Visszajelzés Beszélgetés a játékról / visszajelzések akár pozitív akár negatív.

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Phoenix

  Phoenix Utánpótlás-írogató

  Szia Mislix !

  Ez érdekes, amit írtál.

  Kérdésem, hogy nem is ismerek segédprogramokat, költeni sem költök a játékra, mert ez játék. Ismét felteszem a kezem!!!
  Szóval én csak játszom, ha ez nem tiszta játék, akkor mi a tiszta játék??? Ha ez is baj - hát legfeljebb abbahagyom, de megint felteszem a kezem !!!
   
 2. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Nem értelek! Ha nem használsz semmit akkor miért veszed magadra, hogy nem játszol tisztán?
  Természetesen nem Rólad van szó. Képzeld el azokat a játékosokat, akik nagyon sokat költöttek erre a játékra. Megvettek sok mindent, hogy jó hajójuk legyen, illetve a sok csatával tapasztalatra és játékrutinra tettek szert, amiben jó trükkök vannak a csatázáshoz - hozzáteszem tisztán.
  Majd jön egy halom nyikhaj paraszt, akik erre lusták és mindenféle segédprogrammal olyan képességekre tesz szert, ami miatt az eddigi erőfeszítéseidet kidobhatod az ablakon.
  DE...
  Bízva a DO szabályzatában foglaltaknak, hittek az itt leírt - mára kiderült - kamuszövegnek, hogy így meg úgy fellépünk a segédprogramot használók ellen, ezért maradt még a játékban még talán költ is rá, de azt látja, hogy amíg a nyikhaj parasztjai alszanak addig a hajójuk automatán játszik (pl. Darkomega jelenleg EU4-en több mint 72 órája nyomja egyfolytában a BL térképe).
  Mégsem tesz senki semmit és amire eddig időt és pénzt áldoztál semmit nem ér, mert így már a fejlesztéseket sem éred utol, a csatában a góli plusz 450.000-et ver rád és még csak nem is látod.

  A másik, amivel nem értek egyet!
  Ez már nem játék! Ez egy kőkemény nemzetközi szintű csaló banda, akik mesterségesen gerjesztve próbálják lehúzni a játékosokat sokszor más játék készítő cég által is tisztességtelennek minősített módon.
  Szóval a játék az, ami sok embernek örömet és kikapcsolódást okoz, de ez szerintem sok embernek már csak bosszúságot és szomorúságot hoz.
   
 3. SZIA !
  Nos még ott tartok ,hogy:
  Modom magamnak probáljuk meg.... 4/4.....
  Esélytelen!!!! Ez a vonatos cucc..... SZÉGYEÉD MAGAD!!! GRRRRR

  De már az mindennek a teteje és ezt ne mondja senki ,hogy nem látják ezt!!!!

  N°1ˑ mmo 1 2041410886
  яεƛŁ.қяƛŁ# vru 2 1910980178
  N°3ˑ vru 3 1605035170
  N°5ˑ vru 4 1493415276
  ΣŁㅤPΛŦЯØИ eic 5 1446549185
  N°4ˑ mmo 6 1441766948
  N°7ˑ
  N°1ˑ mmo 1 2041410886
  яεƛŁ.қяƛŁ# vru 2 1910980178
  N°3ˑ vru 3 1605035170
  N°5ˑ vru 4 1493415276
  ΣŁㅤPΛŦЯØИ eic 5 1446549185

  N°4ˑ mmo 6 1441766948


  Ezek a hajók a logomban szerepelnek.....(megkarcoltam öket XD)
  Olyan szinten használják a programot , hogy kb elkeseredetten
  kilépés nélkül kinyomtam a gépet.....


  AZ, hogy a top 1 is fut elölem kapufelé igyekszik a programja a hajó képessége meg folyamatos,nincs visszatöltési idö ???? 24/24 ben !!!!

  SZÉGYEN!!!!!!!!


  AHHAAA !!!!!megintcsak ök szerzik meg a legtöbb TP-t????
  Megint nekik kedveznek 75% os kedvezménnyel???
  Mi van itt??
  Felelös azért itt sok mindenki!!!!!!
  HOl van itt a játékszabályzat???
  Hogy lehet igy ezt engedni????
  Hogy hogy nem ir senki vissza a a kib@szott levelemre?????(bocs....)
  Akkor nekem is lehet használni ????

  Irjátok már ki légyszives eventek elött milyen frissitessel adja az uj cuccokat a bot!!!
  INGYEN!!!!!

  Akkorát csalodtam megint újra hogy az valami félelmetes............


  Hihetetlen......

  Igy hogy ajánljam másnak ezt a csodás játékot?????????

  MIT TETTETEK!!!!!!
   
