Visszajelzés Beszélgetés a játékról / visszajelzések akár pozitív akár negatív.

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Brynjarl

  Brynjarl Járnitanuló

  Ez jól hangzik amennyiben engedi időn-ról:) Megnézem. Köszi.
   
 2. Brynjarl

  Brynjarl Járnitanuló

  Ifon akart lenni az idönről:)
   
 3. Én mondjuk a retrivereket szoktam mobilról elzavarni gyűjteni
   
 4. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  BL mapon a Steadfast III meg az Abide I mi a bánatos kukiért nem tűnik el mint pl a cubinál a protegit? Az egész map tele van vele, konkrétan semmit nem dob, de rommá lőnek kilométerekről. Egy borzalom az egész. Nem lehetne vele valamit kezdeni vagy legalább lekorlátozni mennyi van belőle ? Hát nem mondom, hogy túl jó hajóm van, de nem is egy darab kaki és off screen-ből úgy lőnek szarrá rossz nézni. Konkrétan a " gyengébb " játékosoknak ez így játszhatatlan.
   
 5. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Ha nincsenek botok akkor ez a helyzet. Akkor map teljesíthetetlen, mert az EMP sem ér ellenük semmit.
  Olyan mintha arra találták volna ki, hogy ha nincs bot, nincs játék másnak sem. :)
  Persze ez nem igaz így, de van igazságtartalma.
   
  Utoljára szerkesztett: 14.5.23
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 6. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Igazából egyik se jobb. Ha bottal van tele akkor nincs mit lőni, így meg ha kidugod az orrod a védelmiből azt se látod mitől, de kapod folyamat az 50-100k sebzést. Csak mini mapon látod, hogy ilyen piros " felhő " vesz körbe mint a piranha raj és szétszednek. :( Amúgy az érdekelne mikor ezt kitalálták mi volt az elképzelés, mert akinek kellene onnan még valami crafthoz vagy küldihez annak kb esélye nincs. Akinek meg van hozzá esetleg hajó bár kétlem hogy sokáig bírja akár mi is az meg nem fog közöttük repkedni pláne nem ölni mert kb 0 a dropja. :confused:
   
 7. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  (Magyar órán kérdezte a tanár mindig: Vajon mire gondolt a szerző? :))
  Hát vannak hajók, amik egy bizonyos idő alatt lelövik az összes NPC-t. Épp a múlt héten jött be egy hajó és kb.4-5 óra alatt kitakarította a térképet.
   
  Na-na és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 8. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Hát maradjunk annyiban egyenlőre, hogy az általad említett hajóhoz képest az én járgányom még a béka popója alatt van elég sokkal. :D Bár ha én is ilyen 5-8 fős vonatba tolnám hasonló hajókkal ... hmm... talán ... :D Lényeg, hogy ez így elég gagyi kezdhetnének vele valamit. Nem is nagyon értem mért ilyen még mindíg. Pedig ahogy elnéztem jelezték már, hogy nem ártana kivenni vagy alkotni vele valamit. Régi mapok kb felejtősek a sok pörgő bajnoktól meg már onnan nem nagyon kell semmi. Event lassan esélytelen a " spawn " helyet kempelik. Uber map ismét kuka kb mindent is legyalulnak a nagyik. Kalóz map röhej ott is halomra pörögnek meg szedik előled a craft matit még én nem is látom de már hopp felkapta valaki aki ott se volt előtte még a környéken se. Pallat nem tudsz szedni mert ott is halomra vannak a szedegetők kb nem marad semmi, így kaput se nagyon lehet tolni ha nem uriból rakod. Gondoltam megyek akkor BL mappra úgy sincs csak 11 promi lézerem még meg van még pár küldi, de ott meg rommá lőnek a zseniális " beállítás " miatt . Nagy játékélmény volt a mai is. :(
   
