Közlemény Bejegyzés a producertől csalás & bot program használat

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Saxo, témanyitás ideje: 10.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Saxo

  Saxo Törekvő

  ***Részlet***

  Sziasztok.

  Mint azt bizonyára tudjátok, évek óta dolgozunk azon, hogy a játékot teljesen megtisztítsuk a tiltott segédprogramokat használó játékosoktól.

  A mai napon egy új időszámítás kezdődik. Sajnálatos, hogy egyes játékosok úgy döntenek, hogy tilosban járva játszanak. Mi mindig nyomon követjük a játékot, ezeket a játékosokat. Annak ellenére, hogy sokan állítják közülük, hogy semmi szabálytalanságot nem követtek el, de mi pontosan tudjuk, kik azok, akik tilosban járnak. Folyamatosan keressük, kutatjuk azokat a lehetőségeket, amellyel hatékonyan tudunk fellépni.

  A mai napon 800 játékos fiókja lett véglegesen zárolva.

  Ezek a folyamatok időigényesek. Sok esetben heteket, hónapokat vesz igénybe minden kétséget kizáróan bizonyítottan fellépni azok ellen, akik a szabályokkal ellentétesen, tiltott eszközökkel élnek.

  Szeretnék eloszlatni pár pletykát:

  Teljesen objektív, független módon kezeljük a tiltásokat. Senki rangja, játékba fizetett összege nem mérvadó. Ezt valószínűleg a mai napon láthatjátok is. Lehetséges, hogy a múltban voltak ideiglenes tiltások, és ezek a játékosok visszatértek a játékba, de ma már ez nem lehetséges.

  Aktívan dolgozunk azért, hogy javítsuk a játék minőségét, korrektségét. Az, hogy a jelzések ellenére, nem válaszoltunk minden közvetett módon a megkeresésekre, nem azt jelenti, hogy a háttérben nem dolgozunk, nem teszünk azért, hogy a játék, a játékélmény ne fejlődjön, pont ellenkezőleg: minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a jövőben mindenki elégedetten játszhasson kedvenc játékával.

  Köszönettel:
  RickDekard
  ***​

  Mindenki elolvashatja a közvetlen linken a producer teljes leírását a témáról:

  http://www.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/note-from-the-producer-on-botting-cheating.112405/

  Köszönettel,


  Saxo
   
  alien1028, spagi, יחזקאל75 és 14 más kedveli ezt.
 2. Saxo

  Saxo Törekvő

  Sziasztok,


  Aki még nem vette volna komolyan a fenti sorokat....

  A mai napon további 512 játékos fiókját zároltuk véglegesen. Erősen javaslom a fenti sorok alapos tanulmányozását!

  Üdv,
  Saxo
   
 3. Saxo

  Saxo Törekvő

  Sziasztok,

  Ismét...

  A mai napon további 303 játékos fiókját zároltuk véglegesen.

  Saxo
   
  alien1028, jovika02, alomkorostor és 11 más kedveli ezt.
 4. Saxo

  Saxo Törekvő

  Sziasztok!

  A mai napon 553 játékost véglegesen kizártunk a játékból bot / segédprogram használat miatt.
  Ezen játékosok felhasználói fiókja véglegesen, visszavonhatatlanul zárolva lett és a ranglistáról is hamarosan eltűnnek.

  Nem értem, miért éri meg még mindig kockáztatni az accountot ilyen dolgok miatt. Kétség se férjen hozzá, minden egyes tilosban járó játékos így fogja végezni....

  Saxo
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.