Visszajelzés Beszélgetés a játékról / visszajelzések akár pozitív akár negatív.

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. JimiPapa

JimiPapa Utánpótlás-írogató

Ürlabor... halló, itt a központ.... Még mindig semmi....

Sulaco1968 kedveli ezt.
  2. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

Szerintem nem is lesz jó már!Csak nem akarják a játék tervezői,fejlesztői közölni velünk,mert félő,hogy még többen abbahagyják a játékot.Józan paraszti ésszel tényleg ezt kellene csinálni,mert költesz valamire ami mit ad vissza?Persze lehet DRS nélkül is Forma1-ben versenyezni csak hát....!2009-óta repkedek itt,igaz volt egy kis megállás amíg összeállt az új számítógép és igen a sok furcsaság vagy hibák miatt egy kicsit már nem olyan aktív vagyok mint régen,de akkor is valahol részem lett a játék.De sajna tényleg gondolkodóvá tesz,hogy tényleg csak a folyamatos vásárlásból tudjak előre lépni,haladni,fejleszteni!Hát.....

3. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Kivételes tehetség

Azért nem foglalkoznak vele valószínűleg, mert ugyan az a baja mint ezelőtt volt. Akkor se tudták megcsinálni. Annyi megoldás volt, hogy elkellett kliensben fogadni mindent és működött, most úgy se megy. Viszont HA böngészőbe belépsz ott tudsz küldeni. Nem nyafizni kellene utána olvasni. :p

Tessék, hogy ne az legyen " kamu " .
    https://www.kepfeltoltes.eu/images/2025/01/02/745labor.jpg

Javítom... bocsánat. Nem mindenkinél megy böngészőből sem, épp most teszteltük. De 1 próbát megér hátha nálatok is működik. Nagyon úgy néz ki net szolgáltató függő a dolog, angol forumon írták van akinek csak vpn-el megy vagy azzal sem. Esetleg még az is 1 megoldás lehet.

Utoljára szerkesztett: 2.1.25, 08:52
  4. Kobold8

Kobold8 Fórum-zöldfülű

Lehet, Sulaco, hogy igazad van, de a klánban sem működik egy rakás funkció, azzal kezdhetnének valamit

5. xxxxzzzz81

xxxxzzzz81 Utánpótlás-írogató

kiprobaltam nemokodik sepron koldes

6. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

Nagyon sok mindent kipróbáltam,kipróbáltunk az informatikus fiammal.Töltöttünk le már nem is tudom miket és nem "nyafizok",de nem működik a labor!Ahogy olvasom más sem!

JimiPapa kedveli ezt.
  7. xxxxzzzz81

igaz utanakene nezni legyenek szivesek

8. Grincs

Grincs Team Leader Team Darkorbit

Sziasztok!

Sajnos igazatok van, régóta nem működik az űrlabor. Minden esetet jelentünk, de nem csak a magyar team, hanem minden szerverről vannak jelentések. Ennek ellenére mi sem látjuk, mikor fogják a hibát javítani. Semmi információm nincs sajnos. Tudom, ezenfelül is rengeteg hiba van a játékban, és a szomorú az, hogy csak lejelentjük a nemzetközi hibabejelentő oldalán, és várjuk , hogy a csoda megtörténjen. A support is már csak automata levelet küld, ami igazából nem tartalmazza, hogy a hiba mikor kerül megoldásra.

JimiPapa, Kitti és ¤maistro¤ kedveli ezt.
  9. JimiPapa

Köszi. áhhá, értem, azt hiszem! Ne klienssel lépjek be, hanem net böngészőből, mint a régi szép időkben, pl 2010-ben.. amikor kezdtem még egy másik szerón (EU3).. Na meg próbálom, ha ez okés lesz, jövök neked 1-el és megirom...

