Visszajelzés Beszélgetés a játékról / visszajelzések akár pozitív akár negatív.

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. törökcipő

  törökcipő Járnitanuló

  Grincs úr! Mivel nem az én accountomról van szó, ehhez meg kell kérnem a néhai felhasználót, hogy lehetőségei szerint adja meg az Ön által kért hozzáférést.
  Megjegyzem, hogy sokak által tisztelt személyről van szó aki nálamnál jobban ki ismerte a játékot és tudomásom szerint direkt kapcsolatban állt a 2007-2012 közötti Team összes tagjával. Hiteles személyről van szó. Amennyiben ad elérhetőséget, úgy készséggel továbbítom arra az adatokat. Mivel a Supportra csak az én felhasználói adataimmal tudnék írni, félő, hogy a mostani történetbe be nem avatott személy esetleg engem azonosítana vele és kárát látnám. Nyugtasson meg, hogy egy közvetítet üzenet részemre kárt nem fog okozni.
  Elnézést a magázódáért, de az én köreimben a perte csak azoknak engedélyezett akik azt kiérdemelték, remélem Ön is közéjük fog tartozni! A Netikettben foglaltakat ebben az esetben mellőzném a megszólításokre vonatkoztatva.
  Üdvözlettel
   
 2. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórumszaki

  Nos, ma beléptem, sikerült. 2-6 voltam, laborból beért nyersi gondoltam eladom 2-8-on. Ugrottam........., azóta is. Nem kapcsolódik, csak pörög. Nyugodjon Öregem mondta az ilyen munkára, hogy "simi munka", hogy ez itt most piszkos munka, közmunka, vagy a legelején említett-e, azt lehet eldönteni mindenkinek. A lényeg: az első kutyagumit se ért, a másodikat gengszterek alkalmazták, a harmadik értéke pedig az amikor nevet adunk az árok partján ülésnek. Én nem fizetek a játékért, csak szórakozás, de hozzá kell tenni, még a kocsmába is vannak szabályok, aki meg fizet, és átverik, ott előbb utóbb valakinek táppénzes papírja lesz. Remélem a fórum szabályainak megfelelően írtam le véleményem. Ha nem, maradok a könyveim között, és olvasok olyan időkről amikor a Becsület még fogalom volt.
   
  Utoljára szerkesztett: 15.12.20
  törökcipő kedveli ezt.
 3. törökcipő

  törökcipő Járnitanuló

  Ugyan SULEK, én nem bántottam senkit, csak és kizárólag egy előttem lezajlott eseményre vonatkoztattam a megjegyzésem. Amúgy tetszik az összetartás ami a reakcióból lejött. Aktív múltamban, hivatásom területén ez volt az egyik minimum elvárás, de! a férgesét hamar elzavartuk köreinkből "Hivatása gyakorlására méltatlan!" megjegyzéssel. Remélem ezen sorokkal nem bántottam meg senkit!

  A bottal kapcsolatban, nem az én felfogásom szerinti tevékenység és ha mennem kell 12 év Darkorbit után, ám legyen, mert veszett több is Mohácsnál!
   
 4. CrazY_SinGlE

  CrazY_SinGlE Fórum-zöldfülű

  Reggel fél 2 óta nem tudok játszani. Remek :D Úgy gondolom ez már enged némi hisztit kiverni... komolyan vicc...
   
 5. Leeroy

  Leeroy S-Moderator Team Darkorbit

  Ugyan,nem kell sajnálni,kitartó vagyok :D Jelenleg én vagyok az egyetlen fórumos,persze besegítenek a többiek,ha kell. A többire ahogy nézem érkezett már válasz.

  Csupán annyit kaptunk,hogy tudnak a különböző hibákról és remélik mielőbbi helyrehozásukat.
   
  Grincs kedveli ezt.
 6. törökcipő

  törökcipő Járnitanuló

  Leeroy a szabadság szent dolog, remélem hasznosan tudtad tölteni!
   
  Leeroy kedveli ezt.
 7. Megnéztem kik a toplistások az új szerveren... 5 napja éjjel nappal csak játszanak és már 23. szinten vannak amit még több év alatt sem értem el. Ha milliókat költenék rá se lehetne 5 nap alatt a semmiből ilyen hajót teremteni. Kérdem én hogy az ilyen TELJESEN egyértelmű csalók miért nincsenek kirakva? Most szépen mindenki látja az újszerveres toplistásokból hogy ki is csinálja ezt és visszamenőleg a többi szerverről is ki lehetne rakni...
   
