Beszélgetés: új aukció

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 19.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. beni*59*

  beni*59* Törzsjátékos

  Hát én a Design-oknak egyáltalán nem örülök hogy bekerülnek...
  Meg hogy látni lehet ki mennyit rak a cuccokra... Pff. :confused::cool:

  Bár remélem más is fog változni azon a liciten...
  Ezt mikor berakták, azóta nem tudok licitálni, rákattolok és meghal a Mozilla, ha akarok valamit külön böngészőről kell felmennem, kész élmény...

  Na száz szónak is egy a vége... Ez így nem lesz jó.
  A hajók meg a modulok le vannak ejtve, de az Elit dizik... :(:mad:
   
 2. KłŁŁER

  KłŁŁER Fórum biztosa

  Én is utálom hogy mutatja mennyit raktak vmire... 98% al nőtt az esélye hogy nem leszek egy darabig 8 iris..
  Amúgy nem is tudom tesztelni a licitet... Mindig ledob...

  Amúgy jött egy levél:
  [​IMG]
  Interplanetary Auction
  19.02.2014 22:36
  Du wurdest überboten.
  Hallo †♣»Đεαđly_Gεcкo«♣†,

  Dein Gebot auf MCB-50 (MCB-50) wurde überboten. Die Credits wurden dir wieder gutgeschrieben.

  Dein DarkOrbit Team
  Miva'? Egy szót nem tudok németül..
   
  Utoljára szerkesztett: 19.2.14
 3. Mikłós

  Mikłós Fórum ismerője

  Nekem az lenne a kérdésem , hogy működik az egész napi illetve heti licit. Úgy,hogy a napira egy napig rajta vagyunk aztán hozzuk el , vagy óránként? Vagy a hetin egy hétig lehet licitálni vagy egy héten keresztül minden órában?
   
 4. • Üzenetküldés funkció, amikor:

  o Megnyertél egy ajánlatot

  o Valaki magasabb ajánlatot tett

  o Az aukció vége, egy magasabb ajánlattal nyerték meg
   
 5. magaura

  magaura Járnitanuló

  hello †♣»Đεαđly_Gεcкo«♣†,
  téged felüllicitáltak
  A te ajájlatodat az mcb-50-re felül lett licitálva. A kredited neked ujra jóváírtuk.
  A te darkorbit csapatod.

  Kb ennyi magyarul de hogy van neked külön darkorbit csapatod a dein a te tied stb :)
  Ez kb jó hogy a kreditet visszaadják de nem kellene látni ki menyit rak.
   
 6. ~ĐêХтêŖ™~

  ~ĐêХтêŖ™~ Utánpótlás-írogató

  Nem próbáltam ki mert ezen funkció valahoy nem tökéletes még legalbb is nálam... összeomlik minden ahogy beni is írta. De ez reméljük ki lesz javítva. Kicsit még csiszolhatnak rajta :)
   
 7. beni*59*

  beni*59* Törzsjátékos

  Ó akkor ezek szerint nem csak nálam ilyen...
  De amúgy ez valamiféle Firefox betegség vagy nem tudom, nálam a Licitnél omlik össze, valakinek a klán, és van hogy pl Scormageddon-nál a lista áttekintése...
   
 8. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Sziasztok!

  Mindenkinél németül jelenik meg, de ez változni fog. Nem kell aggódni, nem kell majd németül megtanulnotok, ha berakják élesben. :)

  Mint Iceman írta, minden aukció végén küldenek egy rendszer üzenetet, amelyben közlik, hogy nyertél e vagy sem. Ha nyertél, akkor mit nyertél és mennyivel. Ez azért lesz jó, mert játék közben, ha belefeledkeztél a vadászatba vagy NPC-zésbe, akkor látod, hogy üzeneted jött és így nem kell majd keresni se, hogy mit is nyertél meg aukcióról.

  Ha licitálni akarsz, akkor automatikusan megadja a rendszer a legkisebb licitáló összeget, amelyet raknod kell, hogy elvihesd. Ez sokban meg fogja könnyíteni sokaknak a licitálást.
  Gondoljatok bele: az igazi licit, árverés hogyan működik a való életben? Úgy, hogy pl bemondják előtted azt az összeget amennyiért elvinnék és te választhatsz, hogy felül licitálod e vagy meghagyod neki.
  Legalább tudni fogod mennyit kell spórolnod, hogy elvidd.
   
 9. ЯΣNΣĢAĐΣ♥M♥

  ЯΣNΣĢAĐΣ♥M♥ Aktív író

  teljesen egyetértek :D Lehet túl sok licitvadászokat nézek de valóban így helyes és ez az igazi licit :)
   
 10. -.CrabatroNN.-

  -.CrabatroNN.- Fórum-zöldfülű

  Nekem tetszik,ideje volt már .És egyébként amiket elhozok nem próbálhatom ki mert nem indul el a teszt szerver... csak betölt betölt és betölt..

