Visszajelzés Beszélgetés a játékról / visszajelzések akár pozitív akár negatív.

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum mestere

  Húú hát őőő maradjunk annyiban, hogy hivatalosan NEM. Tiltja a szabályzat, ha külső programokat használsz amit nem raktak ki hivatalosan a játék főoldalára. Ha lenne rá engedélyezett lehetőség ki lenne írva, vagy fel lenne valahol tüntetve jól látható módon. Javaslom ne kisérletezz vele, mert anno se szerették.
   
 2. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Még normál gépről se! :)
   
  Vércse és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 3. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  A sok bejelentés ide és a supportra nem volt hiábavaló!
   
  Vércse kedveli ezt.
 4. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum mestere

  Hát volt sok... java részt "feleslegesen" mert konkrét látszata nem sok van. Remélem sikerült alkotnod valamit, és találni valami köztes jó megoldást, ami mindenkinek jó lesz értem ez alatt a játékosokat és a fejlesztőket is. Csinálgatják a dolgukat mert azt nem lehet mondani, hogy nem. Néha azért kapunk 1-2 jó dolgot is. Így látatlanba nem akarok ítélkezni több oka is lehet mért van ez így... kevés ember, vagy ne adj isten nem értenek hozzá, vagy csak hanyagság ... ki tudja ... Azért az vicces és egyben kellemetlen is, hogy nem 1-2 hónapos / éves játékról beszélünk ( 2006. december 11. ) azóta sok víz lefolyt a Dunán mint szokták mondani. Ennyi idő alatt azért már illő lett volna rendet rakni a saját "házuk" táján is meg a játékban is. Jó ez lehet kicsit sértő lett megint... értse mindenki úgy ahogy szeretné. Itt a hibást felesleges keresni, mert hibás a játékosok nagy része is, hogy csalnak meg a fejlesztők is, hogy telibe sz... khm.. akarom mondani nem foglalkoznak a dolgokkal rendesen. Sokszor volt már ez is itt vita téma, tudod felesleges rajta vergődeni nem lesz jobb. Még nem lesz a fentiek részéről valami " brutál " gyökeres változtatás addig itt csak a szenvedés fog menni. De bízom benne, hogy sikerül / sikerült valamit alkotnod és végre a fejükhöz kapnak a fentiek is. Csak azt akartam mondani ne az legyen a vége, hogy lehúzzák végleg a rolót. :(
   
 5. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Hát, nagyon ésszel kell csinálni, mert három hatóság is indíthat eljárást és ezek közül a legjobb a rendőrség a DO szempontjából. A másik kettőnek brutális jogköre van, amiről nem igazán beszéltek még. Ebből egyiknél a DO-nak kell bizonyítania, hogy nem úgy van ahogy a hatóság gondolja (ez EU szinten így van), és ekkor már nem kell magyarázkodnia a játékosoknak vagy ügyvédeknek. A hatóság büntetését csak úgy tudja elkerülni, hogy (ha kell, évekre visszamenőleg) bizonyítja, milyen lépéseket tett.
  Emellett nagyon okosan felépítve pénzügyileg is megéri (nemcsak a játékosoknak)...
  Egyelőre ennyi!
  (Ja, és van olyan már, aki ezt benyalta)
   
  Vércse és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 6. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  Nézd tudjuk bajok vannak, nagyon sokszor leírtuk és talán nem is ez a legjobb kifejezés erre. A büntetések és tiltások ellenére rengeteg játékos használ programot. Viszont azt is tudjuk és látjuk, sok játékos reklamál akinek van vaj a füle mögött. Akinek nem inge, ne vegye magára. Nem látjuk a háttérmunkát mi folyik, nem tudjuk a közvetlen intézkedéseket sem, csak akkor amikor infót kapunk ezekről. Annyit azért nem árt tudni, mivel ez nemközi cég, azért eljárást indítani nem egyszerű, és meg alapozottnak is kell lennie az ügynek. Ez már szinte majdnem politika, és szövevényes jog. Mindenki természetesen élhet a jogával, megvannak a megfelelő fórumok erre és szervek. Én játszok továbbra is, amikor időm engedi kedvtelésből.
   
  Csülök[H], Vércse és Chonkav7 kedveli ezt.
 7. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Három éve lett szólva a hatóságnak és hidd el azóta tartom velük a kapcsolatot és nem az első megkeresésem.
  Egy biztos a DO-val ellentétben ők tartják egymással nemzetközi szinten a kapcsolatot és meg is osztják az információt. Sajna nekem sem mondanak el mindent.
   
 8. csaba238

  csaba238 Junior szaki

  Ha nincs windows a telefonon az lehetetlen.
   
