Visszajelzés Beszélgetés a játékról / visszajelzések akár pozitív akár negatív.

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -S-U-L-E-K-

  -S-U-L-E-K- Utánpótlás-írogató

  hu1_☆Tεςђno_Шoℓƒ☆: am nekem ennyi volt ez a játék 1 hónapja tolom a botot és még igy is !§$%gyenge vagyok
  No comment :(
   
 2. Mislix

  Mislix Fórum hercege

  Ó nehogy azt hidd. Fél órával ezelőtt a tesztszerveren általam is ismert csaló(k) fogták közre a mimesist és kíváncsi voltam hogy felturbózva full nanoburkolat és minden max felszerelésben mit csinálnak. Odamentem és már messziről kifogtak -amire számítottam is- és bekapcsoltam azonnal a mimesis zavarását, ami elvileg drónformával több mint 65% hibás lövést eredményez.
  Eredmény: Nem egészen 2 mp-ig állt ellen a hajó. Két góli lelőtte úgy, hogy a közelükbe nem tudtam menni, álcában voltam, ment a zavarás, és több mint 2 milla sebzést kellett volna elviselnem, hogy pukkanjak. Ehelyett elpukkanás után megmaradt a nanopajzs 40%-a és a pajzs 98%-a.
  Én persze nem tudok például molyba úgy lőni senkit, hogy a pajzsa maradjon, ráadásul ekkorát sem tudok lőni sima gólival.

  Ezt hozta össze ezzel a játékkal a DO tulajdonosi és irányítói vezetése.

  Persze, ha bemegyek egy üzletbe, annak összetétele árulkodik a tulaj mentalitásáról.... ez itt is igaz!!!
   
  Utoljára szerkesztett: 29.5.20
  maja7731 és Sörnyit kedveli ezt.
 3. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Törzsjátékos

  Azt hiszem ez már meg érdemel egy pár szót és láttam jogosan beszélnek róla!

  "Az új havi rangsor, amit bevezetünk, egy új fül lesz a már meglévő Rangsor -> Legjobbak menüben az Összesen, Utolsó hét és az Éllovasok ranglista mellett. Az adott hónap aktuális rangsorpontjait fogja mutatni."

  Ebből a pár mondatból kiderül számomra itt halt meg ennek a játéknak a lényege !
  Ezzel el van és lesz rejtve azok a játékosok tevékenysége amit az Általános Üzleti Szabályzat tilt !
  Vagy azt szeretnék hogy jobban kitűnjenek havi felbontásban kik azok akiket figyelni kellene , nah ebben kételkedem !
  Tehát olyan segédprogramok amelyek a szerver kapacitását és működését befolyásolják ezzel nem lesznek háttérbe szorítva csak jobban felhergelődnek és itt lesz az hogy végérvényesen nem stratégiai játék ez !
  Havi felbontásban nézve még nagyobb kihívások vannak egymással szemben támasztva progis kontra progis ellen de nem kell ehhez akkora IQ hogy lássam még jobban tönkre megy ezzel a játék !
  Ha abból indultak ki hogy a jelenlegi rangsorban nem túl átlátszó a csalás , akkor minek vannak szabályzatok erre jó lenne ha valaki választ adna nekem ! Vagy ezzel a módszerrel emelnék ki azokat akik túl messzire mennének egy olyan bot ellen ami védett a szűrések ellen is ?
  Konkrétan nem csak magam miatt kérdezek hanem azoknak is akik több évet szenvedtek végig akik felszólaltak a játék miatt , valahol érintettek voltak a TOPP 100 ban az elmúlt időszakban ! Ezeknek az embereknek a maradék kedvük is elment ezzel .
  Elnézéseteket kérem a csapongó ketté ágazó gondolatmenetem miatt ,de vagy az a lényege jobb legyen vagy hogy rosszabb ! (Sosem akartam megérteni mit miért tesznek ,azt sem hogy hogyan de a kommunikáció hiányát tapasztaljuk az biztos! )
  Ez is egy jól meg szokott félmegoldás lehet de annak ideje rég lejárt !

