Barátkeresés Magyarország szerveren

Kategória: 'Barátkeresés', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 16.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  Itt kereshettek barátokat a játékon, szerveren belül.

  DE! Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  • Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
   • Mit is írtam
   • Érthető -e amit írtam
   • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
   • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak
   
 2. szabofilip

  szabofilip Fórumelemző

  Barátokat keresek a játékban, aki rendszeresen jár lövöldözni lineket, lonokat, cubikat, übereket meg bossokat és kalózokat.

  Megbízó: MMO, de jelölhetnek más megbízójú űrhajók is.
  Várom a meghívásokat.

  Nevem: Kolіrαηdεrd
   
 3. k.kitti

  k.kitti Utánpótlás-írogató

  szia
  mmo vagyok én is, nagyon sokat játszom, ketten könnyebben csinálnánk a próbákat is, és skaypon vagy Ts 3 man beszélgethetnék játék közben.12 az űrhajóm és vega ,full lf3,full pajzs - full meghajtó
  ha megfelelek akkor írj légyszives a :..-ra
  üdv bozotarcu
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.6.14
 4. MMOS

  MMOS Fórum-zöldfülű

  Üdv. Mit tudok akkor tenni ha a karakteremet átakarom rakni egy másik emailra ? mert az előző megszünt ,regisztrálásnál adtam neki egy kódot le is irtam és mindig beeengedett vele és most meg lépnék bele a szokásos jelszóval és aztirja hibás felh v jelszó az emailt nem adtam meg senkinek szerintem megszünt mert semmit nem csinál vele és raknám át a másik emailra ez ügyből a karimat és azt irja hogy küldenek egy megerősitő emailt a régi emailomra de az már szerintem megszünt vagy csak a freemail buggos nem enged be pedig jó adatokal lépnék be mit tudnák tenni hogy a karakteremet normális emailra áttegyem?
   
 5. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Szia!

  Írj supportra, ott segítenek ebben.

  Kérlek, nézz szét fórumon jobban, mert ennek a problémának nem itt, hanem pl az Egyéb problémákkal foglalkozó topikban van a helye.
   
 6. Balázs

  Balázs Fórum-zöldfülű

  Köszönöm a Segítséget.
   
 7. pavip

  pavip Törzsjátékos

  Valaki HU1-en bevállalna engem? :D Szeretném ott is kipróbálni magam, mert sok mindent másként csinálnék másodjára csak egyedül ugye baromi nehéz XD Ezért ha valaki segítene nekem a kezdetekben kb 12-es szintig onnantól már magam is könnyebben boldugolok. De egyébként azt is szívesen fogadnám, hogy csak chaten dumálnánk, hogy ne legyen annyira unalmas :D
   
 8. szabofilip

  szabofilip Fórumelemző

  Megpróbálok segíteni...
  Mikor leszel fent?
   
 9. pavip

  pavip Törzsjátékos

  Én most felmegyek ha az jó neked.
   
 10. szabofilip

  szabofilip Fórumelemző

  17:00kor jó lesz?
   
 11. pavip

  pavip Törzsjátékos

  Én most megyek el és 20:00kor jövök vissza. Az neked megfelel?
   
 12. szabofilip

  szabofilip Fórumelemző

  Persze :)

  (négy szó asd)
   
  Nitronyussz kedveli ezt.
 13. HardBlaster

  HardBlaster Fórum-zöldfülű

  Helló. Tudna nekem segíteni valaki? Nemrég kezdtem a játékot, már van 11 óra a karakteremben. Jó lenne valaki "pro" játékossal játszani, aki tudja mire kell először költeni, mit érdemes ilyenkor megvenni, stb. Szóval ha valakinek lenne kedve segíteni meg ideje, akkor az írjon ;)
   
 14. SuperHero22

  SuperHero22 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!

  13-as szintű vagyok, MMO, van gólim és egy spearheadem, de még gyűjtök aegisre.
  "Közepes" felszereltségű vagyok, pár ezres alapsebzéssel, vadászásban csak kicsiket bírok leszedni a játékban már van tapasztalatom, szóval nem kéne minden alap dolgot 10x-szer elmagyarázni.
  Egyszerűen kéne akivel lehet jól csapatban játszani, és rendszeresen aktív. Nem mondom hogy folyton fönt legyen, de hetente legalább 3-5-ször feljön.
   
 15. Gyikoc

  Gyikoc Fórum-zöldfülű

  Vru-s Goliath-os menne kristallont (vagy mit :p) ütni, csak egyedül unalmas neki. TS IP-t tudok adni. :p
   
 16. AVENGERSAID

  AVENGERSAID Fórum-zöldfülű

  Egyébként ha beléptek egy klánba ott általában segítenek mind tanácsokkal, mind játékbeli valós segítséget is tudnak nyújtani a klántársak. Előfordulhat hogy nem jó a klán, amit választottál, ilyenkor kell keresni másikat. Illetve ha nem akarsz kötöttséget, hisz vannak általában elvárások is akkor simán csak a partner listátkell bővíteni. Csopiba hívsz mindenkit aki szerinted nálad erősebb és ha bevállik barátnak jelölöd. 50 játékos után biztos lesz fent valaki aki épp akkor van fent mint te. Én személy szerint nem szeretek másokal csopizni hisz így az erősebb játékos sok uritol esik el, így se könnyű napi 20 k urit gyüjteni, nem hogy csopiban. :(
   
 17. Sweetnight

  Sweetnight Utánpótlás-írogató

  sziasztok valakinek eu4 en van kedve cubizni ?
   
 18. Mooo

  Mooo Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Nos hát ez is eljött, visszatértem hu1-re új account meg minden.. GB1-en toltam eddig de összevonás előtt is hulladék volt a társaság, most még jobban az lett... Szóval így most HU1-en nyomom EIC megbízóban nem vagyok tapasztalatlan mert van kb 3-4 ezer órám a játékban (több account pár szerver) Nyugisabb társaságot keresek akikkel majd a későbbiek folyamán lehet LoW kapuzni vagy karanténzonázni, illetve überezni vagy esetleg küldiket csinálni. Nem szeretnék olyan társaságban be kerülni akik utálatból vagy hogy meg mutassák ki a nagyfiú, ezért kiküldik mindent klánnak a háborút... Soha nem toltam verseny szinten nekem ez csak szórakozás (persze amikor a játék engedi) Így hát minden csoport meghívást és segítséget elfogadok, illetve kisebb klánokba is szívesen becsatlakozom vagy esetleg frissen alakult/alakulóba lévő társaságba is, szívesen csatlakozók ha fogadtok még 1 embert. Játékban is Mooo a nevem.

  UI: Régi tapasztalataim miatt itt próbálkozok meg elsőnek normális társaság keresésével, ha chatre ír az ember egyből bele áll 1-2 nagy legény...
   
 19. okoska76

  okoska76 Junior szaki

  Szia ha gondolod keress meg vagy valakit a klánomból mi játszunk és szórakozunk.
   
 20. Mooo

  Mooo Fórum-zöldfülű

  Köszönöm az ajánlatot. :) Ha jól emlékszem te is eic-es vagy de sajnos klánod nevére nem emlékszem de az is lehet hogy amikor még láttalak régebben nem is volt klánod.