Visszajelzés Beszélgetés a játékról / visszajelzések akár pozitív akár negatív.

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Kopi97

Kopi97 Utánpótlás-írogató

Igen, akkora kárpótlás lesz, hogy nem fér majd el sehol.

2. okoska76

okoska76 Junior szaki

Támadás...Sajnos a hiba eddig nálam sem hárult el akár mit csináltam eddig ( törölve, újra rakva ) ezután már csak a csoda segít, de azért megnézném kiknél hárult el a hiba és és vajon miért is ???

3. Pacsker

Pacsker Fórum-zöldfülű

Semmi, ugyan úgy nem lehet belépni.
    Betöltésnél megáll.

4. ✟Buksziii✟...ツ

✟Buksziii✟...ツ Fórum-zöldfülű

5 napja nem működik nekem se, viszont ami érdekes hogy barátom betud lépni. Az ő gépéről engem is be engedett gond nélkül. Egy másikon is megpróbáltam ott megint nem engedett be. Nem tudom mi alapján van a hiba, de egyre bosszantobb ez a helyzet….

5. exee19

exee19 Fórum-zöldfülű

Több napja nem jó nekem se.

6. BadĐog{HUN}

BadĐog{HUN} Utánpótlás-írogató

ID azonosítót is megadtam a supportnak, azóta sem jó. 4 accountból egyet sem enged be.

Kobold8 kedveli ezt.
  7. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

A support hiába aktivizálja magát, ha a programozók Macska Jancsik.
    Tudod, a kocsis hiába üti a lovat, hogy menjen, ha az megdöglött!

8. Kopi97

Kopi97 Utánpótlás-írogató

Igazad van de abszolút nem értem, hogy minek veszik fel a fizetést ha semmit nem tudnak kezdeni a játék problémájával 4 vagy több napon keresztül.

9. MCLXRXN

MCLXRXN Fórum-zöldfülű

Ez felháboritó és vettem jó drágán a becs tp bostereket aminek nem lett semmi értelme szarom én a pénzt

10. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Van egy érdekesség, ami lehet segít.
    Másik gépen be tudok lépni, de ezen. amin játszani szoktam még most sem tudok. A másikkal pedig gond nélkül működik.

11. $coobyĐoo

$coobyĐoo Utánpótlás-írogató

Még mindig semmi.

12. MCLXRXN

MCLXRXN Fórum-zöldfülű

akkor most vegyek másik gépet 100-200 ezerért vagy mi a p

13. Csülök[H]

Csülök[H] Fórum mestere

Értem én ezt a galaktikus küzdelem eventet, Amikor indult tök fer volt, minden térkép beleszámított, most viszont aki 24/24 botoltolja bejön fél órára csilliárd pontot szerez, amikor egy full golit lelö egy negyed életes cerka nos ott már azért van anomália. tudom nem érdekel senkit, viszont ez kikívánkozott belőlem. Amikor azt az üzenetet kapom nem kapsz több zsákmányt XY lelövéséért és havonta él 1x-2x a "manus", akkor ha a közelébe kerülsz elpárologsz. Nekem ez kikapcsolódás, nekik nem tudom mi, remélem örömük van benne.

-Szép_Mező- és Mislix kedveli ezt.
  14. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

Na nálam meg az űrlabor döglött meg úgy 2-3 napja!Küldeni a hajóba nem lehet,mert azonnal kidob és valami 404-es errort ír ki!

okoska76 kedveli ezt.
  15. xxxxzzzz81

xxxxzzzz81 Utánpótlás-írogató

igaz ese tudok jo volna mek csinal nak

16. .deder.

.deder. Kivételes tehetség

M a gond?
    Nem lehet az űrlaborból küldeni mert kilép az oldalból. Nincs ilyen!

okoska76 kedveli ezt.
  17. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Péntek van, a jó öreg szakik valamibe belenyúltak, elrontották, azt hazamennek hétvégére, mintha mi sem történt volna!
    DO-minőség!

18. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

Persze most sem jó /még mindig/ az űrlabor,de sebaj tudok 10000 uriért sepromot előállítani.Illetve a 400%-os uri vásárlás az jól működik így semmi gond!

SPILLER2 és okoska76 kedveli ezt.
  19. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

Not Found
    The requested URL was not found on this server.Na ha küldeni szeretnék valamit a hajóba az űrlaborból ezt írja ki miután kidob a főoldalról!Értem én a gondokat hogy vannak de legalább valaki mondhatna valamit hogy sajna pocsék megint türelmet kérünk!

flirt64, SPILLER2 és okoska76 kedveli ezt.
  20. Páncélgránátos

Páncélgránátos Fórum nagymestere

Nekem se jó!
    Kárpótlás majd lesz:100 wiz rakéta, 10 GG, a kellemetlenségért meg elnézést kérünk:)

Vércse, SPILLER2, okoska76 és még 1 ember kedveli ezt.