Visszajelzés Beszélgetés a játékról / visszajelzések akár pozitív akár negatív.

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kisérletező

kisérletező Fórum-zöldfülű

sziasztok, tudja valaki hogy a levelező kliensbe miért jönnek üres üzenetek a DO-tol?

Bakatabis kedveli ezt.
  2. Bakatabis

Bakatabis Board Administrator Team Darkorbit

Ezt itt nem tárgyalhatjuk ki szerintem, jelentkezéskor a tájékoztatásban benne lesz :)

Nekem is minden event boss után jön egy...

3. 21enforcer

21enforcer Junior szaki

jelentkeznek en is de 1 feltetellel nem eggyezek bele:
    • szeret csapatban dolgozni, lojális és titoktartó.
    nem lennek titoktarto a jatekosokkal szemben. ez nem eggyutmukodes akkor a jatekosokkal szemben hanem egy kulon csapat. Nektek a jatekosok kene fontosak legyenek nem az ergo bekepzeles es mindent titokba tartani. A szabalyokat ujra kene irni, mar 2025 van nem 2013 , mar elszabadult a lo a helyerol .

4. BadĐog{HUN}

BadĐog{HUN} Utánpótlás-írogató

a hírlevélben küldött utavány mi a bánatért nem érvényes? akkor miért küldik???

5. Kobold8

Kobold8 Utánpótlás-írogató

Nem szoktam vulgárisan fogalmazni, de bassza meg a qrva 7szentség, nézzétek már meg, mi megy 3-7.-n? 7-8 hajó pörög, mint állat, mindent behúznak középre, hozzáférni nm lehet... Ez mi?

6. Kobold8

Kobold8 Utánpótlás-írogató

Bocs, lemaradt, EU3/HU1 szerver.