Visszajelzés Beszélgetés a játékról / visszajelzések akár pozitív akár negatív.

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Énis ezen gondolkodom. Méri is kellene ezt a telezsúfolt hulladékot, amiben lassan már hely nem lesz ahol látsz is valamit mi történi ... használni mikor jó a régi is ? o_O Tesztelte amúgy ezt valaki, hogy játékra alkalmas e ? Mert amúgy szerintem nagyon nem az event dobozon táncolni kell fél órát mire felveszi a hajó ... és ez még csak a kisebbik gondok egyike.
    Nem lehetett volna mondjuk a hajó alatt vagy valahol a hp meg pajzsot kibaszni -1 ablak mert a többi amúgy érdektelen kb amit az ablak ír... valahova a fontosabb dolgokat ami érdekel is 1 ablakban szerkeszthetően megcsinálni ? Ami érdekel kirakom. Az összes kaki ikont amivel telefostátok mehetett volna 1 ikonba, ha érdekel megynyitom .... neeem véletlenül se.... tele kell fosni az egész játék ablakot . Amúgy vannak bajok a fejlesztőknél sajnos ... látszik nem játszanak ezzel a " játékkal " amit össze gányolnak .

Megnyitod a játékos ablakot, az űrhajót mert mért ne , mini map, küldi ablak, pet , booster, chat , csoport ... és sok sikert lőjj ki valahol a maradék " lyukon " :D

Utoljára szerkesztett: 6.1.25, 18:16
  2. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

Így van ahogy mondod bocsánat,ahogy írod!Amíg nem lesz "kötelező" addig marad nálam minden a régi!Majd úgy is jönnek a vélemények és talán lesz olyan is aki többet ír a tapasztalatáról,de most nálam "működik" a játék úgy hogy marad így ameddig lehet.

kicsifoxi27 kedveli ezt.
  3. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Hát én elgondolkoztam rajta, HA csak az új lesz akkor ennyi volt hagyom a fenébe ...

4. Csigusz88

Csigusz88 Fórum-zöldfülű

Jó estét!
    Nekem eleve nem is enged le tölteni semmit mert ahogy rá lépek a linkre 404 et ír ki

5. 21enforcer

21enforcer Járnitanuló

en is hagyom a regit, minden jol megy a darkb.ton s kesz . max masodjara de beenged siman urlabor megy klan megy nincs gond. tobbi kinlodjon mig nem fedezi fel a valosagot hogy nem kepesek megcsinalni menjen

6. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Lesznek még itt problémák a gépigényt illetően! :rolleyes:

Én csak azt nem értem, hogy miként lehetséges az, hogy egyik pillanatban még működik rendesen minden a régi beállításokkal is, a másikban már nem és csinálnak hozzá egy nagyobb gépigényt kérő rendszert ahelyett, hogy kijavítanák, amit elcsesztek!

Még hogy nem direkt lett az űrlabor elcseszve...! Hahhaha... :rolleyes:

Sulaco1968 kedveli ezt.
  7. JimiPapa

JimiPapa Utánpótlás-írogató

ez nagy volt... XD Köszi... fel dobtad a napom... Én kérdésem az ürlabor... Amire úgysem lesz semmi javitás. ezzel az új klienssel gondoltam biztos ( ÉN naiv) megoldodik... Hát nemmm

kicsifoxi27 kedveli ezt.
  8. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Szívesen bár nem ez volt a célom vele. :D Amúgy nekem sem jó a labor az újban sem, marad a böngészős megoldás az még megy. remélem azt nem cseszik el.

JimiPapa kedveli ezt.
  9. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

Ezt halkam emlegesd,mert szerintem hamar rájönnek a "kiskapura" aztán annak is annyi lesz!Utána már csak a bankszámla vásárlás marad!

kicsifoxi27 kedveli ezt.
  10. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

Hidd el,hogy direkt volt!Ha hiba lenne a gépezetben,már javítva lett volna!

SPILLER2 kedveli ezt.
  11. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Hiba az volt csak letojták bízva abban, hogy az új kliensben jó lesz / megjavul. Hát nem jött be, így most vannak bajok meg vakarózás mi legyen. :D

SPILLER2 és Sulaco1968 kedveli ezt.
  12. JimiPapa

JimiPapa Utánpótlás-írogató

Foxi. Viszont maga a játék csak kliensen keresztűl megy, nem úgy mint rége. Jobb lenne kliens nélkül is menne, lehet a laborral semm lenne semmi gond
    Szép napot