Beszélgetés: új aukció

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 19.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  Ide írjátok meg az új aukcióval kapcsolatos kérdéseket, véleményeteket, problémákat.

  De kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
  • Mit is írtam
  • Érthető -e amit írtam
  • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
  • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak.
   
 2. Banán

  Banán Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Az én véleményem a licittel kapcsolatban hogy... háát igen.. lesz felháborodás hogy én pénzért ezt megvettem, pénzért azt megvettem. De például énis megvettem uriért az Aegis-t. És mégis örülök neki hogy fenn-t lesz liciten.
  Az biztos hogy a Gólis küldiket nehéz lesz megcsinálni, de a Citadelles küldiket azért könnyebben meg lehet majd...Pallán biztos lesz álló Citadell bőven :D Tehát van a dolognak hátulütője is.
  Üdv.
  Banán
   
 3. Shermann

  Shermann Fórum-zöldfülű

  Hát igen ahogy Banán is mondta nekem se nagyon tetszik az aegis liciten. De egyébként nem értem a bigpointot sem..mert azzal hogy felteszi licitre egy csomó bevétel megy el, kevesebben rendelik meg az elit cuccokat. Egyébként szerintem aeget is lehetett volna hetire tenni, mert semmivel sem ér kevesebbet mint a képdizik.
   
 4. NémethLászló2

  NémethLászló2 Utánpótlás-írogató

  Gondolkozz a Bigpoint agyával. Elég nagy cég ahhoz, hogy fel tudják mérni, mi az, ami megéri nekik, és mi az, ami nem. Na akkor kezdjük.
  Az Aegis egy nagyon jó hajó NPC-zésre. Ezt a pozitív pontját tekintve nagyon sokan meg akarják szerezni. Számoljunk a régi licites árakkal. Egy góli ára 5-8millió körül volt. Azt senki sem gondolhatja, hogy az Aegis ugyan ilyen árban fogják elvinni. Vannak rendszeresen töltő játékosok, akik még nem vásárolták meg az Aegist liciten, több ilyet is tudok mondani. Nekik olyan hajójuk van, amellyel hatalmas mennyiségű kreditet tudnak összelőni, annyi idő alatt, amennyi idő alatt ők szeretnék. Az ilyen játékosok fognak versenyezni az Aegisekért. A Bigpoint pedig semmi bevételtől nem fog elesni, mindenki fog ugyanúgy tölteni, mint ahogy most tölt. Attól, hogy az Aegist nem kell már 250.000 uridiumért megvenni, meg kell venni a lőszert, a rakétát, a CPU-t, az extra energiát, a logfile-t, a PET üzemanyagot, a booty kulcsot, és sok-sok millió dolgot még, amikre az embernek szüksége van. Az Aegis magában nem egy isten-hajó, amellyel meg van váltva a világ. Attól, hogy valaki megszerzi liciten, még fel kell szerelnie. Miből fogja felszerelni? Választhat, hogy próbál liciten elhozni dolgokat, vagy tölt, ami HOPP, egy plusz töltő ember a Bigpointnak. Várj, az előbb még bevételtől estek el, nem? :)
   
 5. Shermann

  Shermann Fórum-zöldfülű

  Hát Diamond meggyőztél.. :D engem igazábol az zavar hogy én is rendeltem aegisre :) pedig össze tudnám rá szedni a kreditet is :)
   
 6. Csereros

  Csereros Fórumfelvigyázó

  A heti.. Én a lightingot 1 órán belül meg kaptam.. Nagyon heti..:D
   
 7. Shermann

  Shermann Fórum-zöldfülű

  Megjegyzés: A teszt szerver "egy óra" tart 5 real percig, "a nap" 15 perc hosszú, és "a hét" tart egy óra valós időben. :)
   
 8. asdasdasd90

  asdasdasd90 Fórum-zöldfülű

  Nekem sem tetszik ez egyáltalán... 30% kedvezménnyel 1,1 milla urit nyomtam el dizikre, hajókra.
  (citadel, aegis, spearhead, aegis veteran, aegis elite, spearhead elite, venom, diminisher, lightning)... Szóval mérges vagyok.
   
