Visszajelzés Beszélgetés a játékról / visszajelzések akár pozitív akár negatív.

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. vendeg_2288

vendeg_2288 Fórumlakó

ismét haTTTTTTAlmas "botszűrés" volt... és van pofája kiírni, hazudni róla.... : D : D

2. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Sziasztok!

Nos, felraktam az "Unity verziót", de (!!!) onnét nem lehet belépni a fórumra, csak a böngészős variánsnál (ha valaki tudja, hogy kell, azt megköszönöm)!

Tovább menve...
    Mire rájöttem, hogy lehet a főoldalról (pontosabban a bejelentkezési oldalról) a teljesképernyős változat ablakát bezárni, közel álltam ahhoz a ponthoz, hogy a monitort összetépem, mint egy papírlapot (azt is puszta véletlennek köszönhetem, hogy a kruzort mozgatva a jobb felső sarokban észrevettem az "X" jelet)! o_O
    Nem reagált sem az F11-re, sem más lehetőségre!
    A képernyő nagyítása/kicsinyítése nem működik + és - jelek nyomkodásával és ha jól értelmeztem, akkor a beállításoknál is csak 100%-os képernyőarány a minimum (vagy valamit nem jól csináltam, a használható ötleteket köszönöm)!

A supportot sem tudom elérni semmilyen módon, hogy esetleg "ezeket a labdákat" feldobjam nekik is!

Szóval... van még min javítani való!
    A sepromküldés működik, de ha sokáig (ca. 1 percig) nem mozog a hajóval az ember, akkor lekapcsol és a játékba már nem tudsz vissza lépni, mint a böngészős változatnál!

A Chat sem működik rendesen, mert ha elkezdek írni egy szöveget, akkor az "Y" gomb lenyomása esetén elküldi az üzenetet anélkül, hogy befejeztem volna!
    Erre sem ártana valami javítás féle, vagy információ!

Az, hogy ide most tudok írni azért van, mert újra le kellett töltenem a böngészős változatot!
    Másképpen nem enged be (hiába vagyok bejelentkezve az Unity-be) a fórumra kommentelni!

Nagyjából csak ennyi!