10. JimiPapa

Sajnos nem működik netes bejelentezéskor sem. És manuál játékos vagyok. Lehet ez a baj... De azért köszönöm a tanácsot, szép hétvégét

11. JimiPapa

Igy van. Klánban nem lehet küldeni szövetséget sem háborút, sem semmit. KB.azóta amióta az ürlabor is problémás

12. JimiPapa

Igazad van.- án úgy is próbáltam, új kezdő profillal, akkor sem megy űrlabor a szervereken.

13. JimiPapa

azért ez gáz. Prémium előfizető vagyok évek óta, okés manuál játékos, vásárolok ezt azt, HUF-ért... de úgy nehezebb is fejlődni, mint segitséggel, és ezekután is elveszik azt ami eddig működött.

14. JimiPapa

rendben, és hol lehet vásásrolni sepromot???? Mert sehol nem találtam.... nem mintha vennék, csak érdekel vajon mennyi is lehet ha meg kell vennem?

15. kicsifoxi27

Én is vettem meg össze farmoltam KÉZZEL amim van ( sokan utálnak is érte ) , ez sajna nem jelent itt semmit. 1 próbát megért. Én sima Opera böngészőből tudok küldeni másból próbálva meg sehonnan. Érdekesnek tartom én is . Én csak segíteni akartam, hátha másnak is működik. Elhiszem, hogy nálad esetlegesen sehogy nem megy, mert teszteltük mi is. Nálam pl csak sima Operából ( nem a + verzio ) megy , unokaöcsámnek meg sehonnan, se kliens se egyik vagy másik böngésző... pedig végig próbálta mindent. Vicc amúgy tényleg. Én csak leírtam segítség tippnek hátha megy másnak is. Nekem is csak konkrétan abban az 1 böngészőben megy semmi másban még telóról se pedig ott is néztem. :D Az érdekes ebben, hogy legutóbb nekem meg csak kliensben ment sehol máshol, másnak meg csak böngészőből vagy ott se. Sajnos jobbat nem tudok jelenleg tanácsolni senkinek próbálkozni kell, valahol csak engedi. Ha már lusták megjavítani. De mint írtam is... legutóbb se tudták mi a gond véletlen helyre jött ment 1 darabig, ezek szerint most megint elcsesződött. ( án már jó ideje nem játszottam így nem tudom mi megy jelenleg ) Én nem várnék csodákat... ezt hát nem rosszból, de nem rakják helyre kb soha mert " tudatlanok " hozzá. :( Új klienssel foglalkoznak kb már csak... már ha foglalkoznak azzal is a régit kb telibe sz... khm .. akarom mondani nem érdekli őket. :oops: De attól is a csodát vártuk évekig és még rosszabb mint a mostani. :D Jöttek a kamu igérgetések nem lesz bot , minden működik , könnyebb lesz karban tartani ... stb ... kb mint a magyar állam választás előtt mindent meg igérnek és semmi nem lesz belőle. :D

16. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

Sepromot tudsz venni az üzletben az extrák között.Igaz nem mindig van!Ha jól emlékszem 9000 Ft 8000 sepron.+ még valamit adnak hozzá,lőszert vagy rakétákat vagy a fene tudja hogy mit.Ritkán van,ha akarsz venni figyelned kell a kínálatot.

17. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

Ahogy nézem,nálad nem kínálja fel a kliens program letöltését.Ez idáig én még nem találtam olyan böngészőt,ami ne kínálta volna fel.Lehet,hogy pillanatnyi megoldás lehet,hogy ha valaki talál egy olyan böngészőt,ami még az alap vagy régi programmal fut így ott tud kevesebb hibával játszani.

18. kicsifoxi27

Bocsi az a kliensből volt kép. :oops: Akkor tessék itt 1 friss kép, épp most küldtem. ;)

https://www.kepfeltoltes.eu/images/2025/01/04/776labor_k_ld_s.jpg

Tényleg sajnálom, ha másnál nem megy. 1 tippnek azért nem volt rossz, akár működhet / működhetett is volna.

Sulaco1968 kedveli ezt.
  19. xxxxzzzz81

akor nekemernemegy mindent meg probaltam

20. xxxxzzzz81

most probaltam semi nekem nemegy