  Utoljára szerkesztett: 14.5.23
  Na-na kedveli ezt.
 9. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Steadfast III meg az Abide I szerver resivel se tűnik el hát ez #*!?@ jó ... :D:eek: Esetleg valamivel nem akartok még " hátráltatni " nehogy utól érjem a nagyizókat ? o_O Amúgy nem FUN rambózni 1 npc-ért 80 másik **** között amik a csipát kiverik az ember szeméből. Pont annyira izgalmas PVE szeron most a 2-BL jelenleg mintha a kukim csapkodnám csukott szemmel kalapáccsal... vagy bejön vagy nem ... :oops::(
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.5.23
  Mislix kedveli ezt.
 10. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Tudod a " játékosok visszajelzése alapján ... " :confused: Amúgy én sem értem mi a fenének kellett ezt átrakni játékon belülre. Nehogy már véletlen esetleg tudd telefonról indítani... minek is az ügye. Most akkor 3 óránként ha indítani akarsz 1 megbízást lépj be a játékba ... zseniális ... valahogy nem lepődtem meg ezen sem. Úgy néz ki semmi sem volt ettől fontosabb nekik mint az ilyen semmire de tényleg semmire nem jó változtatás... gratulálok megint megcsináltátok kedves fejlesztők jár a taps ...
   
 11. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Sziasztok!
  Nekem a HU 1/ GE 3 szerveren történő bejelentkezésért járó szezonbérleti küldetést (valami 20 pont) nem adta meg!
  Ez a probléma az EU 1-en nem áll fent!

  Esetleg valaki más is járt így, vagy csak megint az én fejem felett esik az eső?

  Helyesbítés:
  Nem csak a bejelentkezésért járó 20 pontomat nem adta meg, hanem a "Gyűjts rakománydobozokat" nevezetű küldetésért járó 20 pontot sem!
  Tényleg ennyire siralmas a helyzet a DO-nál, hogy nem képesek egy rendes eventnaptárat összerakni ami működik is...? :confused:
   
  Utoljára szerkesztett: 1.7.23
 12. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Nekem olyan kérdésem lenne, hogy solaris plushoz honnan a bánatból lehet modult szerezni ? Mert még simához sincs még eventekben se modul nem, hogy a plus verzióhoz. Volt a valentin napi cuccban simához onnan jött pár az ok, de azóta kb 1 se mégg eventbe sem volt még simához sem. :D Valamit kezdjetek már a modulokkal, hogy értelmesen lehessen legalább szerezni. Nem elég, hogy nehéz szerezni, ráadásul random adja a hajókhoz. Jött amúgy plus verzióhoz 3 még valentin napi eventen volt bent simához az adta ezeket is. A 4.iket mégis honnan szedjem össze ? o_O Ráférne 1 nagy rework az egész cuccra mert ez így hulladék úgy ahogy van. Vagy legyen akkor elérhető miden hajóra vagy vegyék ki a fenébe. Egy kicsit erőltessétek már meg magatokat nyaktól felfelé van vagy 60 hajó fajta meg mellé a + verzió, hogy a fenébe szerezzünk hozzá modult így ? legalább szedjétek szét külön sima meg plusz hajókra még úgy is brutál szívás lesz .
   
  Utoljára szerkesztett: 1.7.23
  Mislix kedveli ezt.
 13. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Sajnos ez is egy vakfolt szerintem a DO rendszerszervezési logikájában, mivel nemcsak ez az egy hajó ilyen. Sőt, van olyan, aminek négy modulhelye van, de csak három kapható hozzá. A legutolsó három event még a régi modulokat reklámozza. Megvettem anno egy viszonylag újabb hajót, na ahhoz azóta semmi.
  Arról nem is beszélve, hogy a meglévő nyersanyag szerzési arányok is hagynak kivetni valót maga után. Lásd: hasadó kristály. Csak az "újabb" rakéta vető(k)be - mert van három féle - 2500 kell. Amúgy meg ha jó napod van a kapuban kapsz 15-öt...