  Az is nagy kérdés hogy szabályzat van erre a játékra , miért kell az ősember stílushoz vissza vezetni ezt az egészet ?
  Aki nagyobb bunkóval mászkál az lesz a király vagy mi ?
  Gondolom ki van adva hogy az emberek logikája és ügyessége ne erősödjön mert az nem hasznos ( fejlődjön vissza mindenki primitív fajjá ) ?
   
  Utoljára szerkesztett: 31.5.20
  Sörnyit kedveli ezt.
 4. -S-U-L-E-K-

  -S-U-L-E-K- Utánpótlás-írogató

  Na kérem, van nekünk új havi rangsor, konfiguráció mentés, az boteventek tobzódnak mint spar akciónál a nyugdíjasok, az igaz hogy a játékba megint nem lehet belépni, de legalább a hangárt is csak ötödjére tudom megnyitni :D ezt nevezem én játékfejlesztői sikernek!!!
   
 5. Sulaco1968

  Sulaco1968 Fórum-zöldfülű

  Hát kérem ez egyre borzalmasabb!Rengeteg a hiba!Folyamatos "fejlesztések" vannak, hibák "javítva" lesznek,ígéretek jönnek-mennek,röpködnek és védve vannak a kilőhetetlen hajók!Ám én szegény aki 2009 óta repkedek itt a szabályok betartása mellett,persze minimális anyagi ráfordítással,az hetek óta nem tud belépni abba a szájba cseszett hangárba,hogy a drónokba tudjak húzni ezt azt!Aztán majd egyszer lehet javítva lesz!Ám kíváncsi lennék,hogy kiknek hajójuk oly "erős",ők is megérik-e eme hibákat?
   
  Sörnyit, _=[AKKÁD]=_[HK] és maja7731 kedveli ezt.
 6. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum ismerője

  kicsit tovább görgetsz a fórumon, megtalálod a megoldást.


  [​IMG]
  Leeroy S-Moderator Team Darkorbit

  Töröljétek a gyorsítótárat és megoldódik a probléma. Nálam működött.​
   
  Leeroy kedveli ezt.
 7. Sulaco1968

  Sulaco1968 Fórum-zöldfülű

  Köszi a választ Herr Csülök!Chrome-ban működik,de az Oparában nem!Köszi még egyszer!
   
  Leeroy kedveli ezt.
 8. Humiko

  Humiko Fórum-zöldfülű

  Nekem az opera GX-en megjavította!
   
  Sulaco1968 kedveli ezt.
 9. maja7731

  maja7731 Fórum-zöldfülű

  ahogy kilépek a böngészőből mindent töröl , akkor az miatt nem tudtam másfél napig belépni mert azt írta nekem a kis buta hogy a játék szerver nem elérhető.
  Ó gyerekek hagyjuk ezt aki játszott pár éve tudja ki vagyok kb bejelentkezek naponta és ennyi néha dobok pár 100 forintot prémire mert lusta vagyok megvárni a 20 sec-et hajócserére nem is a pénz zavar hanem az a flegma hozzáállás:ugye nem élem gép előtt az életem 25.napi bónusz épp a hónap utsó napjára esett na hurrá nem lehet bejelentkezni. Másnapi panaszlevelemre egy szűkszavú üzenet hajnal 4 előtt persze én alszom és a hajóm se pörög , mivel estig nem olvastam e-mailt mire sikerült bejelentkeznem addigra már kaptam egy újabb mailt hogy ők lezárták a panaszom ennyi. Korrekt ügyintézés a titok nyitja persze én tehetek róla hogy a játékszerver nem elérhető röpke 12 órán keresztül meg mi a picsának veszek prémet ha nem is játszok. Különben is minek az a kis rsb meg lf4 van már 4 hajóra való úgyis. Teljes mértékben megértek mindenki aki magasról lef@@a ezt az egész botterkatyvaszt
   
