Visszajelzés Beszélgetés a játékról / visszajelzések akár pozitív akár negatív.

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Trench

Trench Junior szaki

Szia!
    Prémiumra nem lehet előfizetni. Az adott időszakasz lejárta után nem újul meg, ellentétben a kedvezménnyel és a duplázóval! :)

2. -Paradan-

-Paradan- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a folyamatos lagolást, rakéta ki nem lövést, szerelőműhely nem működést mikor óhajtják megcsinálni???

3. Páncélgránátos

Páncélgránátos Fórum nagymestere

Ez nem játék, ez most már egy **talicska!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.4.20
  4. atikám

atikám Fórum-zöldfülű

Ha sikerül bejutni a térképre, akkor hiába mozdulsz, semmit nem tudsz csinálni! A booster persze ketyeg!:) Ez már tényleg dühítő! Egy szerver restarthoz max. két ember kell, max. egy órás meló. Most több száz játékos hétvégi szórakozása, pénze, ideje lett kuka. Korrekt üzleti viselkedés ez? CSAK kérdezem. Nem tudom melyik munkahelyen néznék ezt el bármelyikünknek! Választ nem várok, költői kérdés volt.

Leeroy kedveli ezt.
  5. nnmrt

nnmrt Utánpótlás-írogató

Oh. Nem csak annál, amiket akciósan pl. 300 ft-ért lehet megvenni? Jól gondolja meg, hogy nem téves infót ír.

Utoljára szerkesztett: 11.4.20
  6. Trench

Trench Junior szaki

Szia!
    Ha figyelmesen elolvasod a részletes leírásukat, minden esetben megtalálod a választ. :D
    Eszemben sincs téves infót írni...

7. nnmrt

nnmrt Utánpótlás-írogató

Rendben, köszönöm.

8. Öcskös

Öcskös Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Ma ugye jutalom nap van gg-be es ugye elso teljesitesre pl kapunk 45 olajat de masodjara mar nem, viszont a 3 hajora van esely ha megcsinaljuk tobbszor is a kaput?

9. dohányfüst

dohányfüst Haladó

a jutalmat 1 x kapod meg amit feldob, a többit rendesen. az esély marad a hajóra az első teljesítés után is ameddig tart a jutalom nap, :. (csináltam már jópárat mind a 3 kaputípusból eddig 0 hajó. hamarabb összeszeded mint hogy megkapd a kapuból valahogy 5% és 0,5% közt mozoghat az esély )

Leeroy kedveli ezt.
  10. harika78

harika78 Utánpótlás-írogató

Nekem is ez lett volna a kerdesem
    De en ugy gomdoltam hogy ugye egy nap 3 kapu ad jutalmat, de ha azt a 3 kaput egy nap megcsinalom tizszer akkor meg adhat cyborgot vagy hammerclawt?

11. Grincs

Grincs Team Leader Team Darkorbit

Mint olvashattad, nagyon minimális az esély rá, de volt már rá példa, hogy sikerült valakinek. Sok szerencsét hozzá!

12. dohányfüst

dohányfüst Haladó

egy nap ugyebár 3 kapu ad extra jutalmat, ha kiveszed mind a 3 bóll az extra jutalmat, az csak 1szer szerezhető meg naponta , a továbbiakba marad a megszokott kapujutalom a végén és marad a minimális esély a hajóra ha 10 x csinálod akkor is annyi az esélye , egyébként 4 típus közt változhat naponta pl delta, zeta, kappa , vagy delta epslon ,zeta , de mint ahogy fentebb írtam hamarabb összeszeded mint ,hogy adna , ha 10 szer csinálod also hangon is 100000 uri egy kapu , ergó a proceszorok ára majdnem meg is van kedvezményel és prémivel szóval már csak olaj kell de azzt is innen onnan öszelehet szedegetni ,

13. Sulaco1968

Sulaco1968 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Ki tud arra választ adni,hogy mi a baj folyamatosan a szerelőműhelyben!Ki a fészkes fene tudná orvosolni a hibát?Egyszerűen nem jön elő,pedig imádkozok neki!Hiába!Bosszantó hiba!Ez is!

14. Sulaco1968

Most már tényleg dühítő,hogy még mindig ilyen pocsék a szerelőműhely!Mi a franc van?

15. Sulaco1968

Értem én,hogy csak keveset költök a játékra és nem vagyok nagy menő,de szeretnék választ kapni!Itt vagyok jó néhány éve és játszom,talán ennyit érdemelnék!Hahó kedves adminok, én is ember vagyok!Vagy mi az az összeg,amiért választ kapok?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.4.20
  16. dohányfüst

dohányfüst Haladó

ugorj kaput és jolessz, meny be ewent kapuba ott is megjavul meg bl mapon is beadja

17. Sörnyit

Sörnyit Haladó

Már elnézést a kritikáért,de a jelek szerint annyit ér a szerver resi mint halottnak a beöntés. Van esetleg valami hatékonyabb terv a közeljövőben,mert így momentán teljesen játszhatatlan az orbitális lag miatt?!

18. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia.
    Általános probléma lassan már,kijavították,aztán megint előjött,mostanában a teljesítmény nagyon nincs a toppon.
    Én is tapasztalom az 5 perces kapuugrással és a halál utáni folyamatos kifgyással egyetemben...

Trench és Sulaco1968 kedveli ezt.
  19. _=[AKKÁD]=_[HK]

_=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

Sziasztok !
    Ne dühöngjetek , nincs értelme !
    Egy korlátozás amit GG kapukra létszám függővé tesznek mert ezzel a szerver lekérhető adatmennyiségét kímélik, a rossz irányba haladnak !
    Egy segédprogram használó a GG kapuban dupla adatot kér le ,ha ezeket nem blokkolják hullámonként ez lineárisan emelkedik !
    Ez a probléma ,minél több a segédprogramos a kapukban annál kevesebb ember jut be oda hogy a pihenő idejében játszhasson.
    Ez úgy néz ki ha event van, az eventre is hatással van + még a normál játékra is !!
    De szerintem ezért hagyható a téma mert a kutya nem foglakozik vele , vagy ha igen "sokan nem örülnének ha ennyire lekorlátoznák a játékát"!!

20. dohányfüst

dohányfüst Haladó

nem lene rossz, de e z a korlátozás amit nemrégiben vezettek be a kpukra nem igazán érint , mivel amerika szerveren játszom,igy 5-6 órával visszább vagyok ergó nem csucsidöben játszom, de pár napja este 7-9 köz megkezdödik az állandó fagyás ujrakapcsoolodás ,elöte viszont semmi lagg semmi fagyás