  Szóval egy ráncfelvarrást megérne, mert már lóg a bőre mindenhol a kedves játéknak.
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 14. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Hát igen én is így jártam. Fél évig gyűjtögettem olyan hajóra amire modulom nem nagyon lesz csak amit véletlen kaptam rá. :D Amit írtál azt ők is tudják nagyon jól. Brutál rossz mennyiségek lettek néhol ( aham... minden hol ... ) megadva. Csak az a baj ezekhez már nem nagyon tudnak hozzá nyúlni, mert akkor régi játékosokkal szemben nem lenne fair akik így szerezték a dolgokat. Maximum kicsit korrigálni lehetne, ha újabb szerzési lehetőségeket hoznának be ami értelmesebb mennyiségben adja a dolgokat és jobban hozzáférhető nincs pl. kapuhoz kötve. Ez a " építsünk kakiból várat ... " mentőöv maradt már csak sajnos. A kérdés csak az, hogy meglépik e valaha, hogy javítsanak egy ősrégi elavult alapokra épülő játékon vagy várják a csodát továbbra is. Kb egy 10 évvel ezelőtt még ezek menők voltak, ma már annyira nem csábító senkinek ez a " játsz napi két napot a semmiért ... " hozzá állás. Az embereknek se ideje se energiája nem nagyon marad a mai világban erre. Nem viccből tartunk ott, hogy nem kevés progizó van akik ügye ezzel kompenzálják. Ezt kb maguknak idézték elő a játék fejlesztők. Azt sose kértük, hogy minden legyen megszerezhető 2-3 nap alatt. De a mostani jelenleg meg már nem jó... ez a "szerencsén múlik, hogy fél esetleg 1 év alatt véletlenül megszerzed ami kell ha kézzel játszol..." az valami vicc kategória. De ezt ha leírod álltalában sértésnek veszik / elengedik a fülük mellett. Még ezen nem változtatnak valamit itt nem nagyon lesz fejlődés játékos bázis téren, sőt csúnya hanyatlás megy egyre jobban. :( Reméljük hamarosan észbe kapnak és, hogy már akkor nem lesz túl késő valamit tenni ez ügyben.
   
 15. suttyo1

  suttyo1 Fórum-zöldfülű

  több mint 50000 ezer uriból adott meg 5 hiányzó darabot a kapuhoz, hogy is van az a százalék ???????? jo nagy átverés.
   
 16. 4RING

  4RING Fórum-zöldfülű

  Qz kapú kell tolni sokkat az add jó dolgokat pl olaj axion
   
 17. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Nem tudom melyik kapuról szól az írásod. A krónoshoz ugye az Alfából 4 kell én úgy csinálom hogy ilyenkor a gammát előbb adja meg , ezért nem rakom ki ill nem rakom le az asztalra s így a többszörözővel hamarabb megy , egyébként ellenkező esetben a gammához is 50- 60 ezer úri kell! A bétánál ugyan ez a helyzet , egy alfa egy béta. S ha jó napom van s elég figyelmes vagyok akkor a többit is így pörgetem. sajnos a kapuk képe már nem segítség mint az ős időkben , valamikor a belépési oldalon a kapurészlet segített mire kell pörgetni, ma már megszüntették. Egyébként én is jártam már úgy hogy a gammához 80000 úri kellett 1!! kapurészlet megszerzéséhez.
   
 18. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Valaki nyugtasson meg, hogy az " Előzetes " topikban az nem egy "LF5" mert össze sírom magam. :confused: Bár első ránézésre valami aknavetőnek néz ki, majd dobálhatjuk egymást végre aknákkal is. :D
   
 19. HΛЯMLΣSS

  HΛЯMLΣSS Fórum-zöldfülű

  Asmodeus lézer a neve,következő battlepass-al fog jönni
  Npc elleni lézer lesz
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 20. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Ez legalább valamennyire megnyugtat, bár nagyon nem értem minek még több lézer. Nagyon max még egy " kreditesnek " lenne értelme, ami BL mapra lenne segítség az elején, egy hasonló mint a promi lézer. A full LF4 et már viszonylag könnyű össze szedni az bőven elég minden "régi" kontentre a BL mapokra viszont nagyon núdli. De így, hogy ha ez is battle pass-ban lesz csak, ismét nem sok értelme van mert akkor ezt se nagyon lehet szerezni még ha ne adj isten oda szánták is. Nem találtam semmi infót róla még így csak látatlanban próbáltam kitalálni mi a logika, de akár hogy nézem értelmetlen egyenlőre. :confused:
   

Az oldal megosztása