Visszajelzés Beszélgetés a játékról / visszajelzések akár pozitív akár negatív.

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Én nekem az a buta kérdésem lenne, hogy hol lehet az új klienst beszerezni. Mert fingom nincs szépen fogalmazva. Mert oké, hogy átállás lesz holnap, de b+ hol az új ? :confused: És igen gonosz BOT vagyok mert kézzel toltam 4 kaput és most indítom a kövit ... amúgy nem csak unatkozom. :D Fogadni mernék 1 csokiban, hogy holnap bannolva leszek mert túl sokat játszottam . :confused:

Sulaco1968 kedveli ezt.
  2. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

3. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

Suttyomba fog megtörténni.Aztán majd jönnek a gondok!Meg az,hogy értesítve leszünk!Hogyan,ha gondod lesz mondjuk a már említett bejelentkezéssel?Remélem nem lesz igazam és rendben lesz minden!

kicsifoxi27 kedveli ezt.
  4. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

De hol a kliens? :D A kérdés még mindíg ez.

5. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

"Január 6-án hétfőn az összes eddig nem átkonvertált szervert, átrakják az unityre. A konvertálás kezdete 04:30, a tervezett befejezés 14:00." Lehet ébren kell maradni!Előfordúl az is,hogy nem kell letölteni semmit,mert megoldódik magától.Vagy?

JimiPapa kedveli ezt.
  6. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

oké... de hol a klieens ? :D

JimiPapa kedveli ezt.
  7. 21enforcer

21enforcer Járnitanuló

1x csinaltam tavaj kaput kezzel azota soha. es ha osszekeverodunk a PL3 szerverrel meg a torokokkel inkabb abba hagyom minkabb lassam a top10 999 miliard becsel 20 as szinten vagy 42 szintu fovezerezredes. ertelmetlen lenne

8. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

hm... és akkor mivel tolod a kapukat TE kis huncut? :D Csak megsúgom mind1 hol "szólod" el magad a kuki rossz végén találod magad. :oops:

JimiPapa kedveli ezt.
  9. 21enforcer

21enforcer Járnitanuló

kuki rosz vegen hat.. az kapja magat ott aki evek ota nyomja megallas nelkul a kapukat 0 24 ben. kezzel tolom hat persze mi massal ^^ gg spinner kipipaljuk meik kaput csinalja es pa

10. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Ülj le szépen 1es. Majd pótvizsgán. :D Most picit pöpi húzgálós kedvem van az a baj. :D őőőő... event Kezdés: 2025.01.06., 10:00 óra (helyi szerveridő) HOGY ? 2 ig leállás van nem ? " A konvertálás kezdete 04:30, a tervezett befejezés 14:00.
    " Kicsit fejetlen megint a rendezvény ... szokás szerint... o_O hallooo valami nem tuti megint ... :D

Utoljára szerkesztett: 5.1.25, 19:32
    JimiPapa kedveli ezt.
  11. 21enforcer

21enforcer Járnitanuló

mijen eventrol almodsz? jo na megyek sarokba kozbe nem gond ha kapuzik a hajom fonok?

JimiPapa kedveli ezt.
  12. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

A főnöktől picit távol vagyok meg akarok is távol lenni ... az nem nekem való... gonosz vagyok néha ... :D De amúgy Kitti írta, hogy az Empyrian menet event akkor keződik... ne engem kövezz meg én se értem mi van. :D Ha jót akarsz nevetni akkor nézz rá angol forumra ott úgy van kirakta, hogy " márciusi " event :D

Utoljára szerkesztett: 5.1.25, 22:43
    JimiPapa kedveli ezt.
  13. 21enforcer

21enforcer Járnitanuló

ennyire ostoba nem lehet a bigpoint csapata, kerlek szepen :))))) NEM HISZEM EL. egybe raktak az eventet a szerver ossze vonassal. XDDDD jobb idot nem kaphattatok volna

kicsifoxi27 kedveli ezt.
  14. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Azért csak le esett mi a bajom. :D

15. BadĐog{HUN}

BadĐog{HUN} Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm, próbálom is, hátha...

16. BadĐog{HUN}

BadĐog{HUN} Utánpótlás-írogató

Jelentem, így sem megy... az összes talált böngészőtkipróbáltam, de sz.., akarom mondani tesz rá a rendszer. Mindenütt kidob.

17. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Na kéremszépen! :)

A DO-nál úgy néz ki, hogy sikerült "fingani" ismét egy jó nagyot! :rolleyes:

Azokat az ablakokat, amik eddig a főoldalon voltak (Űrlabor, árverés, utalványok, stb...) szépen berakták a játékoldalra! :D
    Arra a játékoldalra, ahol már most sem lehet kilátni a sok felugró ablaktól és egyéb szarságtól ÉS (!!!) ahol ugyanúgy nem működik az űrlabor! :D:D:p

Egy nagyobb (!!!) laptopon már nem is lehet majd játszani rendesen a játékot, mert vagy a reklám ablak(ok) fogja eltakarni a kilátást (ok, be lehet zárni, de minden kapuugrásnál ugyanúgy feldobja) vagy a már oda eddig is bezsuppolt funkcióablakok!
    Aztán ott vannak még a "minitérkép", az "űrhajó" és a "játékos" ablakok is ami további értékes területeket vesznek el a kilátásból!

Új év, új marhaságok! :rolleyes:
    Nem gond, de arra jók lesznek, hogy bosszantsák a játékosokat!
    Azt már most, jólelőre megmondom, hogy MÁR NEM LESZEK HAJLANDÓ MÁS KERESŐT HASZNÁLNI (MOST OPERÁT HASZNÁLOK) CSAK AZÉRT, HOGY VALAHOGY MŰKÖDJÖN EZ A ****!

Amúgy is tele van már a tököm az egésszel! :mad:

JimiPapa kedveli ezt.
  18. ..HUN1966HUN..

..HUN1966HUN.. Utánpótlás-írogató

19. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Régi klienssel is megy amúgy csak mondom. :rolleyes: De amúgy tényleg **** a link.

Elvileg már megy a link. 2,18 gb a kliens sok sikert. ;)

ez 1 kalap sz.... inkább tolom a régiből bocsi az legalább elindul rendesen igaz bugos mint a fene de letojom ... Ismét gratulállok a fejeltélen hulladák " át álláshoz " ...

Utoljára szerkesztett: 6.1.25, 15:25
  20. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

Sziasztok!Muszáj letölteni?Mert mi hátrányom lesz belőle ha nem?A régivel repkedek most és igen bugos mint mindig,de megy.Viszint jóval kevesebb hajót látok persze vonatok vannak,de ez van.

SPILLER2 és kicsifoxi27 kedveli ezt.