 10. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Én csak azt nem értem,hogy kb két hete volt egy rajnyi frissen regisztrált kis hajó...Akkor azt mondták itt hogy a folyamatban levő event miatt,mert pár nap múlva mentek vele PVP térképre,azokat lőtték a pontokért. Ez rendben is van,de az event már nem aktiv,de ma is minimum 15 friss regisztrációs kis hajóval találkoztam felsőbb térképeken X-5,6,7-ahova nekik még elvileg be sem lehetne lépniük....Semmi bajom velük,csak mindenesetre elég érdekes jelenség......Mondjuk ez EU-1 en van,de a múltkor amikor megemlitettem,többen is jelezték,hogy EU-3 és 7 en is ugrásszerűen megnőtt a számuk.....Azt azért nem hinném,hogy annyit javult volna a játék,hogy tömegével lépnek be az új tagok...:-D
   
  Sörnyit kedveli ezt.
 11. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum ismerője

  Firefox-ot használok, nekem azon működik a dolog, a szomszéd lova meg dögöljön meg :D
   
 12. Sörnyit

  Sörnyit Junior szaki

  Azzal hogy fizetsz a játékba (bármilyen kis összegről is legyen szó),csak azt jelzed a BP irányába hogy jelenlegi formájában elégedett vagy a játékkal és ezért hajlandó vagy pénzt fektetni bele. Nagy hiba,mert csak a zsebénél fogva lehet hatni a jelenlegi vezetésre
   
  _=[AKKÁD]=_[HK] kedveli ezt.
 13. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Törzsjátékos

  Ez nagyon is igaz lehet de szerintem ez ennek édes kevés már.
  Viszont ebből a gondolatmenetből kivált bennem még egy , ez nem más mint az hogy a segédprogisok valamilyen szinten fanatikusokká válhatnak azaz nekik nincsenek leterhelt agyi kapacitásaik mivel a bot programok vígan meg csinálnak mindent helyettük.
  Ebből adódik mi van ha kis hajókat generál nekik a rendszer mintha npc lenne (persze pénzösszegért cserébe) és ezel megoldódik a szerver azon hiányossága hogy kevesen vannak. Igen ám csak ennek van hátul ütője is a jelenlegi szerver kapacitás nem visel ennyi adatforgalmat és hupsz .
  Ami még lehetséges nem régen írtam egy viszonylag friss kishajó bottal indítva jobban halad a ranglétrán mivel kevesebb a mínusz és több lehetőség van boosterrel ,ezt tesztelnék vajon ? :D
  A lényeg a fórumot és a játékot össze hasonlítva is szemet ver a különbség : -itt meg vannak a szabályok és rá is szólnak , szóltak az emberre és haladni is tudsz ; -ezzel szemben a játékban nem tartanak be szabályokat nem is szólnak rájuk nem is bannolják őket és nem is tudsz haladni sem .
  Az én szememben a fórum százszor jobb mert mert nem is kell szűrő, legalább kitűnnek maguktól is kik akarnak ennek a játéknak végérvényesen véget vetni.
  Mindkettőtöknek igaza van mégpedig ha fizetsz akkor sincs lehetőséged ha nem fizetsz akkor sincs mert ez az egész egy csapda, mondjam azt én előre szóltam pár éve? Minek?
  Jah és ebben semmi sértő sincs mert véleményt alkotni már csak lehet ha pozitív ha negatív. ( Ide írtam a gondolatomat és a kérdésetekre a választ miért hagytam abba a játékot! )
   
  Utoljára szerkesztett: 6.6.20
  maja7731 és Sörnyit kedveli ezt.
 14. Anita30..

