Bakatabis búcsúja

Kategória: 'Ki kicsoda? - A csapat', témanyitó: Bakatabis, témanyitás ideje: 28.10.25, 19:10.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Bakatabis

Bakatabis Board Administrator Team Darkorbit

Sziasztok.

Már nem hivatalos hangnemben írom ezt a pár sort. A héten van az utolsó munkahetem, én is végleg távozom a magyar csapatból november 1-ével. Nem tudom ki fogja a feladatokat ellátni, mivel ezután csak a team leader és 2 chatmodunk marad a tagok között. Az oka némileg egyszerű. A vonatok videóra fel vannak véve hónapok/évek óta, jelentve. A tevékenységükkel megkárosítják a játékosok minden játékban töltött eredményét és lealacsonyítják a modok jutalmait a munkájukért cserébe 100 forintos poháralátétekké, minden egyes nappal amit ezzel töltenek. És itt évekről beszélünk. Évekről. A szerverek tele vannak néma cikázó hajókkal, melyek nem reagálnak semmire (PET lelövésre se), vonatokkal és hajókkal, akik a monitor széléről is kipukkasztanak álcából. Ha én megtalálom a gyanús egyedeket 15 perc alatt, akkor egy nálam sokkal magasabb végzettségű programozó csapatnak pláne meg kellene s döntést kellene hoznia büntetés formájában a személyes haszonszerzés mértékének megfelelően. Ne érezzétek kérlek azt, hogy most ezzel cserben hagynám a játékos közösséget, egyszerűen csak hoztam egy döntést, nem látom, hogy a helyzet javulna, s szabad kezet sem kapok érdemben cselekedni, így mivel az időm más hasznos dolgokra is tudom fordítani, pl warhammer modell festés, és egyéb dolgok, így ez a döntésem született. Mindenkinek jó játékot kívánok és kitartást. A héten még kereshettek a supporton a problémákkal, de hétvégétől már más viszi tovább az ügyeket.

Üdvözlettel
    Bakatabis

Troger kedveli ezt.
  2. Chonkav7

Chonkav7 Junior szaki

Erre mondják, hogy széllel szemben lehet pisálni, de nem érdemes.
    Kitartást és sok szeretncsét neked a továbbiakban.

Troger és Bakatabis kedveli ezt.
  3. Anyacuka

Anyacuka Fórum-zöldfülű

Kedves Bakatabis! Reggel hazafelè jövet olvastam.. nagyon elszomorodtam.. nem is tudom, mit lehetne erre mondani.
    Nagyon sajnálom, hogy meghoztad a döntèst, de èrthető, ha az ember hosszú èveken át lelkiismeretesen vègzi a munkáját ès harcol egy hatalmas közössèg èrdekeièrt ès semmibe veszik.

Köszönöm, köszönjük a sok èvnyi munkát, a segítsèget ès mindent, amit èrtünk tettèl.

Sok sikert ès minden jót kívánunk magam ès a RFTF klán nevèben.

Szeretettel, Anyacuka.

Troger és Bakatabis kedveli ezt.
  4. csaba238

csaba238 Törekvő

Jól csinálod rá jöttem valamire arra, hogy tényleng gondolkoldok én is azon hogy itt hagyam most nagyon figyeljetek mert én most jövök rá hogy ez tényleng arra megy ki hogy abba hagyuk már ahogy tudjuk azt mindenki tudja hogy eu 2 ösön játszunk nagyrészt és ide irogatunk a problémáinkat elvárásainkat nem sok sikerrel, panaszainkat, de szerintem tényleng egy profi-val van dolgunk szerintem egy főnők áll az eu 2-ös waros klánok mellett, mert ha nem akkor én kérek elnézést. Tehát ezt figyeljétek 148 vagy 140 edik helyen voltam a tavaj decemberbe, most pedig 200+20 de lehet hogy kevesebb na most ha jól ki számoljuk akkor ... én nem mondom hogy nem játszodtam mert játszodtam de egy behét nem tudtam le löni + még a strot se, de jól adja a becset de semmi ma szembesültem azzal a ténnyel hogy tényleng ebbe a játékba idő kell de ha nem játaszasz semmit nem kapsz tehát én még tükörbe tudok nézni, de ez azé gáz hogy ma holnap lehet tapasztalatod de semmire se mész vele mert van ez a program nem tudom ki csinálja de nem is érdekel de vannak azok akik meg veszik mert nincs más modja a játszásnak én is gondolkodtam ezen de nem nem kell időm mint a tenger de tényleng ez ugyan olyan hogy a vak is látta de semmi vagy van még egy jó közmondás a kutyák ugatnak s emberek szájjalnak de nem értem kit akarnak át verni, vagy csak verni?:D Örülök, hogy rá jöttél erre a dologra és el szántad magad, hogy abba hagyd nagy TAPS . :D puszi innen erdélyből.

5. Bakatabis

Így a 300. hozzászólásommal akkor zárnám is a pályafutásom. Senkit se szeretnék a játék ellen hergelni, vagy ilyesmi, jobb ha azért ezt megemlítem. De a legnagyobb probléma adott, ha ezt nem áll módomban és jogomban kezelni, akkor nem tudok vele mit csinálni. Már pedig ha nem tudok valamivel mit csinálni, akkor ott hagyom, mint a macska a gombolyagot, ami oda van ragasztva a padlóhoz s költöm az energiát olyan dolgokra, ahol valós eredményeket érhetek el. Mindenkinek kitartást, jó napszelet és kevés faágast...botost...

Troger és Chonkav7 kedveli ezt.
  6. 21enforcer

21enforcer Junior szaki

ne maaar akkor most csak taurus marad? kar hogy te mesz el neked nincs hibad. a felso csapatbol mikor megy el vki/paran akik jutalmazzak a botosokat event jutalommal?
    Eu5 on nem volt banhullam , egy ket csillagos es egy trutymuty kis akk repult csak.

Bakatabis kedveli ezt.
  7. Bakatabis

301.
    Taurus nem a csapat tagja egy ideje :) Csak fórumon valamiért maradt a kép