 8. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Ezt ugye csak elméleti kérdésnek szántad?:) Ezerszer le lett irva,miből lehetne megállapitani ,ki a csaló..pl a múltkor irtuk a sok milliárdos licitek....de letojják....Lassan nekünk kell elnézést kérni akik kézzel,a szabályok szerint toljuk.....:-(
   
 9. Grincs

  Grincs Board Administrator Team Darkorbit

  Lanselott tisztelet neked, most jön a de. Ha láttok és tudjátok kik ezek a játékosok, miért nem írtok nekünk, hogy valamit tehessünk ellenük? Mint írtam mindig az általánosítás de mi konkrét adatokkal tudunk dolgozni. Ugyan nem a mi tisztünk a büntetést kiosztani és ez időbe is telik, de a semminél több lenne. Van lehetőségünk, csak ki kell használni. Én is játszok x szerveren, látok és hallok, ismerem a probléma egy részét, de nélkületek nem megy ez. Köszönöm, hogy elolvastad.
   
 10. Grincs

  Grincs Board Administrator Team Darkorbit

  Szomorúan olvasom, hogy ez esetben nem az Ön accountjáról van szó. A probléma az, hogy választ csak a tulajdonos számára adhatunk. Természetesen a titoktartás részünkről kötelező. Viszont meglehet találni discorton ugyanezen a néven, így ott közvetlen nekem lehet írni ha segítség, vagy bármilyen kérdésre válasz keres. A szabályok persze itt is élnek.
   
  törökcipő kedveli ezt.
 11. törökcipő

  törökcipő Járnitanuló

  Tájékoztatom az "érdekeltet" és köszönöm a választ!
   
  Grincs kedveli ezt.
 12. Darkroster

  Darkroster Utánpótlás-írogató

  Törökpilla : Leeroy fórumon, game cheten fent van, akkor is dolgozik a problémákon míg más csak rinyál! csak az vágja szét, neki is az agyát, hogy a support megkapja mit írt, amira megkap 1 választ,kapásból kap 10killt, firkál a vége nem csak itt de más gambe is globál gebaszvan, addig lövitek belé a tárat, hogy lassan felrobban, utána azért rinyálsz hogy nincs ki posztolva ez meg az. fuss addig míg nem találsz 1 hasadékot, várd ki azt míg jó nem lesz mert felesleges ez hogy itt kapálsz, a probléma a Bigcéhkeresztben az legyen van..
   
 13. imperator888

  imperator888 Utánpótlás-írogató

  Nálam 1 órát bírt az event, azóta még a főoldalra is alig enged belépni...
   
 14. -¤MAJANI¤-

  -¤MAJANI¤- Járnitanuló

  Az én hajóm 30 perc után ragadt be a labirintusba,azóta ki sem tudom hozni,hangárváltással sem
   
 15. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórumszaki

  20 perc alatt 3x fagyott meg, kétszer védelmibe voltam szerencsére, harmadszorra BL mapon lelőtt impulse, mert nem engedett vissza!
  Kérdés: hogy menjek így labirintusba, black átjáróba, vagy akármelyik sima galaxy gate-be.
  Kínaiul nem tudok, de asszem a németeknél ez "Alles grosse scheisze"!
   
  törökcipő kedveli ezt.
 16. törökcipő

  törökcipő Járnitanuló

  Csókold meg a pillámat, már ha az a kedvenc időtöltésed. Amúgy pedig ne nyalj ekkora hévvel, mert darabosig jutsz és az már keserű!
  Bocs, de sajnos a Te szintedre nem tudok lesűllyedni :D mivel úgy érzékelem, a 2 éves gyermek cipőmérete, nagyobb mint a Te IQ-d.
   
 17. törökcipő

  törökcipő Járnitanuló

  Páncélgránátos kedveli ezt.
 18. **WARNING_WH**

  **WARNING_WH** Utánpótlás-írogató

  Koszonom az elmult 10 evet kb amit itt lehetem a jatekba jo jatek volt de sajnos ennyi mi sokan a klanbol eldontotuk hogy ennyi volt tobbet nem jatszunk meg teljesen nem lesz jo a jatek ennyi volt jo jatekot aki meg marad es birja ezt a szegyent hogy a penzedert nem kapsz semmit sajnos idaig jutotunk hogy hulyenek neznek minket.KELLLEMES UNEPEKET MINDENKINEK
   
  törökcipő és Sirko944 kedveli ezt.
 19. Sanya

  Sanya Utánpótlás-írogató

  Neked is kellemes ünnepeket.
   
  roka1. kedveli ezt.
 20. roka1.

  roka1. Fórum-zöldfülű

  sajna nekemis lefagy álandoan márt gondoltam hogy törlöm a játékot egyre töbször fagy le hihetetlen
   
  Sirko944 kedveli ezt.

Az oldal megosztása