  Túllicitáltak :D

  Nálam mindenhol.. akárhova klikkelek fehér ablak.. rábökök a startra és nem tölt be az se ..
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.2.14
 11. ─═╬.Ŝzєкк¥.╬═─

  ─═╬.Ŝzєкк¥.╬═─ Fórum-zöldfülű

  Helló nekem annyi problémám lenne ezzel az uj aukcióval hogy belegondolhatnának abba amiért eddig küszködtünk azt most megkapja mindenki pottya pénzért?... ezt valahogy nem tartom korrektnek és azt mondom hogy az ujj aukcióval hozzák vissza azt hogy elbukod a kreditet és hozzanakbe ujj dizik mert ezt én nem tartom korrektnek... annak örülök hogy a kezdőknek jobb lessz de gondoljanak bele azok az emberek akik már régóta játszanak én 2009 06 09 óta játszok nekem semijen előnyöm nem volt a játékba mégis aljutottam idáig ha nekem sikerül akkor úgy gondolom hogy a kishajóknak is sikeret ha komolyan gondolják.......
   
 12. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Megnéztem, ezt az új licit fejlesztést, és egy dolgot nem értek! Miért kell mindent ennyire összenyomni? Miért nem tervezik át a DO-t a 800x600 as felbontásról minimum 1000 px-re? Remélem nem akarják megmagyarázni, hogy a 10 évvel ezelőtt használt 800x600-at még mindig többen használják, mint az 1024x748-at. De még az 1024-is 3-4 éve lejárt lemez!
  A 800x600 csak azt eredményezi, hogy mindent amit újítani fejleszteni akarnak betömörítik egy icipici helyre, és információhiányosan jelenítik meg! Lásd spearhed képesség leírása, layer ablakok információs hiánya, az új licitrendszerben való tárgyak leírási része! De a hangárban sem látom, a tárgy fejlesztési szintjét egy hajóba elhelyezés után. Van egy minimum betűméret ami még nem csukódik be, még látható. Hát a fejlesztési szint nem ilyen!
  Ideje lenne már a szélességen változtatni, hogy szellősen jól átlátható módon lehessen navigálni az oldalon!
   
 13. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Szia!

  Nem fogják visszavezetni azt, hogy elbukja a játékost azt az összeget, amit feltett liciten.
   
 14. annyiba tudnátok segíteni hogy miért nem jön be a teszt servernekem csak annyit ír hogy kapcsolódás és kész... ijen kor mivan?
   
 15. »Š•€•†•¡«

  »Š•€•†•¡« Fórum-zöldfülű

  Miért rontják le a játékélményt azoknak akik igen is felküzdötték magukat addig ahol most vannak. Nekem is tetszik az, hogy élethű lett a licit azzal, hogy lehet látni ki mennyit licitál. Azzal nincsen gond. Azt az egyet nem értem, hogy az új hajók és az összes desing miért került fel.. Ezzel teljesen romlik majd a játék élmény mert nem lessz miért küzdeni... Ennyierővel a drón desingek is felkerülhettek volna, ja és az apis és a zeus? Meg persze a kapukat is Creditért ki lehetne rakni, hogy akiket bannoltak azok egy olyan esélyt kapjanak, hogy még erősebbek lehetnek persze sokkal gyorsabban. Ugyanis már ez hatalmas esély nekik amiket liciten meglehet venni...
   
 16. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Szia!

  A teszt szerver korlátozottan, kapacitás függően érhető el. A teszt szerver, mint a neve is mutatja, tesztelésre van, nem folyamatos játékra. Így elképzelhető, hogy néha nem enged be, mert a kapacitása ki van merítve.
   
 17. Aitowntown

  Aitowntown Utánpótlás-írogató

  Ha a Dizájnokra térünk liciten, akkor azért elgondolkozhatunk hogy mondjuk hetente 1 Solace-t fognak kiosztani... Évente 54 darabot. Azért ha utánaszámolunk hogy évente összesen "300" dizi van kiosztva a játékosok között akkor rájövünk hogy annyira nem is sok. És ezeknek ára elején szerintem jóval 100 milla felett lesznek. Én személy szerint 500-600 millát is rádobnék.
  Az Aegis és társait hogy naponta osztják majd arról annyit, hogy annak már nem érdemes utánaszámolni. Kisebb szervezeken szerintem olyan 20-100 milla közé belőhető majd az ára. Citadell-t annyira sokan nem fognak venni, max a palázók, meg azok akiknek tetszik. De abban szerintem meg lehet egyezni hogy hosszú távon az Aegis ára lesz a legmagasabb,Eleinte meg a Citadell lesz a nyerő :D
   
  • Bizonyos eventek, események alkalmával különleges elemeket kínál fel az aukció.
   Ez mit takar, hogy pl MHH-kor lehet rsb-t licitezni?
   
 18. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Megosztó boostert pl. Mivel szó volt róla, hogy az is bent lesz liciten.

  Pontosan még mi sem tudjuk. Ha lesz bármilyen információnk, közzé tesszük.
   
 19. Banán

  Banán Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Pet protokollok/berendezések is bekerülhettek volna... vagy akár a pet a heti vagy napi licitbe :D
   
  .deder. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.