  Vércse, Vadász, Mislix és még 1 ember kedveli ezt.
 4. Na jolvan akkor .....  Gratulálunk! Felfedeztél valamit!
  A szerverkapcsolat megszakadt.
  Hiba: ShipIsDestroyed
   
 5. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Csak, hogy legyen nyoma is az általad elmondottaknak itt egy videó, amit most 2022.12.04 21:00 körül készítettem.
  Lehetetlen bármit is csinálni.
  Látszik, hogy itt a D-T klánt Kudos nevű hajó mozgatja. Álcában lévő sperarhead-et a lőtávolságba érkezés pillanatában kifogja és lövi, a többi hajó meg megy utána.
  A másik hajó meg automata jelölőre és támadásra állított bottal a kapuban tartják, így nézd meg mit látok a monitoron, mire ez a rakás valami betöltődik rég kilőttek. A botok miatt lagg hegyek, de csak neked a botnak nem.
  Persze, hogy látják mi folyik itt!
  Látni, 0:30-nál még a labdát lövi, de már jön felém és a következő pillanatban már engem lő. HA nem tiltják ki őket akkor a DO elismeri, hogy ő maga is egy csaló banda.

  04.12.2022 - 21:00 ENSARBARIŞS (VRU) pilóta lelőtte az űrhajódat.
  04.12.2022 - 21:00 A hajódat megjavítottad a csillagkapunál.
  04.12.2022 - 21:00 ENSARBARIŞS (VRU) pilóta lelőtte az űrhajódat.
  04.12.2022 - 20:59 A hajód javítása helyben megtörtént.
  04.12.2022 - 20:59 ENSARBARIŞS (VRU) pilóta lelőtte az űrhajódat.
  04.12.2022 - 20:59 A hajódat megjavítottad a csillagkapunál.
  04.12.2022 - 20:59 Kudos (EIC) pilóta lelőtte az űrhajódat.


   
  Utoljára szerkesztett: 4.12.22
 6. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Spaceball - 2022.12.05

  Kedves DO-alkalmazottak!

  Bárki, aki valamilyen kapcsolatban van a DO-t üzemeltető céggel:
  Tanácsot kérnék minden játékos nevében, hogy mi hogy menjünk spaceball-t játszani?
  Valami ötlet?


  Emellett az itt látható videón 0:26-ik másodpercben jön egy EMP, amitől a rejtett üzemmód megszűnik és nézzétek meg a 0:27. másodpercben már pukkan is a hajó.
  EZ A LEHETETLEN KATEGÓRIA
  Az utána lévő játékosra "#Jest"-re szeretném felhívni a figyelmet annak, aki 10 éve már játszik EU4-en. Ő Jester, aki megmondta anno, hogy soha nem fogják kitiltani tiltott játék miatt. Keressétek nyugodtan vissza az én videóval melléklet bejelentésemet, ott is ott van. Szerintetek hol admin?
  Szégyen!


  https://i.imgur.com/8XA2MOf.png
   
  Utoljára szerkesztett: 5.12.22
 7. Sulaco1968

  Sulaco1968 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!Engem most például az idegesít,hogy nagyon sok minden nem működik legalábbis nálam!Pl.:+21% több sebzés a Goliath plusz-ban aztán a Moly formáció már mióta meddő dolog,meg még sorolhatnám!Igaz vannak sztár hajók,akiknél rendben van minden,meg még van nekik valamiféle pluszuk is /sebzés,pajzs/!Na és hogy mindenki örüljön megjelentek a bábjátékok /NOVA/!Vajon mi lesz még?Szerintem hamarosan jön Süsü a sárkány vagy az aktuálisan Kevin a reszkessetek betörőkből!Mindenféle újításon gondolkodnak a fejlesztők,de a hibákkal sajna nem!!
   
  Vércse és Páncélgránátos kedveli ezt.
 8. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Te a régi vagy,aki VRU-n volt még a 187 és Mec ,Máv,Sott,stb....klánok idején? Ha igen,te sem ma kezdted,jól bírod :D
   
 9. Sulaco1968

  Sulaco1968 Utánpótlás-írogató

  Hát igen!Régen volt már!!De szép volt és jó volt!!
   
 10. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  Na azért erre kíváncsi vagyok, melyik teamre is gondoltál. Azért mert a magyar teamnek meg lettek nyírbálva a jogai, arról valóban tehet a régebbi team pár embere. Nem támogatjuk a csaló játékosokat, és az hogy jelentjük kb. eddig terjed a jogosultságunk. Nézem, tiltanak ki játékosokat bot használat miatt, de nem olyan mértékben ami számottevő lenne. Sajnos a "vonat" mint bot ugyan a csalókat megfogják, de a büntetésük még számunkra is elfogadhatatlan. Az hogy ugyanazok az emberek vannak a teamben csak más adatokkal, ugye ezt te sem gondoltad komolyan????? Gondolj bele, megmutatom ha érdekel csak neked, kik viszik a teamet, ki a vezetőnk, és ugye személyes adatot nem adhatok meg senkinek, de a Bigpoint szerződést köt velünk, személyesen ismerjük vezetőnket is. Így felháborítónak tartom ezt az uszítást amit te most itt leírtál. Ha valaki többet szeretne megtudni rólunk és megismerni , hogy lássa mivel üzérkedünk itt, fogadom a jelentkezését a csapatba és ITT bizonyíthat is. A másik hiba az írásodban , mindent jelentünk és ha ebben nem vagy biztos, van egy email cím és ott le írhatod milyen össze esküvés elméletet találtál ki! A többi játékostól elnézést kérek, de ezt muszáj volt így leírnom.
   
