Bejelntkezési hibák?!

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: ©®©¶¨¨ŊĕƜ~ƔΘЯҜ¨¨¶©®©, témanyitás ideje: 19.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. ©®©¶¨¨ŊĕƜ~ƔΘЯҜ¨¨¶©®©

  ©®©¶¨¨ŊĕƜ~ƔΘЯҜ¨¨¶©®© Utánpótlás-írogató

  Ha már van ilyen akkor elnézést érek érte,nem letolást!
  Olvasgatom a Fórumot,és sokan panaszkodnak hogy nem tudnak belépni,illetve kidobja a játék és laggol a játék.
  Ez lehet Pc összeállítás,NET és szemetes gép hiba.Csak a saját tapasztalatom tudom leírni.
  2 gépem van,2 különböző összeállításban.
  1.:alsó kat.alaplap,AMD x2 3100Mhz FM2 integrált grafmagos proci,500Mb net(210-380 között hangulat függő )nincs takarítva,nincs vírusírtó.A böngésző: Firefox ill.Chrome.A Firefox sokszor rosszalkodik,ált. akkor mikor sokan vagyunk DO-n.A Chrome simán beenged,nincs vele problémám(bár volt aki panaszkodott rá a kéretlen levelek miatt.Letölt,telepít,indít).Perssze ez is beáll mint szög,de nem kell 20 gamer mellé 21.-nek odaállni HITec-et lőni,akkor simán fut.
  2.: alsó közép kat.alaplap AM3+,AMD x4 4100Mhz AM3 proci,2Gb DDR5 vga,500Mb net,nincs takarítva,nincs vírusírtó.A böngésző: Firefox ill.Chrome.Ezen mind a 2 böngészőn "kifogástalan"a játék.A lagg szinte minimális,de itt is előfordul olykor.A beállítások csak "hasra ütés szerűen"történtek.Ha így nem jó,akkor nézzük másik beállítással alapon,amíg nem lesz "tökéletes".
  Nos,Én úgy vagyok ezzel:"Aki tudja,csinálja.Aki azt hiszi ,hogy tudja,az tanítja."
  Röviden ennyi.
   

Az oldal megosztása