  Anita30.. Törzsjátékos

  Hát én tényleg csak a játék végét várom,ezt soha nem is titkoltam :) Igen is,örülni fogok a bukásának,mert csak akkor fognak rájönni az ostobaságukra,amikor már mindennek vége,persze akkor már késő lesz..... Jó játék VOLT,szerettem,több mint egy új kisautó árát toltam már bele a kicsit több mint 10 év alatt,de ennek ennyi volt.....Nem a pénzt sajnálom,mert ugye minden hobbi pénzbe kerül,inkább a volt társaságot,harcokat,sok mókát és kacagást..... és persze remek eventeket,mert azok is voltak...régen....
   
  maja7731 és Sörnyit kedveli ezt.
 15. Leeroy

  Leeroy S-Moderator Team Darkorbit

  A botos részre csak annyit kívánnék reagálni, persze tudjuk, de hogyan és mikor kívánják megoldani, azt már nem.
  Viszont a játékot még egyelőre ne temessük szerintem. Már csak az eventek sem azt mutatják, hogy ötlettelenek. Nyilván a mostani ismétlés volt, de vezetve van az összes eddigi event és messze idén és tavaly volt a legtöbb teljesen új.
   
  Trench kedveli ezt.
 16. Anita30..

  Anita30.. Törzsjátékos

  Nem is te vagy hibáztatva,persze te vagy itt,így te vagy "rugdosható" :) Az eventekről csak annyit,talán 2 eventet említenék,ami valóban ért valamit és ahol nem tudtak NAGY előnnyel indulni a botosok. Lássuk be,a mostani eventek mind a robotpilótáknak kedveznek,vagy épp a 20 millió kishajót gyártóknak,de NEM a tisztességesen játszóknak.Folyton olyan hajók vannak az event top 10ben,amik máskor,a normál térképeken soha nem láthatóak.Amíg nem kezdik el rohamosan kidobálni az ilyen hajókat,addig kár szépíteni,halálra van ítélve a játék.Mondjuk Kínából tartós dolog még soha nem származott,csak a Korona és a túlszaporulat :D
   
  Leeroy kedveli ezt.
 17. Sörnyit

  Sörnyit Junior szaki

  Ha a Saxo féle takarítást hoznák vissza kegyeltek és istenkomplexus nélkül,vissza lehetne hozni a játékélményt. Na jó....utopisztikus szaga van...:/
   
 18. Anita30..

  Anita30.. Törzsjátékos

  Szerintem elég lenne egy szimpla szűrő is,persze BEKAPCSOLT :) Ha már tudják milyen elemekből áll a játék,csak tudják már melyik kódsor nem illik a programba és már szűrve is.... De ez csak az én,hozzá nem értő véleményem :D
   
 19. Sörnyit

  Sörnyit Junior szaki

  Hááát én nem tudom,de véleményem szerint admin hozzáférés nélkül nem kivitelezhető pl.a védelmi zónában lelövés. Innen kezdve nem kérdés annak a bizonyos kódnak a származási helye...
   
 20. Mislix

  Mislix Fórum hercege

  Ezzel kapcsolatban az a véleményem, hogy hiába próbálnak nagyon sok jó és új elemet behozni a játékba, ezek a csalók elrontják a játék élményét és uralják a játékot, ami mellett óriási pofájuk is van már.
  A tesztszerveren teljesen furcsa volt, hogy csatázni lehetett és nem voltak botosok.
  Viszont voltak helyette új, csatasegítő segédelemek. Megdöbbentő, hogy például a régi Venomot alig lehetett lelőni pajzs nélkül 5 képességponttal lőtt 285-ezret, ami csak az életerőt vitte le - és nem molyban. Lelőttem így is és elképedtem, hogy megjelent a kapuban 1-2 múlva és az instant pajzs alatt egyszer csak 100%-ra ugrott az életereje.
  Elméletileg gyorsabb volt a hajóm, mint az övé de fertőzötten is elhagyott és nem is értem utol....
  A többi ismert elemről ne is beszéljünk, hogy álcából kifog, látja az álcát, lőtávolon kívülre lő és félpályáról befog.

  Kérdezem én: HA nem akarják tiltani ezeket, minek törje magát az ember. Hiába a sok Event, az új elem, ezek egyenlőtlenné teszik a játékot, ami elveszi egy idő után még a legnagyobb rajongó kedvét is - látva emellett azt, hogy a csalók nagyobb kegyet élveznek, mint a normális játékosok.

  Ezt kellene rendbe tenni ott a központban, nem pedig struccpolitikát játszani.
   

Az oldal megosztása