Ban hullám: Időtlen Black Light átjáró exploit

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 22.12.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Üdv Űrpilóták!

  Továbbra is büntetjük azokat a játékosokat, akik játékban jelenlévő exploitokat (bug) kihasználják. Vizsgálatokat végeztünk és végzünk annak érdekében, hogy ismét tiszteséges legyen a játék.

  Ma újabb tiltási hullámot (ban hullám) futtatunk az Időtlen Black Light átjáró [EBG GG -- Eternal Blacklight Gate] exploit visszaélések miatt. Nem mindenki használta ki túlzott mértékben a hibát, ezért több fokozata lesz büntetéseknek (az ideiglenes kitiltástól a végleges kitiltásig).

  A játékunkban a meglévő hibák használata és kiaknázása ellentétes az Általános Szerződési Feltételeinkkel (ÁSZF), és nem fogadjuk el az ilyen jellegű viselkedést.


  A DarkOrbit csapta
   
 2. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves Űrpilóták!

  A mai napon tiltási hullámot hajtottunk végre. Végleges kitiltásra kerültek azok a játékosok, akikről kiderült, hogy túlzott mértékben visszaéltek az EBG exploital, amellyel nagy mennyiségű erőforrásra tettek szert.

  Tudjuk, hogy sok más játékos is használta a hibát, de csak egy bizonyos mértékig. Ezen a ponton fióklezárással büntettük a súlyos exploit kihasználókat. A Fizetési csapatunk a lehető leghamarabb megszünteti az ezekre a fiókokra vonatkozó esetleges meglévő előfizetéseket.


  Ha bármilyen kérdésetek van az esettel kapcsolatosan, kérjük, hogy forduljatok a Supporthoz!


  A DarkOrbit csapata
   
  Csülök[H] és Ultron.kora kedveli ezt.

Az oldal megosztása