 9. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  A teszt szerveren gyorsított aukciók vannak, ezért az órás licit nem ténylegesen 1 órás, a napi sem ténylegesen napi licit.
   
 10. Mikłós

  Mikłós Fórum ismerője

  Mikorra várható az új licit?
   
 11. ЯΣNΣĢAĐΣ♥M♥

  ЯΣNΣĢAĐΣ♥M♥ Aktív író

  átnéztem a dolgokat és szerintem egy taps kijár a tervezőknek mert nagyon correct munkát végeztek :) Egy két dologban nem értek velük együtt mint pl a látható licitárak ( bár gondolom a napi és a heti licit miatt csak így volt megoldható ) stb ... :)
  Gondolom felkészültetek a "mérges" emberekre na őket sem értem :D nem hogy örülnének egy új esélynek a még hiányzó tárgyak pótlására inkább az zavarja őket hogy már megvették :D összes dizivel rendelkezem , aeggal , citával , spearheddel de mégsincs meg mindenem és fajin hogy a késsőbbiekben lehet ezeknek a tárgyaknak pótlására kredites is gyűjteni mert az uri elfér máshol :) eleinte furcsa lesz de CONGRATULATIONS
   
  Mikłós kedveli ezt.
 12. magaura

  magaura Járnitanuló

  Jó estét sokan háborognak mint a tenger mér van liciten meg az meg amaz nekem is megvan az aegis spearhead mindketö uribol ne háborogjon senki vagy jobb üres szerveren 2 -3 ember játszana ideje volt az lf4 ugysincs bent kulcs kell ugyhogy lesz rendelés.
  Az idő majd megfogja mutatni hogy megéri a bp-nek ez az újitás ezt már rég kellet volna.
  Ne háborogjatok ne sírjatok hogy lesz új licit legalább lesz több játékos akit lehet lőnni sok új hajóval a küldetések is gyorsabban meglesznek egy aegises játékos elöbb kimerészkedik a kapubol mint egy sima golis vagy vengás.
  Nekem tetszik az új licit így jó is ahogy a tesztben van remélem lesz emiat több kezdö játékos növekszik a szervereken az ativ tagok száma.
  Ne írigykedetek akik uriért vették meg én is azért vettem de azt is vegyétek figyelembe hogy nem 10 millióba fognak kerülni a dolgok és egy kezdö játékos nem fog 1 2 nap után fullosan futkosni licit miatt.
   
 13. ЯΣNΣĢAĐΣ♥M♥

  ЯΣNΣĢAĐΣ♥M♥ Aktív író

  teljesen correct :) Nekem is tetszik és háborgással nem ér el senki semmit mert a változás joga még mindig a big point kezében :)
   
 14. Tetszik a licit bár én 2x megvettem az aegist uriból de mind1 xD
  Csak az nem tetszik hogy látható ki mennyit rakott rá.
   
 15. -Vadász-

  -Vadász- Fórum mestere

  Nem értem miért,de nekem csak németül mutatja az új licitet :mad:...
  Másnak is így van?
   
 16. A napi és heti licitről is vissza lesz kapva a licitált pénz, ha nem hozom el?
  Vadász: igen, nekem is németül van.
   
 17.  
 18. ~ĐêХтêŖ™~

  ~ĐêХтêŖ™~ Utánpótlás-írogató

  Ez engem is érdekelne... A bukott licit árát visszakapjuk? (akár 1 órás, napi vagy heti liciten)
  Furcsállom hogy ez eddig senkit nem érdekelt :) vagy le van írva valahova ez a téma is? nem találkoztam vele eddig... :confused::p
   
 19. -Vadász-

  -Vadász- Fórum mestere

  Sztem visszakapjuk,de am könnyen kilehetne derítení úgy h raksz az 5perces licitre...
  A válaszokat thx :).
   
 20. Nekem visszaadta.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.