyűjtésével szerezheted meg.

  • Ajánlom a támadás sor kirakását :)
   
  .deder., Saxo és Crystal kedveli ezt.
 17. bohoc

  bohoc Fórum-zöldfülű

  okeh de nics valamih otleted hogy hogy rakjam ki
   
 18. Ikarosz

  Ikarosz Aktív író

  A felső sort kirakod teljesen ami a védelem. Majd az alsó sorban a fejvadász 1-2 és a kalibráló képességet. Nálam így van kirakva :)
   
  EIC_Pilot_HUN kedveli ezt.
 19. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Szia! Én 26 képességponból kiraktam avastag lövést (Fejvadász II), a Kalibrálót, az 50k életet, a +25% pajzsot és a Pajzselhárítást. Felül kezdtem, és amikor kész volt a Pajzselhárítás, lementem a Kalibrálóra és onnan át a Fejvadász II-re (persze ehhez a Fejvadász 1 is kell). A második oszlopból a raktérnövelést ajánlom (csak 1-es szintre!!!), de ha úgy gondolod, akkor az aknák hatósugarát is növelheted, az is nagyon jó. :)
  Ha jól számolom, akkor még maradt 11 képességpontod. Ebből érdemes kifejleszteni az Álcázóművész I és II-t. Így még mindig van 6 képességpontod. Ebből (én úgy gondolom) 3 dolgot kezdhetsz el fejleszteni: 1. A könyörtelen I és II (+25% becsületpont) ez kapukban és persze máshol is, nagyon hasznos. 2. Aknagyáros I-II (sokkal többet sebeznek az aknáid) 3. Rakétamester (+15% sebzés rakétákkal) ez elég ütős egy leonovval, full démonnal, halszálka drónformációban plt-3030-al ;)
  Én így csinálnám, persze lehet máshogy is :)
  Remélem segíthettem
   
  Ikarosz kedveli ezt.
 20. bohoc

  bohoc Fórum-zöldfülű

  nm tudnatok kuldenih rola 1 kepet vagy valamih ut mutatot ?