 11. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  Az, hogy van egy inditványod, azzal egyet értek bármilyen furcsa. Amit Mislix küldött videót köszönöm, de a DO emberei ahogy írta, hát nem abban a pillanatban az adott mapon és szerveren nézik ezeket. Mi a team sem ért egyet minden döntéssel amit hoznak, és próbáljuk ötleteinket tovább küldeni a fejlesztők fele. Viszont azt tudni kell, hogy azt amit behoznak újításra, vagy bot ellen, nem kérik ki a véleményünket. Én is régóta játszok mint játékos, sokat látok, de a hatáskörünk nagyon szűk. Hátha a javaslatod fontolóra veszik. Köszönöm, hogy időt szántál arra, hogy írsz a központba.
   
 12. Sulaco1968

  Sulaco1968 Utánpótlás-írogató

  Hát kérem szépen!Hová fajul el ez a játék?Csodálatosak ezek a vonatok a térképeken és ellenünk nincs megoldás!Jönnek mennek egy kupacban mint a migránsok!Tényleg régóta játszom,de ez már mindenek a teteje!
   
 13. KopaszMajom

  KopaszMajom Fórum-zöldfülű

  Azok az igazi tények hogy megszállottak vagytok, 10 éve is ilyenek voltatok meg most is, ideje továbblépni és behintőporozni a forró kopasz fejeteket.
   
 14. panda_papa74

  panda_papa74 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Segítség kellene, mert a support nem illetékes a témában. Megírtam a kedves Supportnak, hogy ismét egy kuka a játékom mert laggol. A fórumon található összes lehetőség mint gyorsítótár törlés stb kimerítve.
  A konkrét probléma, hogy amióta bedobták ezt az eventet megáll szinte a játékom. Amikor beugrok egy kapuba(alfa, béta...) az FPS 35-40
  mihelyst lőni kezdem a lényeket lezuhan 5-6 ra. Ping teszt elvégezve normál értékek, tehát a netem jó. A játékban eltöltött idő előrehaladtával folyamatosan emelkedik a RAM használat amelett, hogy a CPU és GPU használat nem változik. Várom a megoldást mert a support nem tud műszaki gondban segíteni. Esetleg valakinek értelmes ötlet?

  Üdv: panda_papa74
   
 15. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves panda_papa74!
  Nem hiszem, hogy az internetkapcsolat, vagy a számítógép teljesítménye miatt történik ez, szóval én szerintem emiatt nem kell aggódnod.

  Egyetlen megoldás az lenne, ha a cég kiadná a Unity játékklienst, de ez még 1-2 év is lehet.


  Üdvözlettel,
  Taurus
   
 16. Szia.
  Kérdésem az lenne hogy milyen rendszered van.?
  Nvidia kártyád van vagy a AMD?
  Szerintem neked driver problémád van.
  Frissitsd a rendszered , lehet megoldodna. ( videokártya driver ....)

  ÜDV
  Ŝ¥ŜŢЄMĤặŁŤ€Đ™
   
 17. panda_papa74

  panda_papa74 Fórum-zöldfülű

  A rendszer automatiksan frissít mindent úgy van beállítva az összes illesztőprogram naprakészen van tartva. Egyébként Nvidia videókártya van a gépben, természetesen a legújabb illesztőprogrammal.
  Erre mi is gondoltunk de sajnos ez sem megoldás.
   
 18. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Hát mivel ez egy böngészős játék kb 0 gépigénnyel , lag max szerver oldalról lehet, de az jelentkezne másnál is, vagy nálad net miatt, de az is kilőve. Nagyon max videokártya driver, de az ügye ismét kilőve. Akkor sajnos marad az, hogy a rendszered hibás megpróbálhatod javítani vagy újra telepíteni az egész gépet. Így látatlanban gyanítom az már rég volt újra rakva. Rosszabb esetben RAM hiba mert, akkor telik be a memória. Esetlegesen alaplapi driver hiba.
   
  Utoljára szerkesztett: 26.1.23
 19. Brynjarl

  Brynjarl Járnitanuló

  2 hét játék után nekem tetszik ez a játék , egy negatívumot mondanék azért.
  Gyakorlatilag minden játék tökéletesen játszható android vagy i-fon telefonokról is. Nyilván nem fogsz itt telóról lövöldözni órákon át , de pl. nyersanyag küldéshez az ürhajóba pl. tökéletes lenne.
  Ezt leszámítva nekem bejön a játék.
   
 20. Nos... Puffin web app. Azzal simán!! És még semmit nem láttál :)
   

Az oldal megosztása