Visszajelzés Beszélgetés a játékról / visszajelzések akár pozitív akár negatív.

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

Tippnek jó volt!Köszi!Kicsit nehézkesen kicsit bosszankodva,de sikerült 2x küldeni eddig.Jesssssz! /csak el ne kiabáljam/

kicsifoxi27 kedveli ezt.
  2. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Örülök, hogy sikerült valakinek. :) Legalább 1 pozitív vissza jelzés, hogy nem én vagyok " kivétel " csak akinek megy. :rolleyes: Akkor jó küldözgetést és kitartást ahhoz ami itt megy néha. :D

Sulaco1968 kedveli ezt.
  3. JimiPapa

JimiPapa Utánpótlás-írogató

Látom operat használsz, én chrome. akkor próba Operaval

kicsifoxi27 kedveli ezt.
  4. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Fentebb írtam párszor, hogy csak onnan a sima Operaból megy nekem is sehonnan máshonnan. De nem figyelt senki. :p Angol forumon sokan azt írják a firefox megy nekik, nekem csak a sima Opera nem a gx verzio. Vissza keresve hozzászólásoknál Páncélgránátos azt írta neki a Maxthon 5 böngészőről bár én erről nem is hallottam még. Ezeket tudom tanácsolni próbára. Sok sikert és sajna mint írtam is nem 100% van akinek sehol nem megy. :( De 1 próbát megér hátha jobb mint a csodára várni.

Utoljára szerkesztett: 4.1.25, 14:58
    JimiPapa kedveli ezt.
  5. JimiPapa

Szia. Igen most olvastam mindent vissza. Firefox is kuka. lehet a gx verzio van fent nekem Opera böngészőből, mindjárt nézem és próbálom. Azért na... nem semmi bakker fizetünk a játékért, és hónapok óta semmi javulás.

6. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Én ezért hagytam abba mert besokaltam picit rajta. Most kedvet kaptam egy kicsit " bohóckodni " de én már nem fizetek nekik semmit még nem alkotnak valamit az tuti. Nem lenne ez rossz játék csak vagy 8 éve hanyagolják. :D Van itt minden amit el tudsz képzelni csak jó nem mármint a tisztességesen kézzel játszóknak, ami elszomorító. :(

JimiPapa és Vércse kedveli ezt.
  7. Nekem is MX5 a favorit...

Páncélgránátos és Vércse kedveli ezt.
  8. BadĐog{HUN}

BadĐog{HUN} Utánpótlás-írogató

Nem tudom, hogyan csináljátok, buta vagyok hozzá. Hogyan lehet megpróbálni böngészőből, kliensen kívül? Köszi a segítséget előre is...

9. Vércse

Vércse Utánpótlás-írogató

Miután letöltöted a Maxton MX5 böngészöt ! ne fogadj el semmit ! ( én még azt sem hagytam hogy a merev lemezen modositásokat hajtson végre ! ) A keresöjébe írd be hogy Darkorbit , a felkínált lehetöségek közül fogad el a másodikat ( én így tettem ) . Lépj be a regisztrációdba és ha már bent vagy onnantol ne foglalkoz mással csak az Ürlaborral , a kliens letöltésére még csak rá se nézz ! csak küldésre használd ! Sók sikert :)

JimiPapa és kicsifoxi27 kedveli ezt.
  10. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Na engem is megtud még lepni a játék. Találtam 1 repkedő fekete bigyót mondom lelövöm, hát meglepett a drop. :D

05.01.2025 - 13:04 Megsemmisítettél egy Urge IV űrlényt.
    05.01.2025 - 13:04 Kaptál 11000000 tapasztalatpontot.
    05.01.2025 - 13:04 Kaptál 118800 becsületpontot.

Meg dobott egy szolít 5000 urit.

11. xxxxzzzz81

xxxxzzzz81 Járnitanuló

Not Found
    The requested URL was not found on this server.

12. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Attól, hogy beírod minden nap, hogy kaki nem fog megjavulni. Max Kittinek fog a gyógyszere elgurulni és kirak pár embert. :D Tud gonosz lenni ne húzgáljátok a nemlétezőjén a szőrt. :p

21enforcer és JimiPapa kedveli ezt.
  13. JimiPapa

Teljesen igazad van. És mennyire másabb volt még a kezdetek-kor. 2014pl. És nem is volt ennyi hiba a játékban. Majdnem mindenki manuál nyomta.

kicsifoxi27 kedveli ezt.
  14. JimiPapa

Na ezt ki próbálom.

15. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Holnap új kliens jupííí rosszabb lesz mint volt már előre látom. :D

JimiPapa, Mislix és 21enforcer kedveli ezt.
  16. Amethyst19[AMD]

Amethyst19[AMD] Törekvő

Reméljük, nem tűnnek el a cuccaink! Viszont a botok eltűnhetnének! Bár akkor lehet alig maradunk vagy húszan!:))

17. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Én lennék a legboldogabb, ha annyian maradnánk... DE ... a teszt szerót ezek szerint nem figyelted mi megy ... őőő maradjunk annyiban semmit nem változik a mostanihoz képest. :oops: Nekünk rosszabb a nagyiknak jobb lesz mert minden 1 helyen van most már. :D

JimiPapa kedveli ezt.
  18. Amethyst19[AMD]

Amethyst19[AMD] Törekvő

Akkor mi értelme van ennek az átállásnak? (költői kérdés) Habár valami olyan terjengett itt, hogy ott kiszűrik a nagyikat...habár elhiszem, hogy rosszabb lesz, itt már minden lehetséges, csak a tisztességes való játékhoz való jogunk nem.

19. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Ahmmm... ja én is ebben reménykedtem... konkrétan nyílt beta még nem is volt , de már ment az új kliensen a bot ... pfff... gondolom többet nem kell mondanom. :oops: Nem viccből írtam feljebb, hogy csak hitegettek a nagy semmivel. Pont ugyan az lesz mint most ... annyiban más, hogy holnap új klienst kell leszedned. :D

Amethyst19[AMD] kedveli ezt.
  20. 21enforcer

21enforcer Járnitanuló

Dehogy kell. darkbo... ize en nem fogom letolteni. nel lehet valasztani hogy NEM csatlakoznek az unityre?