 9. csaba238

  csaba238 Junior szaki


  Tehát akkor megy minden a legnagyobb progis kéznélküli programos ne mondjam ki milyébe. Áhh nekem a derekam má ki van mi értelme az egésznek ha nem progizol haszontalan vagy ugyan ugy ahogy nekem ki dobtak a klánból és le lőttem öket a pushingra ügyelek de akkor mi értelme játszani ?? mindig ugyan ugy vissza jönnek és fojtatják
   
 10. vendeg_2288

  vendeg_2288 Fórumlakó

  "Eltartott egy ideig, amíg stabil védelmet tudtunk megvalósítani a játékunkban, és megbizonyosodtunk arról, hogy a játék ismét zökkenőmentesen fut. Természetesen időről időre továbbra is érkeznek támadások, és ez rövid időre megszakításokat, késéseket és egyéb problémákat okozhat, amíg a védelmünk nem működik. De összességében a helyzet ellenőrzés alatt áll, és a normál játékmenet helyreállt."

  a normál játékmenet helyreállt
  hazudja, a fórum adminisztrátor..
  MINT az óriási BAN HULLÁM-ot! : DDDDDDDDD

  ebben a topicban meg 4 hozzászólással felettem leírja a "team leader" (jelentsen ez bármit/kit is!), hogy ők is látják a sok csalót, de sajnos nem tudnak ellenük tenni, mert a KÖSSSSSSSZpont... :_ (

  ezek után, tényleg bárki azt gondolja, hogy itt tényleg tenni akarnak / tesznek valamit a csalók ellen?!

  itt mindenki hülyének van nézve?! itt? mindenki!
   
  Utoljára szerkesztett: 13.10.23
 11. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum mestere

  Agatus törése event receptek, mert ismét kimaradt ;) Bocs megint angol lesz. Van egy új modul is a receptek alatt megtaláljátok a leírását mert gyártásnál nincs róla semmi leírás csak a neve.

  Event recipes
  There are some event recipes which can be crafted during the event.
  CategoryNameAmountRequiresCraftable
  Ship DesignTyrannos Centurion Ship Design115,000 Agate SplinterOnce per event
  Ship DesignAsimov Mimesis Ship Design115,000 Agate SplinterOnce per event
  ExtrasHP-MTCH118,000 Agate SplinterOnce per event
  P.E.T.G-MM1150,000 Agate SplinterOnce per event
  ExtrasSPC-SPD0116,000 Agate SplinterOnce per event
  ExtrasDMG-NPC01110,000 Agate SplinterOnce per event
  WeaponLF-4130,000 Agate SplinterOnce per event
  ExtrasGalaxy Gate Excursion Unit (GGEU)12,000 Agate Splinter5 times (costs for the recipe increase by 10% per craft)
  TechBRB-212,500 Agate SplinterMultiple times
  TechShield Backup 212,500 Agate SplinterMultiple times

  New Items
  New Stable Ship Module: HP-MTCH01
  HP-MTCH01 gives +8% increased Hitpoints if equipped on your ship.
  This ship upgrade module can be used on the following ships: Hammerclaw, Hammerclaw Plus, Mimesis, Tartarus, Tartarus Plus, Citadel, Citadel Plus, C-Veteran, C-Elite.

  Your DarkOrbit Team
   
 12. RaviFox

  RaviFox Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Egy folyton fellépő problémára keresek választ és ha lehetséges megoldást.
  Játék közben teljesen random kifagy a kliens néha még azelőtt, hogy felcsatlakoznák a pályákra. Ilyen esetekben nem segít csak a kliens kényszerített leállítása és újra indítása. Ez egészen addig csak kellemetlen amíg nem vagyok felcsatlakozva a pályákra. Ha viszont fel vagyok csatlakozva mikor kifagyok akkor ha védett helyen parkolok órákig/napokig nem tudok felcsatlakozni ha pedig PVP területen állók egészen addig nem enged felcsatlakozni míg a hajómat ki nem lövik.
  Sajnos az oly sokszor emlegetett gyorsítótár törlése nem oldja meg a problémát.

  Megjegyzés: A fiam is szokott játszani ezen a gépen és nála kifagyás után nem jelentkezik a probléma, azonnal feltud csatlakozni ismét. Az én felhasználói fiókommal vacakol rendszeresen.

  Mi lehet a hiba és a megoldás?
   
 13. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum mestere

  Ha tippelnem kellene "új" cím van a hajón azok miatt vacakol sokszor a játék. Szedd le / rakj be másikat és valószínűleg működni fog.
  Itt találod:
  Pilot Sheet / kitüntetések / cím ( bal oldalt a listában )
   
 14. RaviFox

  RaviFox Fórum-zöldfülű

  Köszönöm a válaszod!
  Kipróbáltam két másik címmel és cím nélkül is de a problémát sajnos ez sem oldotta meg.
  Jelenleg is 3/3 térkép közepén áll a hajóm mivel ott fagytam ki a játékból és nem enged felcsatlakozni egészen addig amíg kitart a hajóm életereje. Általában nem is játékosok szokták kilőni a hajómat, legutóbb nagyon sokáig tartott míg a kis lordakiák kivégeztek.
  Amúgy nem igazán értem az egészet. Nem kellene a hajómnak is eltűnnie a térképről pár másodperccel a kifagyásom után?
   
 15. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum mestere

  Hát így ebben az esetben sajnos mi itt a forumon nem nagyon tudunk segíteni. Így a leírtakból mondjuk nem derült ki, hogy a fiad is ugyan azon a szerveren játszik e mint te. Mert ha esetleg másikon, akkor lehet konkrét szerver kapcsolódási gond is amivel küzdenek manapság rendesen. Ha mégis esetleg 1 szerveren vagytok, akkor maximum annyit tudsz még tenni ez ügyeben, hogy felveszed a kapcsolatot a supportal és ők ránéznek mi lehet a gond esetlegesen tovább küldik kivizsgálásra. Esetlegesen még megpróbálkozhatsz a játék / teljes gép újra telepítéssel, mert az is lehet azzal van a gond. Elvileg nem lenne szabad kifagynia a játéknak. Így az is lehet nálad van a probléma, de ebben az esetben viszont mind a 2 felhasználónál ugyan azt kellene produkálnia a játéknak. Ami félig meddig meg is van, mert mind a ketten kifagytok. Így valószínű nálad is van gond azt se ártana akkor megnézni, hogy a fagyások megoldódjanak. Meg írni akkor supportnak nézzenek azért ők is rá mi lehet a gond, mert a hajód állandóan beragad. Ezzel ők foglalkoznak elvileg. Nekem jobb ötletem így nagy hírtelen nincs, ennyit tudtam tanácsolni. További szép napot és kitartást még megoldódik a gond.
   
 16. Kedves Hu -Taurus !
  Elirtad...

  • 2023. december 11-én lesz a DarkOrbit 16. születésnapja


  • ÜDV. SYSTEM
   
  HU-Taurus és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 17. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum mestere

  Én tényleg nem akarok elégedetlennek tűnni. De biztos jó az event küldinek a reward? Mert ez viccnek is rossz. :D Map 4en a meteor ad 1800 urit a küldi sebezz 600k-t , és a küldi ad 200-at. Big reward gyanítom sokan megcsinálják majd. :oops: Jó borkolt kötözködést félre téve , mire megcsinálod a küldit addigra a legratyibb hajóval is min 5-6 lont vagy akár mit simán levadászol ami azért valljuk be nem 200 uri. Vagy az a 100 rakéta amit ad elpusztítja az egész univerzumot ? :D Gyanítom, vagyis erősen remélem nem az volt a gondolat a miatt éri majd meg.
  Hm... próba képen megnéztem... ez küldi sorozat így ...
  Pontosítok...
  Szánalmas a küldi sorozat reward :(
   
  Utoljára szerkesztett: 7.12.23
 18. Suﻡe®πa†µr٩ı

  Suﻡe®πa†µr٩ı Fórum-zöldfülű

  1.5 órája akarok belépni 19:00-tól.:mad:Persze tudtam hogy 8 ó után már késő, de akkor már kíváncsi voltam mikor sikerül:confused: Köszönöm ezt a felejthetetlen fejlesztési órát DO:(
   
  Krino1 és Troger kedveli ezt.
 19. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Jól van, ez is csak még rosszabb lett a kihagyott több mint 7 hónap alatt :D

  https://prnt.sc/FRqA1u7Y57BG

  Ezek után senki ne magyarázza meg, hogy nem legalizálták a botokat ebben a játékban .... Persze a kérdés még MINDIG nyitott!!!: Ha a játék kódolása nyilvános, hozzáférhető , stb....akkor a kártyaadatok hogyan lehetnek biztonságban??? Ezt már sokszor kérdeztem, sosincs válasz .... Persze már nem is érdekes.... :) Na kínlódjatok tovább ezzel a hulladékkal ... :)
   
  csaba238 és Vércse kedveli ezt.
 20. [winnetou]

  [winnetou] Fórum-zöldfülű

  jo napot 3 hete nem tudok a jatekal jatszani mert nem tudok belepni a hangarba 1 hete a suport irta hogy tovabitota valaki fele azota sem semmi egy kicsit rohej azert hogy nem tudom hasznalni a hajomat de a premium es a tobbi had menjen nem tudnak kijavitani egy hibat ennyi ideje ?? ez rohej szep napot nem szoktam irni de mar tele a hocipom evel sajna szep napot